Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna Skokinarciarskie.pl
Skokinarciarskie.pl

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Anders Jacobsen
Idź do strony 1, 2, 3 ... 33, 34, 35  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> Kadra Norwegii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
motylkowa
Kot na forum
Kot na forum

PostWysłany: 30.11.2006, 19:12    Temat postu: Anders Jacobsen Odpowiedz z cytatem

Nowa osoba w norweskiej kadrze "A". Trafil do niej po zgrupowaniu w Lillehammer w czerwcu tego roku, gdzie wybierano zespol przygotowujacy sie do IO w Vancouver w 2010 r. Swoje wystepy jako kadrowicz Anders rozpoczal bardzo dobrze, startujac w LGP i w kazdym z konkursow plasujac sie w pierwszej "10". Na tym tez miejscu zakonczyl cala rywalizacje, chociaz nie bral udzialu we wszystkich zawodach. Mial co prawda mala "wpadke" w Einsiedeln, ale nie bedziemy mu jej tu wypominac. Zimowy PS rozpoczal wspaniale, zajmujac trzeci stopien podium: za Arttu Lappim i Simonem Ammannem. I na pewno nie mozna tu mowic o przypadkowym sukcesie, bo we wszystkich skokach treningowych prezentowal sie bardzo dobrze. Dlatego zasluguje na wlasny temacik i ogromna ilosc wpisow. Do dziela!!! bardzo zadowolony
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Google

Wysłany:     Temat postu: Reklama Google

Powrót do góry
Justynka(Jaworzno)
Rozbrykana owca
Rozbrykana owca

PostWysłany: 30.11.2006, 22:58    Temat postu: Andreas Odpowiedz z cytatem

Narazie niewiele mozna powedzieć o tym zawodniku, zobaczymy jak zaprezentuje sie na zawodach w Lillechamer.
Powrót do góry
kiimi
Bez życia...
Bez życia...

PostWysłany: 1.12.2006, 17:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dobre dobre bardzo zadowolony wlasciwy temacik ze wlasciwym miejscu bardzo zadowolony bardzo zadowolony
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Justynka
Moderator
Moderator

PostWysłany: 2.12.2006, 01:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oblesne ma wlosy :p lepiej mu sie wyglada w czapce czy kasku :p
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
margret
Kot na forum
Kot na forum

PostWysłany: 3.12.2006, 18:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dobrze skacze, może przezs jakiś czas będzie najlepszym z norwegów uśmiech i ma fajne nazwisko zachwycony, jakoś nie natknełam się na żadne jego zdj bez kasku ale sądzę że twarzyczke ma gut uśmiech
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
kiimi
Bez życia...
Bez życia...

PostWysłany: 3.12.2006, 18:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wlasnie jego naziwsko mnie torche denerwuje zachwycony kojarzy mi sie z kawa "Jacobs" zachwycony

eeee wygalda coraz lepiej bardzo zadowolony dzis widzialam jakies foty z wlosami i nawet bylo w pozradku puszcza oczko
Powrót do góry
Google

Powrót do góry
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 11.12.2006, 12:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Obecnie to Anders jest zdecydowanie najlepszym z Norwegów, wszystkie wielkie gwiazdy zgasły robi oczy Wydaje się, że to może być ostatni w karierze sezon dla Ingebrigtsena, Ljoekelsoeya, Stensruda. Ktoś ich będzie musiał zastąpić, najważniejsze, że jest kto uśmiech
Kariera przez Jacobsenem otwarta. Trzy występy, dwa miejsca na podium, 3 i 2 stopień podium. Teraz może już czekać tylko na zwycięstwo puszcza oczko
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
motylkowa
Kot na forum
Kot na forum

PostWysłany: 11.12.2006, 14:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pytanie tylko, czy utrzyma dotychczasowy poziom występów: co drugi start - to miejsce na podium i kiedy ta wygrana nastąpi. Sądząc po tym, że: w pierwszym konkursie - trzeci, w trzecim - drugi, to chyba w piątym konkursie sezonu (czyli niedzielnym w Engelbergu) powinna już być wygrana. poczekamy, zobaczymy. uśmiech
Powrót do góry
hellraizerinne
Kot na forum
Kot na forum

PostWysłany: 16.12.2006, 15:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kiimi napisał:
wlasnie jego naziwsko mnie torche denerwuje zachwycony kojarzy mi sie z kawa "Jacobs" zachwycony

Mnie sie kojarzy ze Szwecja śmiejący się To nazwisko bardziej szwedzkie, niz norweskie... pewnie ma korzenie za wschodnia granica puszcza oczko
Powrót do góry
kiimi
Bez życia...
Bez życia...

PostWysłany: 17.12.2006, 23:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a mi sie zdaje, ze szwedzkie brzmialo by Jacobson zachwycony a Jacobsen jest takie bardziej norwesko-dunskie zachwycony

a tak poza tym gratulacje za pierwsze zwyciestwo bardzo zadowolony bardzo zadowolony bardzo zadowolony bardzo zadowolony bardzo zadowolony bardzo zadowolony bardzo zadowolony bardzo zadowolony bardzo zadowolony Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Powrót do góry
daf_krakow
Kot na forum
Kot na forum

PostWysłany: 17.12.2006, 23:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

motylkowa napisał:
(...) w piątym konkursie sezonu (czyli niedzielnym w Engelbergu) powinna już być wygrana. poczekamy, zobaczymy. uśmiech

Gratulacje wnikliwości i daru przepowiadania. uśmiech. Jeśli zagadnienia docesne również potrafisz tak skutecznie analizować, to chętnie oddam się takiej wróżce <lol>.
Pozdrawiam.

