| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Doda Roztańczony ogórek

|
Wysłany: 16.12.2002, 23:26 Temat postu: Analiza wyników i formy, składy, Finlandia Veikkaus Tour |
|
|
Własnie tak sobie siedze i sie zastanawiam co jest nie tak z forma Finów, wczoraj Austriacy zajeli cale podium a najlpeszy z Finów byl dopiero 10 Norwegowie pod okiem Miki skaczą dobrze, wspomniani Austriacy tez... Mam nadzieje ze to nic powaznego i podium na MS bedzie biało - niebieskie ....
A co Wy uwazacie na ten temat ?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
skowronek Pupilek na forum

|
Wysłany: 16.12.2002, 23:35 Temat postu: |
|
|
Heh jak dla mnie porazka! Pozostaje tylko liczyc na to, ze Finowie odnajda gdzis swoja dawna forme i przypmona sobie jak sie skacze!!! Mysle, ze na to co sie teraz dzieje moze miec wplyw poniekad zmiana trenera.. tz ma na pewno! Takie jest moje zdanie! Po za tym moze zbyt wyniszcza ich konkurecne wewnatrz druzyny!?? Moze jakas niezdrowa atmosfera sie zrobila w szeregach ekipy Suomi!?? Jakies zniechecenie na twarzach coponiekotych widac... np Matti wyglada jakby skakal na odwal sie... eh ale moze mi sie tylko wydaje! Zreszta Doda wiesz jakie mam na ten temat zdanie, bo zdaje sie nie dalej jak wczoraj Ci o tym mowilam! Pozdrawiam!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Doda Roztańczony ogórek

|
Wysłany: 16.12.2002, 23:45 Temat postu: |
|
|
Zdanie mamy podobne, miejmy nadzieje ze nie jest tak zle i w Zakopcu bedzie juz czołowka
The Finnish Ski Jumping Team to Engelberg SUI K120 21.-22.12.2002: Janne Ahonen, Janne Happonen, Jussi Hautamäki, Tami Kiuru, Akseli Kokkonen, Arttu Lappi, Veli-Matti Lindström ja Toni Nieminen.
Ja juz Nikunena nie rozumiem :whatsup: :whatsup: :whatsup: |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 17.12.2002, 10:42 Temat postu: |
|
|
A Matti gdzie!? Chociaz z takimi skokami jak jego ostatnio to moze przerwa lepiej mu zrobi!! I moj JanneH bedzie! Nio i Tamis! Ihaa... hope, ze kurcze wreszcie sie wezma w garsc i pokaza na co i stac!!!
Uciekam.... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mariska Tygrys na forum

Dołączył: 06 Wrz 2002 Posty: 841 Skąd: Lóblin City, Polska "C"
|
Wysłany: 17.12.2002, 12:07 Temat postu: |
|
|
Ja też nie mam pojęcia co on kombinuje !!! Czy on chce doprowadzić do tego żeby Finowie wykończyli się w wzajemnej konkurencji :whatsup:  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
vesta Pupilek na forum

|
Wysłany: 17.12.2002, 14:14 Temat postu: |
|
|
Moze po prostu optymalnego skladu szuka?! ale, kurcze oni faktycznie sie spala na konkurencji wewnatrz druzyny...  _________________ Qui veut seulement tout envoyer en l'air
Je saurais comment faire je crois
C'est inscrit dans nos genes
Je sais qu'on est capable de tout
Envoyer en l'air, sans regard en arriere |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Megara Tygrys na forum

|
Wysłany: 17.12.2002, 14:16 Temat postu: |
|
|
Yyy.....sorki, ale ostatnio nie widzę u Finów żadnej logiki....Niby Aho dobrze, ale Matti.... W sumie czasem lepiej dać szansę 'juniorom'  _________________
Sinivalkoiset Taistelee !!!  
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
vesta Pupilek na forum

|
Wysłany: 17.12.2002, 14:18 Temat postu: |
|
|
pewnie! Tylko jesli tym juniorem ma byc Jussi to... czegos tu nie rozumiem... :whatsup: _________________ Qui veut seulement tout envoyer en l'air
Je saurais comment faire je crois
C'est inscrit dans nos genes
Je sais qu'on est capable de tout
Envoyer en l'air, sans regard en arriere |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Megara Tygrys na forum

|
Wysłany: 17.12.2002, 14:30 Temat postu: |
|
|
No tak, Jussi chłopcem przestał być kilka lat temu  _________________
Sinivalkoiset Taistelee !!!  
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vena Roztańczony ogórek

