Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna Skokinarciarskie.pl
Skokinarciarskie.pl

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Fan-Club Jasia Mazocha ;)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> ARCHIWUM
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dunia
Barmanka na Forum
Barmanka na Forum

PostWysłany: 23.1.2004, 17:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:

rudek stronę zawiesił i nic nie wiadomo

Aaaaaa, to on ZAWIESIŁ stronę, bo ja w cholere tego po czesku nie mogłam rozszyfrować zachwycony A napisał czemu? :ysz:

Cytat:

weź do niego skrobnij z zapytaniem (pisujesz do Rudolfa podobno hehehe, uważaj bo zrobi z Ciebie macoche swojego 20-letniego syna ), może wyjaśni o co chodzi a ja sklece newsa i walne na stronie.... i wklece w to te zawody z Frenstatu i te co jescze były niedawno, dwa inne turnieje maluchów... hę?

Napisać moge, ale jakoś marnie widze, że odpisze :ysz: Bo ostatnio dwa razy kiimi zmusiłam, żeby do niego napisała, a on nie odpisał, w Libercu chyba też go nie było? mam pytanko Buehehehe, nie chce być macochą dla jego 20-letniego syna śmiejący się Moge być kim innym spogląda zachwycony A skąd wiesz, o tym synu? zachwycony I co z jego żoną? zachwycony Może Rudek wrócił do swojej roboty- naprawy dachów, bo on się tym z zawodu zajmuje robi oczy

Cytat:

ale miał Matura jechać razem z Jandysem! jak sprawdzałam kwoty startowe to Czesi mają prawo do 3 zawodników jak narazie... heh.... myslę, że Janda jest tam tylko chory.... a zresztą nie wiem, ale szkoda

No miał, miał, tak było na listach startowych... I Czesi mają 3 zawodników, prawda. Czyli ostatecznie Jandys chory, na tym niech to pozostanie zachwycony
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Google

Wysłany:     Temat postu: Reklama Google

Powrót do góry
Pani Maagister
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 23.1.2004, 18:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Aaaaaa, to on ZAWIESIŁ stronę, bo ja w cholere tego po czesku nie mogłam rozszyfrować A napisał czemu?

nie napisał, napisał tylko, że na kilka tygodni... heh... to i tak za dużo bo sezon się skończy i co mi po stronie na której nie bedzie o czym czytać? znaczy na pewno będzie ale info na bierząco byłyby mile widziane... samam ciekawa dlaczego.... :ysz:

Cytat:

A skąd wiesz, o tym synu?

w harrachovie stwierdził, że będę jego żoną a potem pokazał mi swego syna i powiedział, ze bedę jego macochą, a potem stwierdził, że idzie kupić wózek i wrócił z kolejnym grzańcami śmiejący się

Cytat:

naprawy dachów

to z niego skoczek będzie.... zachwycony

Cytat:

Napisać moge

splubuj.... uśmiech jesli byłabyś soł kajnd.... a jak nie odpisze to daj znać to ja napisze do takiego typa z Frenstatu.... może on coś wie... czy pisac od razu? mam pytanko
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Dunia
Barmanka na Forum
Barmanka na Forum

PostWysłany: 23.1.2004, 18:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:

splubuj.... jesli byłabyś soł kajnd.... a jak nie odpisze to daj znać to ja napisze do takiego typa z Frenstatu.... może on coś wie... czy pisac od razu?

Szczerze mówiac lepiej od razu uśmiech Ja do Rudka też napisze, bo przy okazji mam do niego sprawe uśmiech

Cytat:

to z niego skoczek będzie....

Old Boy śmiejący się Kocham zawody Old Boysów zachwycony

Cytat:

w harrachovie stwierdził, że będę jego żoną a potem pokazał mi swego syna i powiedział, ze bedę jego macochą, a potem stwierdził, że idzie kupić wózek i wrócił z kolejnym grzańcami

Rudek jest conajmniej dziwny śmiejący się śmiejący się śmiejący się Ale wole Rudka, niż tego pedofila z Liberca, na sama myśl mnie odrzuca :ysz: :ysz: :ysz: :ysz: :ysz:

Cytat:

nie napisał, napisał tylko, że na kilka tygodni...

Zawsze zostaje www.czech-ski.com robi oczy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Pani Maagister
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 23.1.2004, 18:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tylko nic tam nie piszą nowego....

Cytat:

wole Rudka, niż tego pedofila z Liberca

buehehehe - trzeci do zestawu to bordowolicy sędzia z Harrachova - taki żul, że aż był bordowy! śmiejący się i sędzią był :ysz:

to jeszcze dziś napisze do tego typa... a co zachwycony siem dowiemy czegoś może
Powrót do góry
Dunia
Barmanka na Forum
Barmanka na Forum

PostWysłany: 23.1.2004, 18:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:

to jeszcze dziś napisze do tego typa... a co siem dowiemy czegoś może

Informuj, jak coś spogląda

Cytat:

buehehehe - trzeci do zestawu to bordowolicy sędzia z Harrachova - taki żul, że aż był bordowy! i sędzią był

Na Mistrzostwach Czech sędziowie tacy nawaleni byli że wejść na wieże nie mogli i sie konkurs opóźnił robi oczy :ysz: No i mamy świętą trójcę, która zdecydowanie prowadzi robi oczy robi oczy robi oczy Do nich dodałabym Pana z wyciągu na Certova Hore (nie lubie, jak dziadki dotykają mojej twarzy i dopytują, czy mam chłopaka robi oczy ) i starego skoczniowego, który jest czasami spikerem na harrachovskich zawodach robi oczy
Powrót do góry
Pani Maagister
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 23.1.2004, 18:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

posłałam... :ysz: jak typ dojdzie siłą dedukcji o co mi chodzi to może sie zlituje i odpisze.... ani jednego haczkanie wstawiłam bo kto by się z tym chrzanił jak i tak składnia i odmiana pewnie nie takie jak cza śmiejący się
Powrót do góry
Google

Powrót do góry
kiimi
Bez życia...
Bez życia...

PostWysłany: 23.1.2004, 20:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no, ladnych rzeczy sie tu dowiaduje zachwyconyzachwyconyzachwyconyzachwycony przynajmniej cos nowego spogląda

jaki pedofil? zachwycony

dobrze, ze na juniorskich zawodach mnie to nie spotkalo zachwycony
Cytat:
weź do niego skrobnij z zapytaniem (pisujesz do Rudolfa podobno hehehe, uważaj bo zrobi z Ciebie macoche swojego 20-letniego syna

zaskoczony spogląda śmiejący sięśmiejący się chociaz ten syn to calkiem niezly by byl spoglądazachwycony
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Pani Maagister
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 23.1.2004, 21:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:

chociaz ten syn to calkiem niezly by byl

hehehehe to i tak mnie nie skusiło, żoną Rudka zostać? żeby jabole o 8 rano w siebie wlewać? no thanx :ysz: śmiejący się śmiejący się śmiejący się
Powrót do góry
kiimi
Bez życia...
Bez życia...

PostWysłany: 23.1.2004, 22:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nikt nie jest doskonaly zachwyconyzachwyconyzachwycony poza tym trzeba podziwiac, ze tak wczesnie wstaje zachwycony
Powrót do góry
Dunia
Barmanka na Forum
Barmanka na Forum

PostWysłany: 23.1.2004, 23:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:

jaki pedofil?

Opowiem ci jak sie spotkamy zebym Ci zdjecie Horniego dała zachwycony
Powrót do góry
kiimi
Bez życia...
Bez życia...

PostWysłany: 24.1.2004, 15:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jezu zachwycony juz zaczne sie przygotowywac spoglądaspoglądazachwycony
Powrót do góry
Google

Powrót do góry
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 29.1.2007, 18:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam wielką nadzieję, że pomimo tego felernego upadku Jan Mazoch powróci jeszcze do skakania. Jest bardzo młody i cała kariera przed nim. A w Zakopanem prezentował bardzo dobrą formę. Na pewno długo go nie zobaczymy, ale oby wrócił!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
mila1122
Kot na forum
Kot na forum

PostWysłany: 30.1.2007, 12:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

On juz niedlugo wroci bo Jasio jest wysportowany chłopak ;] :wink: i ogolnie jest swietny ;]
szymko
Pupilek na forum
Pupilek na forum

PostWysłany: 28.4.2007, 13:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

widziałam dzisiaj na czeskiej CT1 kawałek reportażu o powracającym do zdrowia Janie Mazochu. cały czas towarzyszyła mu jego dziewczyna, której brzuszek jest bardzo widoczny:D z tego co zrozumiałam, na początku czerwca ma przyjść na świat dzidziuś, dziewczynka chyba Mr. Green
Jego rehabilitantka, powiedziała jeszcze, że Janek ciężko pracuje, bardzo chce wrócić do skakania i to jest najważniejsze. I tyle zrozumiałam uśmiech
Diabełek forum
Diabełek forum

PostWysłany: 4.5.2007, 21:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja nie mam czeskich progrmów zachwycony ale to spoko że on tak bardzo chce i sie nie poddaje bardzo zadowolony teraz z pewnością wszyscy będą sie jemu przypatrywali jak powróci do skakania robi oczy
córeczka hehe nawet spoko tatusie zazwyczaj wolą dziewczynki ale fajnie by było gdyby był to chłopczyk puszcza oczko może też by w przyszłości skakał no i odziedziczył urode po tatusiu puszcza oczko hehe

Powrót do góry
Bimba
Bzyk się rozbzykał
Bzyk się rozbzykał

PostWysłany: 15.5.2007, 12:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
W kadrze A, prowadzonej przez Richarda Schallerta znalazło się siedmiu zawodników: Martin Cikl, Antonín Hajek, Jakub Janda, Jan Mazoch, Roman Koudelka, Jan Matura oraz Ondrej Vaculik.

czyli mamy powrót i to do kadry A uśmiech zobaczymy tylko czy po takiej przerwie szybko wróci do formy bardzo zadowolony ale pozostaje nam wierzyć w jego zdolności uśmiech
Barmanka na Forum
Barmanka na Forum

PostWysłany: 15.5.2007, 14:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dziwne te sklady w ogole zamyślony
Powrót do góry
.:Schlieri_fan:.
Diabełek forum
Diabełek forum

PostWysłany: 15.5.2007, 17:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wp.pl napisał:
Do składu kadry A na sezon 2007/2008 Czeski Związek Narciarski powołał Jana Mazocha

ja sie nawet nie zdziwiłam zachwycony bo pedzej czy później on by wrócił, a już od jakiegoś czasu chodzą słuchy że skacze i trenuje i bardzo chce już skakać na zawodach bardzo zadowolony
z pewnością teraz wszyscy będą uważnie śledzili jak on sobie radzi zachwycony mam nadzieję że osiągnie w życiu wiele jako skoczek bardzo zadowolony

Powrót do góry
Julka
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 15.5.2007, 20:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mnie troszkę zdziwiło powołanie Janka do kadry A.
Cieszę się, że trenuje, że dochodzi do siebie, ale czy nie byłoby lepiej jakby trenował osobno, po mału, bo ja wiem indywidualnie z własnym trenerem? Przygotowania kadry idą szybko, jak zacznie sie PŚ to będzie jedna wielka gonitwa, a skoczek po takim upadku powinien ostrożnie podchodzić do "początków" skakania. Tak przynajmniej mi się wydaje. Choć z drugiej strony, może moje obawy są nieco przesadzone. W końcu trenerzy chyba wiedzą co robiąuśmiech
Swoją drogą jestem bardzo ciekawa jego pierwszych występów w PŚ i jego dyspozycji.
Powrót do góry
Walther W.
Moderator
Moderator

PostWysłany: 15.5.2007, 21:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja bym się nie martwił o to, czy Janek będzie dobrze przygotowany, w dobrej formie. Będzie. Może nie wytrzyma trudów całego sezonu, ale na pewno błyśnie.
Przechodnie i kamienice
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> ARCHIWUM Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach