| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Julka Tygrys na forum

|
Wysłany: 10.3.2009, 21:05 Temat postu: |
|
|
Jejku, jaka jestem szczęśliwa ... w końcu podium
Oby tak dalej  _________________ \ i /
>> Nigdy nie można stchórzyć, gdy widzi się już granicę własnych marzeń << |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Koleszkowiec Soba Diabełek forum

|
Wysłany: 11.3.2009, 09:40 Temat postu: |
|
|
No brawo Adam. Na ten sezon i tak już nie liczę. Oczywiście nie obrażę się jak będą kolejne ale czekam na następny który mam nadzieję będzie naprawdę niesamowity w wykonaniu Adama  _________________
BENNY BENASSI - HYPNOTICA
LEĆ ADAM! LEĆ!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
.:Schlieri_fan:. Diabełek forum

|
Wysłany: 11.3.2009, 22:10 Temat postu: |
|
|
Do końca konkursu nie traciłam nadzieji najpierw sie ucieszyłam że będzie w 10, a potem to już tylko zaciskałam kciuki żeby był na posium wiedziałam, że Harii zwali drugi skok jest w tym na prawdę świetny
BRAWO ADAŚ !!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julka Tygrys na forum

|
Wysłany: 12.3.2009, 22:05 Temat postu: |
|
|
Adaś pierwszy w kwalifiakcjach:) I jaki piękny skok: 135 m
Chyba wszystko idzie w dobrym kierunku i nowy sezon będzie dobry dla Adama ... _________________ \ i /
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andre Tygrys na forum

|
Wysłany: 12.3.2009, 23:02 Temat postu: |
|
|
| Warto zauważyć, że miał całkiem dobrą jak na niego prędkość na rozbiegu. Może to znaczyć, że poszukiwanie optymalnej sylwetki na rozbiegu dobiegło wreszcie końca. Jeżeli jutro warunki będą sprawiedliwe Małysz będzie w okolicach pierwszej piątki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 13.3.2009, 00:09 Temat postu: |
|
|
| Ostatni konkurs dla niego w tym sezonie żeby coś pokazać, bo na mamutach raczej szans nie ma. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Koleszkowiec Soba Diabełek forum

|
Wysłany: 13.3.2009, 10:30 Temat postu: |
|
|
Ciekawe z tym kombinezonem. _________________
BENNY BENASSI - HYPNOTICA
LEĆ ADAM! LEĆ!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Walther W. Moderator

|
Wysłany: 20.3.2009, 18:26 Temat postu: |
|
|
Brawo Adam za drugie miejsce! Fantastyczny konkurs naszego Orła i oby tak dalej jutro, pojutrze i przede wszystkim w następnym sezonie, a w szczególności podczas zawodów wiadomo gdzie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 20.3.2009, 18:50 Temat postu: |
|
|
Jeeest nasz Orzeł z Wisły pokazał dzisiaj klasę
Niewiele zabrakło do zwycięstwa
Gdzieś w środku mam takie fajne uczucie jak Adam zajmuje wysokie miejsce w konkursie, a już tym bardziej jak wygrywa
Nieźle zapowiadają się dwa kolejne konkursy w Planicy, indywidualny w niedzielę jak i jutrzejszy drużynowy Spodziewam sie wysokiego miejsca Polaków... tak 4 lub 5, a może nawet jakaś szansa na podium fajnie by było
poczekamy, zobaczymy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julka Tygrys na forum

|
Wysłany: 20.3.2009, 22:01 Temat postu: |
|
|
Skoki są piękne, piękne skoki Adama są najpiękniejszymi chwilami w moim życiu. Jestem taka szczęśliwa Adaś wraca do formy - to też jest piękne  _________________ \ i /
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 22.3.2009, 14:44 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Adaś wraca do formy - to też jest piękne |
2
Tylko szkoda, że dzisiaj koniec
Man of the day and the year  _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maggie Łoś na forum

