Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna Skokinarciarskie.pl
Skokinarciarskie.pl

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Austronowela =]
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 379, 380, 381  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> Kadra Austrii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kamischka
Maskotka forum
Maskotka forum

PostWysłany: 26.12.2004, 16:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przeczytaj sobie w koncu regulamin to zobaczysz co mam na mysli. wlasnie takie posty jak ten twoj teraz. decydujcie sie w koncu kto jest kto i zaczynajcie bo moja cierpliwosc zaczyna sie konczyc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen
Google

Wysłany:     Temat postu: Reklama Google

Powrót do góry
AustroFanka
Diabełek forum
Diabełek forum

PostWysłany: 26.12.2004, 17:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak cos ci nie pasi to trudno :ysz: :ysz:

Marta zaraz w pierwszy dzień świąt wyjechała do Austrii. Z samego rana pojechała z rodzicami na lotnisko w Piżowicach gdzie sie ostatecznie z nimi pożegnała.
-To do widzenia mamo, do widzenia tato.
-No do widzenia, uważaj tam na siebie - powiedziała mama Marty i ucałowała ją. Za parę godzin była juz na miejscu, wysiadła na lotnisku i pojechała do hotelu. Następnego dnia poszła zwiedzać Insbruck, chodziła tak aż do obiadu.
W poniedziałek z samego rana poszła do klubu menadżerskiego gdzie miała się spodkac z Eddim Federerem.
-Dzień dobry jest juz może pan Eddi Federer??
-Dzień dobry jeszcze nie, ale powinien za chwile przyjść, proszę poczekać.
-Dobrze. - poczekała chwile i przyszedł Eddi.
-O cześć Marta, jesteś już myślałem że przyjdziesz później.
-Dzień dobry, nie, juz nie umiałam wysiedzieć w hotelu.
-Aha, a wiesz co mi obiecałaś??
-Yyyyyyyy... już nie pamiętam, może Pan przypomnieć??
-Miałaś mi mówić po imieniu.
-A tak racja, przepraszam zapomniałam.
-Dobra, nic sie nie stało. Chodź wszystko Ci powiem na czym będzie to wszytsko polegało, a jutro pojedziemy na trening kadry A.
-Ok - Marta siedział u niego bardzo długo. Po godzinie 16 gdy szła do hotelu dostała SMS'a od swojej koleżanki Weroniki:
Cześć Marta dzisiaj przylatuje a sylwestra do Austrii bo nie było póżniejszych lotów, mogłabys wpaść po mnie na lotnisko?? odp. papa
Po przeczytaniu tego SMS'a zaraz odpisała i pojechała na lotnisku. Przyjechała w momencie kiedy samolot przyleciał.
-Cześć Weronika!!
-Cześć!!
-Chodź bedziesz mieszkac w tym samym hotelu co ja, więc bedziemy mogły sobie pogadać.
-Ok. A w sylwestra co będziesz robić??
-Najprawdopodobnie jadę z Eddim do Obersdorfu, ale to nic pewnego.
-Aha, szkoda to będę siedzieć sama. - po chwili ciszy Marta się odezwała.
-Wiesz co spytam się Eddiego, jak pojedziemy, czy byś nie mogła jechać z nami.
-Ty chyba żartujesz??
-Nie, mówię poważnie!!
-Dziękuje. - wsiadły do taksówki i pojechały do hotelu.

lepiej?? jak tak to sie ciesze uśmiech uśmiech

Dumni z wygranej, wierni przy porażce!!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
AustroFanka
Diabełek forum
Diabełek forum

PostWysłany: 26.12.2004, 18:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny rozmawiały bardzo długo. Marta z samego rana poszła do klubu menadżerskiego, tam gdzie miała praktyki, i pojechała z Eddim Federerem na skocznie, gdzie kadra A miała trening przed Turniejem Czterech Skoczni. Akurat gdy weszli na trybuny Goldi szedł na wyciąg.
-Ej Andreas chodź tylko przedstawie Ci kogoś!! - zawołał do Niego Eddi. - To jest Marta, przyjechała przed wczoraj, ma tutaj praktyki więc będzie mi pomagać, a jednocześnie uczyć.
-Aha, cześć Andreas - uśmiechnął sie i podał jej reke.
-Cześć - Marta od wzajemniła uśmiech.
-Cieszę sie że bedziesz Eddiemu pomagać, On ma tyle pracy że......... wiecie co ja muszę już iść, za niedługo kończy się trening to sobie pogadamy dobra??
-Dobra - Goldi poszedł w stronę wyciągu,a Marta patrzała się tak długo na niego aż Eddi jej nie szturchnął.
-Ej Marta, Marta słuchasz mnie w ogóle??
-Tak słucham!!
-Właśnie widzę!! Chodź poczekamy na Niego w ........!!
-A nie możemy tutaj - przerwała mu.
-Właściwe to możemy, ale wolałbym.........
-To fajnie, poczekamy tutaj na Niego - znowu mu przerwała, a Eddi jednocześnie się śmiał i był zdziwiony.

Powrót do góry
poranna gwiazdka
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 26.12.2004, 20:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Martus po przeczytaniu twojego fragmentu dostalam weny i napisałm wiec uwaga publikuje zakochany

Iva była rodowitą austiaczką. Od dziecka mieszkała w Austrii i od dziecka kochała skoki. Niestety jej serce nie pozwoliło na uprawianie tego sportu, zreszta skoki damskie nie są zbyt popularne na świecie. Odkąd dowiedziała sie ze ma problemy z zdrowiem i nie ma mowy o skakaniu wiedziała ze chce robić cos co jest z skokami zwiazane.Uczyła sie dobrze więc dostala sie na swoje wymarzone studia: Psychologię sportową. Chciała pracowac z sportowcami.Ukończyła gimnazjum w Villach z wyróznieniem wiec to otwierało jej drogę na studia.Zdała na ukochany kierunek do Innsbrucka i tam też sie przeprowadziła do małego i przytulego mieszkanka na przedmieściach. Jej studia wymagały stażu. Więc musiała przez jakiś czas współpracować z sportowcami. Po prostu praktyki. A że zawsze wszelkie nadzieje wiązała z skokami swój staz chciała odbyć wlasnie wśród skoczkow.
- Będę musiała sie prześc jutro do ÖSV i zapytam czy nie wezmą mnie na staż... - rozmyślała Iva przy kubku gorącej herbaty ownięta kocem - No coż powrót do szarej rzeczywistości jaką jest biologia i jutrzejsze zaliczenie... - wzieła z podłogi grubą ksiazke z napisem "Biologia i anatomia" i zagłebiła sie w lekturze.

Ostatnio zmieniony przez poranna gwiazdka dnia 27.12.2004, 00:16, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
niemamnie
Król forum
Król forum

PostWysłany: 26.12.2004, 20:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

-Hej, tu Filo - odezwał się zdenerwowany głos w słuchwce.
-Hej, fajnie że dzwonisz, ale wiesz jaki ja jestem zajęty, a na dodatek.... - zaczął Andi.
-No tak, wiedziałam. Dzwoni twoja przyjaciółka, a ty nawet nie masz dla niej czasu.
-Przyjaciółka? Znaczy kto? - próbał obrócić wszystko w żart Andreas.
-Bardzo zabawne. Od dwóch godzin próbuję się do ciebie dodzwonić.
-Wiesz mam trening, a potem spotkanie z Eddim i jego nową asystentką, więc nie będę mógł gadać. - tłumaczył Andi.
-Asystentką? No to już wszystko jasne.
-To nie to co myślisz. Tylko jedno ci w głowie: żebym znalazł sobie dziewczynę.
-Oprócz tego myślę jeszcze o facecie dla mnie. Ale mniejsza o to. Dzwonię w innej sprawie. Mam problem: dzisiaj pojawiła się u mnie LISA i stwierdziła, że musimy się pogodzić. Najlepszą do tego okazją ma być Sylwester. Zgadnij gdzie.
-Aż boję się odpowiedzieć. Ga-Pa?
-Zgadza się. Wiesz kiedy się jeszcze przyjaźniłyśmy, to ona była w tobie zakochana. I coś czuję, że jej nie przeszło.
-Wiesz coś więcej? - zaniepokoił się Goldi.
-Odkąd Lisa przeszła na ciemną stronę mocy jak Anakin( :happy: ) nie miałyśmy ze sobą kontaktu. Aż do dziś. To bardzo podejrzane.
-Po prostu powiedz jej że masz inne plany i ...
-Ona już kupiła dla nas bilety. Wiec doszłam do wniosku, że lepiej z nią pojechać i mieć na nią oko. Zwłaszcza gdy pojawiła się ta asystentka.
-OK, dzieki za wiadomość. Z tego będą jeszcze kłopoty. Ale przynajmniej się kieliszkami stukniemy. - zakończył Goldi.
-A podobno sportowcy nie powinni pić alkoholu. No to do zobaczenia.

Może być? robi oczy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
AustroFanka
Diabełek forum
Diabełek forum

PostWysłany: 26.12.2004, 21:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

starsznie fajne tak trzymac spogląda spogląda ja tez postaram sie dzisiaj cos skrobnąć, a jak nie to jutro spogląda spogląda

Powrót do góry
Google

Powrót do góry
niemamnie
Król forum
Król forum

PostWysłany: 26.12.2004, 21:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

acha zapomniałam dodać że rola Lisy jest do obsadzenia bardzo zadowolony gdyby nikt nie chciał to zagram ją ciemna strona mojej duszy :happy:
Powrót do góry
Shadowcat
Piłkarz na forum
Piłkarz na forum

PostWysłany: 26.12.2004, 21:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja spróbuje napisać coś na jutro bo jestem już przy wymyślaniu końca mojego poczatku bardzo zadowolony A austronowela jak na razie super bardzo zadowolony
Powrót do góry
AustroFanka
Diabełek forum
Diabełek forum

PostWysłany: 26.12.2004, 21:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja to popieram zebys zagrała bardzo zadowolony bardzo zadowolony no ale to odemnie nie zalezy tylko tez od dziewczyn ale ja mama nadzieje ze sie zgodza uśmiech uśmiech no chyba ze sie jakas osoba znajdzie zachwycony zamyślony zachwycony

Powrót do góry
niemamnie
Król forum
Król forum

PostWysłany: 26.12.2004, 21:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Filo siedziała na parapecie największego okna w swoim mieszkanku i próbowała się skupić na ostatnim rozdziale "Miasta i psów". Ksiażka była napisana po polsku, co ostatnio było jej jedynym kontaktem z językiem ojczystym. "Może nie potrzebnie wyjeżdżałam? Po co mi była ta cała Norwegia, a teraz jeszcze Austria. Zachciało mi się zostać poliglotą i obierzyświatem. Ale co by było gdybym została?" W tym momencie przypomniała sobie słowa piosenki Kasi Kowalskiej: <Wszyscy tak pragniemy szczęścia, masz to na co godzisz się....> "Dość, właśnie przez te wszystkie rozważania nazywają cie Filo, taki skrót od filozofki, bzdura. Jezu, jak mi brakuje swojego imienia" W tym momencie usłyszała dźwięk telefonu.
-Cześć Justyś, nareszcie odebrałaś... Mam nadzieję, że już się pakujesz....
Powrót do góry
AustroFanka
Diabełek forum
Diabełek forum