|
Wysłany: 17.12.2002, 16:46 Temat postu: |
|
|
A ja myślę, że mama Hautamaeki zgarnęła Mattiego do domu, żeby przed świętami dywany potrzepał (Dodusia - buziak ) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kimira Stały bywalec

|
Wysłany: 17.12.2002, 20:33 Temat postu: |
|
|
może oni tak skaczą tylko teraz, a na Mistrzostwach świata dadzą prawdziwy popis i będzie podwójne, całkowicie fińskie podium  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
aHa Dziecko-kwiat

|
Wysłany: 17.12.2002, 20:45 Temat postu: |
|
|
Pamiętacie LGP sprzed dwóch lat? Wyniki były gorzej niż kiepskie<Risto - 1 punkt...>, ale już trzy miesiące później w zimie, pokazali co potrafią <no, nie wszyscy wiecie, o kim mówię >... może teraz będzie tak samo? Zobaczymy na Turnieju Czterech Skoczni... _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 17.12.2002, 22:17 Temat postu: |
|
|
Nio ja mam nadzieje, aHus ze Ty masz racje i ze na T4S wroca ze zdwojona sila!
Nio i Mordko kurce co Ty sie ukrywasz psed Varjatkami!? Ani sie w Tamisku nie odzywasz, ani na melje nie odpisujesz! Cio siest!!??  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natalai Tygrys na forum

|
Wysłany: 17.12.2002, 22:49 Temat postu: |
|
|
hyhy... moja kofana mordka siem pojawi tsa ogladac ze zdwojona uwaga  _________________ ”You try to be strong but you're always so alone…” |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Squaw Dziecko-kwiat

|
Wysłany: 18.12.2002, 13:50 Temat postu: |
|
|
hmm, też czały czas czekam na Mattiego,podoba mi sie jego styl - taki charakterystyczny. i szczerze powiedziawszy to nie moge sie doczekac az Janne stanie na podium i to tym najwyższym!!! :happy:
nawet na Małyszu mi tak nie zależy.............. chociaż fajnie by było  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mariska Tygrys na forum

Dołączył: 06 Wrz 2002 Posty: 841 Skąd: Lóblin City, Polska "C"
|
Wysłany: 18.12.2002, 16:25 Temat postu: |
|
|
| Vena napisał: | A ja myślę, że mama Hautamaeki zgarnęła Mattiego do domu, żeby przed świętami dywany potrzepał (Dodusia - buziak ) |
Bufafafa.. a Matti biedny w wojsku siedzi i nie ma kiedy w domu posprzątać... :wink: |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tjejen Demon na forum

Dołączył: 02 Wrz 2002 Posty: 2240 Skąd: Lóblin/Polska C, a pozniej sie zobaczy=]
|
Wysłany: 21.12.2002, 09:59 Temat postu: |
|
|
MARIA!! Ja koffam tfoja sygnaturke!!! Najlepsha plytka z najlepshom oklatkom na sfiecie... jejq...
Squaw! Pamietam Cie
| Doda napisał: | | The Finnish Ski Jumping Team to Engelberg SUI K120 21.-22.12.2002: Janne Ahonen, Janne Happonen, Jussi Hautamäki, Tami Kiuru, Akseli Kokkonen, Arttu Lappi, Veli-Matti Lindström ja Toni Nieminen. |
Axu :happy: :happy: :happy: Dzisiaj bedzie OK! Lepiej nish OK!  _________________
Kołobrzeg Lover
ENDSTAND ON PARAS!!
"Of course there's always desperate times When there's hardly any light.
Still, when there's strength left to fight, There's no end in sight" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wanha mestari Moderator

|
Wysłany: 21.12.2002, 12:16 Temat postu: |
|
|
Ja się z jednej strony cieszę, bo Norwegowie zaczęli skakać, a nie spadać z progu... ale Finowie są masakryczni... tzn. są śliczni, ale skaczą masakrycznie Niby kwalifikują się do zawodów, ale są po prostu przeciętni, a mają być paras! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aHa Dziecko-kwiat

|
Wysłany: 21.12.2002, 17:58 Temat postu: |
|
|
Heh... no i co? Jasiek 1, ale następny dopiero Tami, na osiemnastym miejscu! Za to sześciu Austriaków w pierwszej dziesiątce... dzieki fińskiemu trenerowi? Wszystko zostaje w rodzinie hyhy  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wanha mestari Moderator

|
Wysłany: 21.12.2002, 18:02 Temat postu: |
|
|
Nio Austriacy szaleją... Nikunen jest fajny, ale najlepszym trenerem to na pewno nie jest  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|