| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Nala Stały bywalec

|
Wysłany: 5.10.2006, 17:06 Temat postu: |
|
|
wiem , że tam się powinien wyświetlać niestety mnie sie nie wyswietla Moze rzeczywiscie nie mam czegoś tam i dlatego tak jest. _________________ "A to ja prawdziwym jestem królem bo Ty wybrałaś właśnie mnie..."
szczęśliwa mężatka:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 5.10.2006, 17:38 Temat postu: |
|
|
Jak ja nacisnę na opcję AIM to wyświetla mi się pusta strona, tzn. Nie można wyświetlić strony Chyba każdemu to się wyświetla. Ale jak się nakieruje kursorem na AIM to na pasku tak jak napisał Quavertone wyświetla się numer gg, ale trzeba go przepisywać  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lidka Król forum

Dołączył: 31 Gru 2003 Posty: 16777215 Skąd: (prawie) Olsztyn :)
|
Wysłany: 5.10.2006, 19:32 Temat postu: |
|
|
| spiderman napisał: | Jak ja nacisnę na opcję AIM to wyświetla mi się pusta strona, tzn. Nie można wyświetlić strony Chyba każdemu to się wyświetla. Ale jak się nakieruje kursorem na AIM to na pasku tak jak napisał Quavertone wyświetla się numer gg |
To w takim razie u mnie też coś jest nie tak Jak kliknę na AIM wyskakuje Nie można wyświetlić strony, a jak najadę kursorem to wyświetla się Numer GG ale bez numeru gg Jest tylko sam napis  _________________ Wróciłam!
Każdy ma jakieś słabości... Ja też  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 6.10.2006, 22:13 Temat postu: |
|
|
Korzystam z przeglądarki IE i po najechaniu kursorem na AIM na pasku, gdzie zawsze jest napisane "Gotowe", pojawia się jakiś długi napis, w którym jest umieszczony numer gadu-gadu Trzeba się domyślić, w który miejscu znaduje się ten napis i go sobie przepisać  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Walther W. Moderator

|
Wysłany: 6.10.2006, 22:24 Temat postu: |
|
|
Aby się nie męczyć z przepisywaniem, można sobie skopiować ten numer. Ale w IE sie tego nie da Wszystkim, którzy się męczą z Internet Explorerem, polecam Operę albo Firefoxa  _________________ Tęczowa śmieciarka to kwiat MPO
Barwami otula dzielnice
Tęczową śmieciarkę witają co dzień
Przechodnie i kamienice |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 7.10.2006, 15:33 Temat postu: |
|
|
A jak działa ci skisprungschanzen-archiv.de na Operze? Może mi powiesz, że dobrze?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quavering Tones Administrator

|
Wysłany: 7.10.2006, 22:33 Temat postu: |
|
|
Halo - to nie jest temat do gadania o przeglądarkach przenieście się do jakiegoś innego - odpowiedniejszego tematu  _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Masakra Tygrys na forum

|
Wysłany: 8.10.2006, 14:12 Temat postu: |
|
|
Chwilka, jeszcze jedno ja mam IE i klikam zawsze na to AIM, a potem kopiuję numer gg z paska adresu, on tam jest ukryty w ciągu znaków, ale łatwo go namierzyć np. jak ktoś kilknie na napis AIM przy nocku Quavertone, to na pasku adresu, nad "nie można wyświetlic strony" pojawia się:
aim:goim?screenname=2996068&message=Hello+Are+you+there?
po znaku = jest numer
mam nadzieję, że pan Admin się nie obrazi za użycie jego przykładu  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 8.10.2006, 14:36 Temat postu: |
|
|
heh, to samo chciałam napisać  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 8.10.2006, 20:54 Temat postu: |
|
|
| Ale nie da się ukryć, że po kliknięciu na AIM powinno się pojawić okno z numerem gadu danej osoby. Przy włączonym gg okno do rozmowy z danym numerem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Masakra Tygrys na forum

|
Wysłany: 9.10.2006, 18:26 Temat postu: |
|
|
tak było, za starych dobrych czasów tego forum
ale Quavertone naprawi i znowu będzie super  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nala Stały bywalec

|
Wysłany: 9.10.2006, 23:45 Temat postu: |
|
|
| Masakra napisał: | Chwilka, jeszcze jedno ja mam IE i klikam zawsze na to AIM, a potem kopiuję numer gg z paska adresu, on tam jest ukryty w ciągu znaków, ale łatwo go namierzyć np. jak ktoś kilknie na napis AIM przy nocku Quavertone, to na pasku adresu, nad "nie można wyświetlic strony" pojawia się:
po znaku = jest numer
chciałam coś zaznaczyć ja mam Firefoxa i jej używam jako przeglądarki i niestety nie wyświetla mi sie nigdzie napis "Gotowe" ani jak kliknę na AIM nie wyswietla mi się to co Wam, że można z niego skopiowac numer.... nie wiem czemu ale moze rzeczywiście nie mam jakiegos programu bo u mnie wyskakuje tylko napis ktory juz podałam mianowicie "Firefox nie jest w stanie otworzyć tego adresu ponieważ protokół "aim" nie jest przypisany do żadnego programu"....[/i] _________________ "A to ja prawdziwym jestem królem bo Ty wybrałaś właśnie mnie..."
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 10.10.2006, 00:55 Temat postu: |
|
|
| Masakra napisał: | Chwilka, jeszcze jedno ja mam IE i klikam zawsze na to AIM, a potem kopiuję numer gg z paska adresu, on tam jest ukryty w ciągu znaków, ale łatwo go namierzyć np. jak ktoś kilknie na napis AIM przy nocku Quavertone, to na pasku adresu, nad "nie można wyświetlic strony" pojawia się:
po znaku = jest numer
Pan Admin czuje się zaszczycony
| Cytat: | | chciałam coś zaznaczyć ja mam Firefoxa i jej używam jako przeglądarki i niestety nie wyświetla mi sie nigdzie napis "Gotowe" ani jak kliknę na AIM nie wyswietla mi się to co Wam, że można z niego skopiowac numer.... nie wiem czemu ale moze rzeczywiście nie mam jakiegos programu bo u mnie wyskakuje tylko napis ktory juz podałam mianowicie "Firefox nie jest w stanie otworzyć tego adresu ponieważ protokół "aim" nie jest przypisany do żadnego programu"....[/ |
Wiesz, Naluś, nie wiadomo czy to forum kiedykolwiek obsługiwało Firefoxa, nie mam kontaktu z Andrew więc nie wiem na jak zaawansowanym poziomie są skrypty które po sobie pozostawił, co do tego że "aim" nie jest przypisany do żadnego programu to niewykluczone że da się to jakoś ustawić w samym firefoxie...
| Cytat: | tak było, za starych dobrych czasów tego forum
ale Quavertone naprawi i znowu będzie super |
Cóż za zaufanie... Dziękuję   <kwiatek>
A tak nawiasem mówiąc, powinnaś dodać "a niech tylko spróbuje nie naprawić"
| Masakra napisał: | Czyżby Cię męczyły natrętne fanki?
mój numer jest pod spodem, jaby ktoś był chętny do rozmowy to... |
Co z tego, że go mam i wrzuciłem na listę, skoro ciągle Ciebie nie ma  _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Walther W. Moderator

|
Wysłany: 10.10.2006, 19:06 Temat postu: |
|
|
Co do Firefoxa, to należy nacisnąć prawym przyciskiem na to "aim", potem "otwórz na nowej karcie" (czy jakoś tak) i skopiować numer zapisany na pasku adresu gdzieś między wierszami  _________________ Tęczowa śmieciarka to kwiat MPO
Barwami otula dzielnice
Tęczową śmieciarkę witają co dzień
Przechodnie i kamienice |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nala Stały bywalec

|
Wysłany: 10.10.2006, 19:43 Temat postu: |
|
|
Walther dzięki działa  _________________ "A to ja prawdziwym jestem królem bo Ty wybrałaś właśnie mnie..."
|
| Powrót do góry |
|
 |
Masakra Tygrys na forum

|
Wysłany: 10.10.2006, 20:39 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Co z tego, że go mam i wrzuciłem na listę, skoro ciągle Ciebie nie ma |
o, ja po prostu nie spodziewałam się takiego zaczytu, że pan Admin będzie chętny na rozmowę ze mną i często mam status "niewidoczny" bo w tygodniu jestem zwykle tylko na chwile następnym razem specjalnie dla Pana ustawię sobie "dostępny"
Swoją drogą, też mam Cie na liście i teraz jakieś brzydkie opisy widzę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
anja15 Stały bywalec

|
Wysłany: 13.10.2006, 15:31 Temat postu: |
|
|
Mój numer GG to: 3313545. Jestem w piątkowe popołudnia, w inne dni tygodnia raczej nie, czasami po godz. 20.00. _________________ Minae rakastan Suomea ja Janne Happonen. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ayana Moderator

Dołączył: 12 Sty 2005 Posty: 1807 Skąd: Opole (od 23.03.2006 w stanie New Jersey)
|
Wysłany: 16.10.2006, 19:35 Temat postu: |
|
|
| Masakra napisał: | | Cytat: | | Co z tego, że go mam i wrzuciłem na listę, skoro ciągle Ciebie nie ma |
o, ja po prostu nie spodziewałam się takiego zaczytu, że pan Admin będzie chętny na rozmowę ze mną i często mam status "niewidoczny" bo w tygodniu jestem zwykle tylko na chwile następnym razem specjalnie dla Pana ustawię sobie "dostępny"  |
Mi to nie łaska zrobić takiego zaszczytu, co? No, ale ja jestem tylko szarym łosiem, a nie Adminem  _________________ King of Swing - Richie Sambora. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ayana Moderator

Dołączył: 12 Sty 2005 Posty: 1807 Skąd: Opole (od 23.03.2006 w stanie New Jersey)
|
Wysłany: 19.10.2006, 21:35 Temat postu: |
|
|
Czy to prawda, że trzeba koniecznie przeinstalować gg? Mi się nie chce . Mam 6.2 i dobrze działa  _________________ King of Swing - Richie Sambora. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 19.10.2006, 21:36 Temat postu: |
|
|
Nic mi na ten temat nie wiadomo - ja pozostanę przy starym - choćby nie wiem co...  _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|