Dołączył: 07 Wrz 2002 Posty: 1071 Skąd: Wrocław; Innsbruck, Madryt (chciałabym :P )
|
Wysłany: 22.3.2009, 16:30 Temat postu: |
|
|
a tak pyci pyci brakowało, żeby na koniec dorzucił do tych 38 kolejne dwa zwycięstwa w PŚ no!
ale przynajmniej widać, że coś już zaskoczyło i żeby wrócić na podium po przerwie nie zajeło mu tak dużo jak np. Schmittowi  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 22.3.2009, 21:11 Temat postu: |
|
|
No ale Adaś przynajmniej wyprzedził Nykanena w ilości podium w karierze to też coś!
Aż się łezka w oku kręci jak widzi się naszego Orzełka z Wisły na podium a jego uśmiech na twarzy i radość są bezcenne, nie potrafie wyobrazić skoków bez niego -.- ale póki co staram się nie myśleć o tym co będzie tylko o tym co jest, a ostatnio jest bardzo dobrze Adam w ten weekend trzykrotnie stawał na podium ^^ King is Back! hehe
Wczoraj fajny mix puścili dla Włodka z okazji 60 urodzin THE BEST OF WŁODZIMIERZ SZARANOWISZ już prawie na pamięć znam te jego wspaniałe komentarze wykrzyknięte pod wpływem emocji i radości jaką sprawiał nam Adam "...po prostu sam sobie to wyrwał, przeciwko rywalom, przeciwko naturze, jest złoty medal MŚ..."
"...Adam kochamy Cie..." "Tutaj latał nasz Mistrz Świata" i weź tu sie nie rozklej widząc takie wspaniałe momenty w karierze Małysza słysząc w tle komentarze Włodka. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julka Tygrys na forum

|
Wysłany: 22.3.2009, 21:50 Temat postu: |
|
|
King is back - dobrze powiedziane ...
Adaś wraca i jeszcze pokaże wszystkim, kto jest Mistrzem  _________________ \ i /
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maggie Łoś na forum

Dołączył: 07 Wrz 2002 Posty: 1071 Skąd: Wrocław; Innsbruck, Madryt (chciałabym :P )
|
Wysłany: 27.3.2009, 01:54 Temat postu: |
|
|
| .:Schlieri_fan:. napisał: |
Wczoraj fajny mix puścili dla Włodka z okazji 60 urodzin THE BEST OF WŁODZIMIERZ SZARANOWISZ już prawie na pamięć znam te jego wspaniałe komentarze wykrzyknięte pod wpływem emocji i radości jaką sprawiał nam Adam "...po prostu sam sobie to wyrwał, przeciwko rywalom, przeciwko naturze, jest złoty medal MŚ..."
"...Adam kochamy Cie..." "Tutaj latał nasz Mistrz Świata" i weź tu sie nie rozklej widząc takie wspaniałe momenty w karierze Małysza słysząc w tle komentarze Włodka. |
no ładne momenty mu puścili...
chociaż ja byłabym wredna i najchętniej puściłabym mu te wpadki z dedykacją: "Panie kończ Pan, wstydu oszczędź"
bo serio dowiadywanie się z kim on to nie jadł śniadania i jaki skoczek sobie zamówił jajecznicę, czy, co lepsze, miał "nieprzyjemny zabieg usuwania hemoroidów" mnie nie pociąga  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 28.3.2009, 22:24 Temat postu: |
|
|
hehe ale to jest zabawne mi to nie przeszkadza, przynajmniej mówi coś tak bardziej prywatnie co sie dzieje u skoczków
hmm co do reportażu to zdecydowanie mógłby być nieco dłuższy choć cieszę się, że i to puścili mimo iż widziałam te skoki wiele razy na youtube itp. Moge je oglądać non stop i napawać się zwycięstwami Małysza eh to były czasy... kiedyś wszystko zdawało się łatwiejsze, teraz ciągle jakieś nowe przepisy -.- _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
xxszymonxx Kot na forum