PS. Dla uściślenia: chętnie oddam się w ręce takiej wróżki. Bez nadinterpretacji proszę. śmiejący się

http://skokinarciarskie.pl/phpbb_/viewtopic.php?t=2390 proszę sobie poczytać - zwłaszcza punkt II.2 w dziale "Sprawy szczegółowe", do regulaminu odsyłam po raz ostatni, potem zaczną się sankcje - admin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Google

Powrót do góry
motylkowa
Kot na forum
Kot na forum

PostWysłany: 19.12.2006, 10:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No i doczekaliśmy się! Po wspaniałych dwóch skokach (138 m. i 137,5 m.) Anders wygrał swój pierwszy konkurs PŚ w karierze Gratuluję mu serdecznie (a i nieskromnie przyznam, że bardzo mi było miło, bowiem spełniły się moje przewidywania odnośnie wyniku niedzielnych zmagań). A Anders sprawił sobie i swoim fanom fajny prezent świąteczny. Teraz trzeba Mu życzyć powodzenia na TCS, chociaż, jak stwierdził w jednym z wywiadów - swoje cele na ten sezon już zrealizował. zachwycony
Powrót do góry
kiimi
Bez życia...
Bez życia...

PostWysłany: 30.12.2006, 15:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

stawiam, ze Anders wygra T4S :>
Powrót do góry
Liana
Demon na forum
Demon na forum

PostWysłany: 31.12.2006, 23:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie sądzę.
Powrót do góry
piotrekrym
Myszka na forum
Myszka na forum

PostWysłany: 31.12.2006, 23:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czemu nie? Jest na dobrej pozycji wyjściowej a Schlierenzauera przecież musi kiedyś przeskoczyć zachwycony
Liana
Demon na forum
Demon na forum

PostWysłany: 1.1.2007, 00:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po dzisiejszych kwalifikacjach wydaje mi się, że nie wygra żaden z tych młodych wilczków, choć zwycięstwo Austriaka wydaje mi się bardziej prawdopodobne. Co prawda Jacobsen wygrał kwalifikacje, ale tylko cudem skończyło się to upadkiem jeszcze w strefie. Moim zdaniem większe szanse wygrania ma któryś ze Szwajcarów z racji doświadczenia. Oddanie sześciu dobrych skoków nie jest łatwe, a z każdym konkursem presja może być coraz silniejsza. Oczywiście nie wiem nic na temat pdychiki tych dzieciaków, ale...
Powrót do góry
kiimi
Bez życia...
Bez życia...

PostWysłany: 1.1.2007, 17:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jakich 6? zachwycony 8 puszcza oczko
psychika psychika, ale dzis mnie wkurzyl ten wiatr i to ze nie bylo II serii wrrr wrrr jkaby nie bylo, to wypacza to torche caly turniej zły
Powrót do góry
motylkowa
Kot na forum
Kot na forum

PostWysłany: 1.1.2007, 22:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W dzisiejszym konkursie wczorajszy zwycięzca kwalifikacji, czyli Anders zajął 5 miejsce (ex aequo z Arttu Lappi i kolegą z reprezentacji Bjoernem-Einarem Romoerenem). Wszyscy oni skoczyli 122 m. i uzyskali notę 128,1 pkt. Anders dzięki temu awansował na 3 miejsce w TCS, więc pozostaje tylko mu życzyć, w myśl zasady "do trzech razy sztuka", aby ponownie wygrał kwalifikacje - tym razem w Innsbrucku, ale jednocześnie zdołał powtórzyć ten dobry wynik w konkursie. Oby tylko nie miał tak niemiłych przygód, jak podczas kwalifikacji w Ga-Pa.
I cóż - myślę też, że warto zauważyć, iż, z uwagi na odwołanie serii finałowej, Anders, który zamykał dziś pierwszą serię konkursową, jednocześnie oddał OSTATNI skok podczas oficjalnej imprezy na skoczni w Ga-Pa, która już wkrótce zostanie zburzona. Łza się w oku kręci zamyślony , ale niestety, obiekty muszą być modernizowane, więc - do zobaczenia za rok, już na nowej skoczni.
Powrót do góry
piotrekrym
Myszka na forum
Myszka na forum

PostWysłany: 3.1.2007, 10:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No i nie będzie rekordu punktowego jeśli chodzi o cały Turniej 4 Skoczni smutny
motylkowa
Kot na forum
Kot na forum

PostWysłany: 4.1.2007, 16:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Brawo Anders!!! Kolejna wygrana w PŚ, po dwóch równycyh skokach na odległość 129m. i 128,5 m. Zapowiada sie pasjonujący finał. A chociaż nie wygrałeś kwalifikacji, to... wygrałeś konkurs w Innsbrucku, czego Ci życzyłam. Ale nie, to nie moja zasługa zachwycony . Raz jeszcze gratuluję!!! bardzo zadowolony
Ps. Tak się śpieszyłam, żeby złożyć gratulacje, że nie zauważyłam, iż Anders nie tylko wygrał konkurs, ale został liderem TCS i PŚ!!! No to raz jeszcze jupi!!! zachwycony zachwycony zachwycony zachwycony śmiejący się bardzo zadowolony

Ostatnio zmieniony przez motylkowa dnia 4.1.2007, 17:00, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> Kadra Norwegii Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 33, 34, 35  Następny
Strona 1 z 35

Skocz do: