| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Dunia Barmanka na Forum

|
Wysłany: 23.1.2004, 17:55 Temat postu: |
|
|
| Cytat: |
rudek stronę zawiesił i nic nie wiadomo
|
Aaaaaa, to on ZAWIESIŁ stronę, bo ja w cholere tego po czesku nie mogłam rozszyfrować A napisał czemu? :ysz:
weź do niego skrobnij z zapytaniem (pisujesz do Rudolfa podobno hehehe, uważaj bo zrobi z Ciebie macoche swojego 20-letniego syna ), może wyjaśni o co chodzi a ja sklece newsa i walne na stronie.... i wklece w to te zawody z Frenstatu i te co jescze były niedawno, dwa inne turnieje maluchów... hę?
|
Napisać moge, ale jakoś marnie widze, że odpisze :ysz: Bo ostatnio dwa razy kiimi zmusiłam, żeby do niego napisała, a on nie odpisał, w Libercu chyba też go nie było? Buehehehe, nie chce być macochą dla jego 20-letniego syna Moge być kim innym A skąd wiesz, o tym synu? I co z jego żoną? Może Rudek wrócił do swojej roboty- naprawy dachów, bo on się tym z zawodu zajmuje
ale miał Matura jechać razem z Jandysem! jak sprawdzałam kwoty startowe to Czesi mają prawo do 3 zawodników jak narazie... heh.... myslę, że Janda jest tam tylko chory.... a zresztą nie wiem, ale szkoda
|
No miał, miał, tak było na listach startowych... I Czesi mają 3 zawodników, prawda. Czyli ostatecznie Jandys chory, na tym niech to pozostanie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pani Maagister Tygrys na forum

|
Wysłany: 23.1.2004, 18:07 Temat postu: |
|
|
Aaaaaa, to on ZAWIESIŁ stronę, bo ja w cholere tego po czesku nie mogłam rozszyfrować A napisał czemu?
|
nie napisał, napisał tylko, że na kilka tygodni... heh... to i tak za dużo bo sezon się skończy i co mi po stronie na której nie bedzie o czym czytać? znaczy na pewno będzie ale info na bierząco byłyby mile widziane... samam ciekawa dlaczego.... :ysz:
A skąd wiesz, o tym synu?
|
w harrachovie stwierdził, że będę jego żoną a potem pokazał mi swego syna i powiedział, ze bedę jego macochą, a potem stwierdził, że idzie kupić wózek i wrócił z kolejnym grzańcami
to z niego skoczek będzie....
splubuj.... jesli byłabyś soł kajnd.... a jak nie odpisze to daj znać to ja napisze do takiego typa z Frenstatu.... może on coś wie... czy pisac od razu?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dunia Barmanka na Forum

|
Wysłany: 23.1.2004, 18:11 Temat postu: |
|
|
splubuj.... jesli byłabyś soł kajnd.... a jak nie odpisze to daj znać to ja napisze do takiego typa z Frenstatu.... może on coś wie... czy pisac od razu?
|
Szczerze mówiac lepiej od razu Ja do Rudka też napisze, bo przy okazji mam do niego sprawe
to z niego skoczek będzie....
|
Old Boy Kocham zawody Old Boysów
w harrachovie stwierdził, że będę jego żoną a potem pokazał mi swego syna i powiedział, ze bedę jego macochą, a potem stwierdził, że idzie kupić wózek i wrócił z kolejnym grzańcami
|
Rudek jest conajmniej dziwny Ale wole Rudka, niż tego pedofila z Liberca, na sama myśl mnie odrzuca :ysz: :ysz: :ysz: :ysz: :ysz:
nie napisał, napisał tylko, że na kilka tygodni...
|
Zawsze zostaje www.czech-ski.com  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 23.1.2004, 18:19 Temat postu: |
|
|
tylko nic tam nie piszą nowego....
wole Rudka, niż tego pedofila z Liberca
|
buehehehe - trzeci do zestawu to bordowolicy sędzia z Harrachova - taki żul, że aż był bordowy! i sędzią był :ysz:
to jeszcze dziś napisze do tego typa... a co siem dowiemy czegoś może |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dunia Barmanka na Forum

|
Wysłany: 23.1.2004, 18:22 Temat postu: |
|
|
to jeszcze dziś napisze do tego typa... a co siem dowiemy czegoś może
|
Informuj, jak coś
buehehehe - trzeci do zestawu to bordowolicy sędzia z Harrachova - taki żul, że aż był bordowy! i sędzią był
|
Na Mistrzostwach Czech sędziowie tacy nawaleni byli że wejść na wieże nie mogli i sie konkurs opóźnił :ysz: No i mamy świętą trójcę, która zdecydowanie prowadzi Do nich dodałabym Pana z wyciągu na Certova Hore (nie lubie, jak dziadki dotykają mojej twarzy i dopytują, czy mam chłopaka ) i starego skoczniowego, który jest czasami spikerem na harrachovskich zawodach  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 23.1.2004, 18:43 Temat postu: |
|
|
posłałam... :ysz: jak typ dojdzie siłą dedukcji o co mi chodzi to może sie zlituje i odpisze.... ani jednego haczkanie wstawiłam bo kto by się z tym chrzanił jak i tak składnia i odmiana pewnie nie takie jak cza  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kiimi Bez życia...