PostWysłany: 26.12.2004, 21:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po treningu Goldi poszedł do umowionej kawiarni gdzie miał się spodkać z Eddim i z jego nową asystentka Martą.
-Cześc Wam, przepraszam że się spóźniłem ale sie troche trening przedłużył!!
-Ok nic sie nie stało - odparł Eddi.
-No to jak jedziecie do Obersdorfu??
-Tak jedziemy - powiedziała asystentka zanim Eddi odpowiedział na te pytanie, Goldi sie popatrzał i się uśmiechną.
-No dobra a teraz przejdźmy lepiej do tego co mieliście mi powiedzieć!!
-No wiec tak.........- zaczął Eddi lecz przerwał mu telefon, - Przepraszam - wstał i wyszedł na dwór, Goldi z Martą siedzieli w milczeniu. Po chwili przeszedł Eddi.
-Przepraszam Was ale muszę jechać, później Wam wyjaśnie, a Ty Marta bądź miła i powiedz mu to co mieliśmy mu powiedziec, dobra??
-Dobra, ale......... - nie zdążyła nic Mu już powiedzieć bo wybiegł z kawiarnii. Chwile siedzieli w milczeniu, ale gdy Marta popatrzała na zegarek powiedziała:
-Przepraszam ale muszę już iść.
-To może Cię podwieść??
-Nie, nie trzeba mam blisko więc się przejde.
-Aaa.... to pozwól przynajmniej żebym Cię odprowadził, co??
-Noo... dobra ale znowu bedziesz się wracał do samochodu.
-No to co troche ruchu nie zaszkodzi.
-Niech Ci będzie - wstali i poszli w kierunku hotelu gdzie Marta wynajmowała pokój.
-Marta wiesz coś Ci powiem.
-Co?? - zapytała z niepokojem.
-Ja mam cały wolny dom mieszkam sam, mogę Ci jeden pokój ustąpić bo Cię ten hotel dużo wykosztuje!!
-Hmmmmmmm...... jak narazie mam pieniądze, więc dzienkuje.
-Ale.... i tak tam będziesz wiecej mieszkać bedziesz sama bo ja albo mam treningi albo jestem na zawodach, nooo chyba że czasem moja siostra przyjedzie zobaczyc, ale u przedzę ją o tym że tam mieszkasz, proszę!!
-Z chęcią ale narazie nie, chciałam bym ale nie mogę, naprawdę!! Wiesz co tutaj sie lepiej pozegnajmy, cześć!!
-To zadzwoń jak zmienisz zadanie, ok??
-Dobra, cześć - uśmiechęła sie i poszła.
-Cześć!!

Powrót do góry
Google

Powrót do góry
niemamnie
Król forum
Król forum

PostWysłany: 26.12.2004, 22:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

-Coooooo? W pierwszych piętnastu minutach zaproponowałeś jej wspólne mieszkanie? Do reszty ci odbiło. - strzelała słowami Filo.
-Może by tak ciszej, panienko. To jest miejsce publiczne. - skarciła ją przechodząca akurat obok staruszka.
-Przepraszam, przepraszam... Nie to nie było do ciebie. Zamiast spokojnie zacząć ją poznawać, ty jej proponujesz takie rzeczy. Skandal!
-Nie wiem dlaczego tak powiedziałem. Nagle poczułem, że muszę. Rozumiesz? - tłumaczył się Andi- Ale ty jako moja najlepsza przyjaciólka na pewno mi coś poradzisz.
-Owszem poradzę: nie tak ostro. Nie każda dziewczyna rzuci ci się od razu w ramiona.
-Tak, Marta taka na pewno nie jest. Ona tez jest Polką. - zmienił temat Goldi.
-No to się dogadamy.
-Już się boję. Ty jesteś nieobliczalna i ....
-Taki jesteś gadatliwy, a z Martą nie potrafiłeś nawet porozmawiać.
-Bo ty to co innego. Znamy się długo, ufam ci, poza tym jesteś jak siostra, a Marta...
-No przecież wiem jak to jest. Myślisz, że nie mam uczuć? Ja teraz cię tak ochrzaniam, bo cię nie widzę. Na widok twojego szelmowskiego( zakochany ) uśmiechu od razu mięknę.
-Justynka, a pamiętasz co sobie wtedy obiecaliśmy?
- Jak ty ładnie do mnie mówisz.
-Nie naśmiewaj się. Wtedy na twoich urodzinach.
-Że jak oboje nie ożenimy sie do trzydziechy, to bierzemy ślub? Pamiętam. Na szczęście: 1) ja mam jeszcze dużo czasu 2) to tylko żarty 3) słyszę w twoim głosie, że chcesz uniewżnić umowę. Pewnie twoja Marta jest niepełnoletnia i musisz na nią trochę zaczekać.
-Co ty się tak jej uczepiłaś? Poza tym nie wiem ile ma lat, ale wydaje mi sie, że jest pełnoletnia. Muszę kończyć, obowiązki wzywają.
-To pa.
Powrót do góry
AustroFanka
Diabełek forum
Diabełek forum

PostWysłany: 26.12.2004, 22:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

normalnie filo jestes genialna spogląda no brakuje mi nie całe 4 lata do pełnoletnosci(w marcu bede miec 15 zachwycony ) ale to wkoncu nowela wiec mozna troche skłamac nie ?? bardzo zadowolony bardzo zadowolony a pomysłów na pisanie mam duzo zachwycony zachwycony zachwycony zachwycony no i mam nadzieje ze ty tez masz duzo pomysłów spogląda spogląda

Marta gdy wróciła do hotelu cały czas myślała o tym co jej zaproponował Goldi, nie umia o tym zapomnieć. Chciała porozmawiac ze swoją przyjaciółką, Anią, ktora jest w Polsce lecz nie mogła. Wiedziała że w końcu zatęskni za wszystkimi; rodzicami, siostrą, Bartkiem, Tomkiem, Anią i innymi znajomymi, ale nie wiedziała że tak szybko. Pragneła z kimś porozmawiac ale była za daleko. Wiec wzieła swoją ulubioną płytę, którą w ostatniej chwili spakowała, puściła ją i położyła obok siedzie telefon. Po kilku chwilach poczuła że ktos dzwoni (miała włączone wibracje zachwycony ) wyłaczyła diskmen i podniosła słuchawke.
-Słucham??!!??
-Cześc Marta tu Bartek!!
-Cześć, myślałam dzisiaj o Ciebie.
-To fajnie, co u Ciebie słychac??
-Dobrze - skłamała chociaż nie yło u niej zawesoło.
-Nie kłam przecież słyszę że coś jest nie tak, co się stało??
-Nic naprawdę wszytsko w pożądku, a u Ciebie co słychac??
-A spoko - rozmawiali dobre 10 minut.

na dzisiaj to chyba koniec, ale jutro napewno cos napisze bardzo zadowolony bardzo zadowolony bardzo zadowolony

Ostatnio zmieniony przez AustroFanka dnia 24.3.2006, 15:19, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
niemamnie
Król forum
Król forum

PostWysłany: 26.12.2004, 22:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja mam tak naprawdę skończone 16, ale jako przyjaciółka Goldiego musiałam sie trochę postarzeć :happy: ale bez przesady: daję sobie 23 lata śmiejący się
Powrót do góry
AustroFanka
Diabełek forum
Diabełek forum

PostWysłany: 26.12.2004, 22:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dobra to jak ty sie postarzasz zachwycony zachwycony to ja też sie postarzeje, jeszcze mam 18 ale w marcu bede miec 19 bardzo zadowolony bardzo zadowolony bardzo zadowolony bardzo zadowolony

Powrót do góry
niemamnie
Król forum
Król forum

PostWysłany: 26.12.2004, 23:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to cenna informacja, bo już planowałam przedstawić Goldiemu ponurą wizję spędzenia kilku następnych lat w więzieniu za stosunki :happy: z nieletnią, ale to już nie aktualne
Powrót do góry
poranna gwiazdka
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 27.12.2004, 00:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmmm teraz ja !!