|
Wysłany: 23.1.2004, 20:15 Temat postu: |
|
|
no, ladnych rzeczy sie tu dowiaduje    przynajmniej cos nowego
jaki pedofil?
dobrze, ze na juniorskich zawodach mnie to nie spotkalo
| Cytat: | | weź do niego skrobnij z zapytaniem (pisujesz do Rudolfa podobno hehehe, uważaj bo zrobi z Ciebie macoche swojego 20-letniego syna |
 chociaz ten syn to calkiem niezly by byl   |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 23.1.2004, 21:17 Temat postu: |
|
|
chociaz ten syn to calkiem niezly by byl
|
hehehehe to i tak mnie nie skusiło, żoną Rudka zostać? żeby jabole o 8 rano w siebie wlewać? no thanx :ysz:  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kiimi Bez życia...

|
Wysłany: 23.1.2004, 22:15 Temat postu: |
|
|
nikt nie jest doskonaly   poza tym trzeba podziwiac, ze tak wczesnie wstaje  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dunia Barmanka na Forum

|
Wysłany: 23.1.2004, 23:41 Temat postu: |
|
|
Opowiem ci jak sie spotkamy zebym Ci zdjecie Horniego dała  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kiimi Bez życia...

|
Wysłany: 24.1.2004, 15:18 Temat postu: |
|
|
Jezu juz zaczne sie przygotowywac    |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 29.1.2007, 18:59 Temat postu: |
|
|
| Ja mam wielką nadzieję, że pomimo tego felernego upadku Jan Mazoch powróci jeszcze do skakania. Jest bardzo młody i cała kariera przed nim. A w Zakopanem prezentował bardzo dobrą formę. Na pewno długo go nie zobaczymy, ale oby wrócił! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mila1122 Kot na forum

|
Wysłany: 30.1.2007, 12:15 Temat postu: |
|
|
On juz niedlugo wroci bo Jasio jest wysportowany chłopak ;] :wink: i ogolnie jest swietny ;] _________________ I am,what I am ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
szymko Pupilek na forum

|
Wysłany: 28.4.2007, 13:28 Temat postu: |
|
|
widziałam dzisiaj na czeskiej CT1 kawałek reportażu o powracającym do zdrowia Janie Mazochu. cały czas towarzyszyła mu jego dziewczyna, której brzuszek jest bardzo widoczny:D z tego co zrozumiałam, na początku czerwca ma przyjść na świat dzidziuś, dziewczynka chyba
Jego rehabilitantka, powiedziała jeszcze, że Janek ciężko pracuje, bardzo chce wrócić do skakania i to jest najważniejsze. I tyle zrozumiałam  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
.:Schlieri_fan:. Diabełek forum

|
Wysłany: 4.5.2007, 21:39 Temat postu: |
|
|
ja nie mam czeskich progrmów ale to spoko że on tak bardzo chce i sie nie poddaje teraz z pewnością wszyscy będą sie jemu przypatrywali jak powróci do skakania
córeczka hehe nawet spoko tatusie zazwyczaj wolą dziewczynki ale fajnie by było gdyby był to chłopczyk może też by w przyszłości skakał no i odziedziczył urode po tatusiu hehe _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bimba Bzyk się rozbzykał

|
Wysłany: 15.5.2007, 12:42 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | W kadrze A, prowadzonej przez Richarda Schallerta znalazło się siedmiu zawodników: Martin Cikl, Antonín Hajek, Jakub Janda, Jan Mazoch, Roman Koudelka, Jan Matura oraz Ondrej Vaculik. |
czyli mamy powrót i to do kadry A zobaczymy tylko czy po takiej przerwie szybko wróci do formy ale pozostaje nam wierzyć w jego zdolności  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dunia Barmanka na Forum

|
Wysłany: 15.5.2007, 14:17 Temat postu: |
|
|
dziwne te sklady w ogole  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
.:Schlieri_fan:. Diabełek forum

|
Wysłany: 15.5.2007, 17:09 Temat postu: |
|
|
| wp.pl napisał: | | Do składu kadry A na sezon 2007/2008 Czeski Związek Narciarski powołał Jana Mazocha |
ja sie nawet nie zdziwiłam bo pedzej czy później on by wrócił, a już od jakiegoś czasu chodzą słuchy że skacze i trenuje i bardzo chce już skakać na zawodach
z pewnością teraz wszyscy będą uważnie śledzili jak on sobie radzi mam nadzieję że osiągnie w życiu wiele jako skoczek  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julka Tygrys na forum

|
Wysłany: 15.5.2007, 20:40 Temat postu: |
|
|
Mnie troszkę zdziwiło powołanie Janka do kadry A.
Cieszę się, że trenuje, że dochodzi do siebie, ale czy nie byłoby lepiej jakby trenował osobno, po mału, bo ja wiem indywidualnie z własnym trenerem? Przygotowania kadry idą szybko, jak zacznie sie PŚ to będzie jedna wielka gonitwa, a skoczek po takim upadku powinien ostrożnie podchodzić do "początków" skakania. Tak przynajmniej mi się wydaje. Choć z drugiej strony, może moje obawy są nieco przesadzone. W końcu trenerzy chyba wiedzą co robią
Swoją drogą jestem bardzo ciekawa jego pierwszych występów w PŚ i jego dyspozycji. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Walther W. Moderator

|
Wysłany: 15.5.2007, 21:29 Temat postu: |
|
|
Ja bym się nie martwił o to, czy Janek będzie dobrze przygotowany, w dobrej formie. Będzie. Może nie wytrzyma trudów całego sezonu, ale na pewno błyśnie. _________________ Tęczowa śmieciarka to kwiat MPO
Barwami otula dzielnice
Tęczową śmieciarkę witają co dzień
Przechodnie i kamienice |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|