Iva wyszła z budynku uczelni. Zaliczenie z biologii poszlo jej dobrze, napisała wszytko to czego wczoraj sie uczyła. - Gdzie jest ta kartka ? - myślała grzebiąc gorączkowo w torbie poszukując kartki z adresem Austriackiego Zwiazku Narciarskiego. - O jest!! - wyciągła zmięty papierek. - Hmm Olympiastrasse 10. Gdzie to jest ??- stała na srodku ulicy z gapiła sie na kartkę.Innsbruck znała dobrze ale jakoś tej ulicy nie kojarzyła. - Przepraszam gdzie jest Olympiastrasse?- zagadneła chłopaka na oko w jej wieku.
- A gdzie pani chce dojść?
- Do Austriackiego Zwiazku Narciarskiego.
- To sie dobrze składa bo ja też tam to zaprowadze Pania.
- Dziekuję bo jakos mieszkam w Innsbrucku a tej ulicy kompletnie nie kojarze...
- Tak przy okazji to Thomas jestem- uśmiechnął sie do niej przyjaźnie
Czy to TEN Thomas odruchowo przeszło jej przez myśl.
- Iva, miło mi.
- Mi równiez.
Po kilku minutach doszli do budynku ÖSV.
- No i jesteśmy na miejscu. A do kogo sie wybierasz?
- Ja do p. Innauera
- Aaaa to II pietro pokój 123.
- Dzięki jeszce raz i do zobaczenia.
- Mam nadzieje ze do zobaczenia- uśmiechną sie i poszedł korytarzem w lewo.
Puk puk - Iva zapukała do dzwi pokoju numer 123.
- Proszę- odpowiedział jej głos po drugiej stronie drzwi.
- Dzień Dobry nazywam się Ivone Kastner, ja w sprawie stażu...
- Dzień Dobry, prosze usiąść.
Iva posłusznie zajeła miejsce na krześle.
- Więc tak co Pani studiuje i gdzie ?
- Psychologię sportowa tu w Innsbrucku.
- Na którym roku jest Pani ?
- Na pierwszym. - nie miała pojęcia do czego zmierzają te pytania.
- No wie Pani dużo studentów przychodzi i prosi o staz a miejsca mamy organiczone... - rozmowę przerwał telefon - Przepraszam - odebrał telefon - Proszę mi wybaczyc za sekundkę wróce prosze poczekać. - wstał i poszedł w strone dzwi.
- Dobrze, dobrze poczekam.
- Czy pan przyjmuje teraz studentkę która prosi o staz ??
- Tak a skad wiesz ?
- Nie nie ważne to moja znajoma naprawde prosze ją przyjać...
- No dobra a czemu ci tak zalezy ??
- Bo to moja znajoma ! Dziękuje
- Ok nie ma sprawy.
- Już przepraszam jeszce raz ...
- Nic nie szkodzi, naprawdę.
- No więc tak daje Pani ten staż , ma Pani wszystkie dokumenty?
- Naprawdę ??
- Tak.
- Dziekuje bardzo. Tak mam wszystkie dokumenty. - podała mu białą teczkę.
- Świetnie. To co w klubie na Berigsel jutro o 10 ??
- Tak będę.
- Wiec powodzenia - uścisną jej dłoń.
- Dziekuje. Do widzenia.
- Do widzenia.
- Udało się !!!!!!! - z szleńczym uśmiechem wyszła z budynku ÖSV. - Mam ten staż !! Super- szcęsliwa poszła do domu.
Iva siedziała i przegladała gazetę było już po ósmej wieczór gdy odezwała się jej komórka.
- Słucham?
- Cześć tu Thomas poznaliśmy sie dzisiaj, ale nie wiem czy mnie kojarzysz.
- Aaaa czesć jasne ze cie pamiętam.
- Słyszałam ze dostałaś staż u nas, gratuluje!
- Dziekuje a skąd wiesz??
- Wiesz tu sie szybko wiesci roznoszą...
- Aaa no tak jutro mój pierwszy dzień troche sie obawiam.
- Nie bój sie bedzie dobrze. Wiesz że spotkamy sie prawdopodobnie jutro ?
- Tak to fajnie a gdzie?
- No na skoczni, ja mam trening u ciebie zachwycony
- Fajnie chociaz jedna znajoma twarz w pierwszym dniu...
- No to dobrejnocy życzę i powodzenia, do zobaczenia jutro.
- Dzieki, do zobaczenia.
Odłozyła telefon. - Ciekawe skad ma mój numer przeież mu nie dawalam...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Shadowcat
Piłkarz na forum
Piłkarz na forum

PostWysłany: 27.12.2004, 11:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Weronika siedziała w czerwonym fotelu rozmyślając jak wyrwać się z tego nudnego pomieszczenia jakim jest pokój hotelowy. Po chwili namysłu energicznie podskoczyła z fotela i krzyknęła:
-Zakupy ! Nic nie poprawi mi bardziej humoru jak nowe buty od Gucci‘ego .
Dziewczyna chwyciła brązowy płaszczyk oraz torebkę (również od Gucci’ego zachwycony ) i wybiegła z pokoju.
Po chwili już znajdowała się na zewnątrz.
- Czas zacząć poznawać okolicę – powiedziała do siebie.
I ruszyła w stronę centrum.
- Jak tu pięknie tyle sklepów Czuję sie jak bym była znowu w miom ukochanym mieście- powiedziała do siebie. Nagle jej wzrok przykuł sklep z butami.
- Właśnie tego szukałam. -pomyślałam i bez chwili zastanowienia weszła do sklepu. Po kwadransie Weronika z uśmiechem na twarzy, opuściła miejsce zakupów zastanawiając się od czasu do czasu nad spotkaniem Marty z Eddim Federerem. Po chwili jej radość została przerwana przez nabiegającego chłopaka, który niechcący zahaczył o jej torbę i rozrzucił dopiero co kupione rzeczy na ulice.
- Uważaj jak biegniesz !!!! – krzyknęła zdenerwowana Weronika
- Przepraszam nie chciałem.- odpowiedział nieznajomy. Spieszyłem się bo jestem spóźniony na spotkanie i ...
- I akurat musiałeś rozmieścić na chodniku moje nowe buty od Gucci’ego. – wtrąciła zbierając swoje rzeczy.
- Pomogę Ci !
- Nazywam się Florian a ty ???
- Weronika
- Jesteś tu nowa ??? Bo często tu bywam a Ciebie tu jeszcze nigdy nie widziałem.
- Jestem tu od 2 dni i postanowiłam że przejdę się po mieście żeby je trochę poznać.
- Jak chcesz możemy się spotkać i pokażę Ci centrum ???
- Nie, dzięki. Poradzę sobie – odparła Weronika i uśmiechnęła się odchodząc. Mam nadzieję ze już nic takiego nie spotka mnie tutaj - pomyślała i zniknęłą gdzieś w tłumie ludzi.
Florian stał jeszcze przez chwilę przyglądając się dziewczynie która oddalała się od miejsca gdzie całe zdarzenie miało miejsce.
- Co to za dziewczyna ??? - powiedział do siebie i spojrzawszy na zegarek przypomniał sobie że ma spotkanie z trenerem i pobiegł dalej.
Powrót do góry
AustroFanka
Diabełek forum
Diabełek forum

PostWysłany: 27.12.2004, 12:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Marta z samego rana się pakowała, zjadła śniadanie i poszła do swojej koleżanki Weroniki
-Cześć, spakowana??
-Noooo prawie.
-Dobra, ja ide po swoje rzeczy i poczekam na Ciebie w holu
-OK - Marta wyszła a Weronika kończyła się pakować. Za 20 minut były już na lotnisku gdzie miały się spodkać z Eddim Federere.
-Cześć dziewczyny.
-Cześć - odparła Marta
-Dzień dobry - przywitałasię Weronika.

Powrót do góry
niemamnie
Król forum
Król forum

PostWysłany: 27.12.2004, 13:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sorki że tak pytam ale wy jedziecie do Oberstdorfu mam pytanko bo to dla mnie istotne bardzo zadowolony
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> Kadra Austrii Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 379, 380, 381  Następny
Strona 2 z 381

Skocz do: