| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
.:Schlieri_fan:. Diabełek forum

|
Wysłany: 16.3.2009, 22:48 Temat postu: |
|
|
| Julka napisał: | | .:Schlieri_fan:. napisał: | W sezonie 2006/2007 przez moment był liderem. Ostatecznie skończył sezon na 4 miejscu ale jak na debiut siedemnastolatka to pozazdrościć tak wysokiej lokaty |
Warto zauważyć, że był 4, ale gdyby już wtedy startował na mamutach byłby z pewnością wyżej. |
No właśnie, Gregor pare konkursów opuścił bo były rozgrywane na mamutach, a on był za młody żeby na nich skakać. Z tego co pamiętam opuścił też jakieś konkursy żeby nadrobić zaległości w szkole Gdyby tak skakał cały sezon bez opuszczania konkursów to na pewno byłby na podium PŚ
| Cytat: | | Od wczoraj czytam różne fora, strony o skokach i nadziwić się nie mogę, jakie on skrajne emocje w ludziach wyzwala. Jedni go kochają, innni wręcz przeciwnie. Niesamowite to jest. Ludzie są strasznie podzieleni, a przecież jego wyniki mówią same za siebie. |
Mój login mówi sam za siebie hehe
Szczerze to jeszcze sie nie spotkałam z osobą, która by nie lubiła Gregora Ale współczuje tym ludziom ponieważ jeśli na prawdę kochają skoki i śledzą w TV to niestety ale będą musieli patrzeć jak on wygrywa, wygrywa i wygrywa ^^ no i bije kolejne rekordy świata  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quavering Tones Administrator

|
Wysłany: 17.3.2009, 08:51 Temat postu: |
|
|
Anders Jacobsen w od razu w debiucie w PŚ miał zdaje się 2 miejsce, ale on był dużo starszy.
| Cytat: | | Szczerze to jeszcze sie nie spotkałam z osobą, która by nie lubiła Gregora robi oczy Ale współczuje tym ludziom ponieważ jeśli na prawdę kochają skoki i śledzą w TV to niestety ale będą musieli patrzeć jak on wygrywa, wygrywa i wygrywa ^^ no i bije kolejne rekordy świata |
| Cytat: | | Ludzie są strasznie podzieleni, a przecież jego wyniki mówią same za siebie. |
Myślę, że powinniśmy rozróżniać docenianie osiągnięć danego zawodnika, a sympatię do samej osoby jako sportowca. Ktoś może za danym zawodnikiem nie przepadać, jako za osobowością, ale jako kibic skoków doceniać osiągnięcia w danej dyscyplinie - przykład: ja, nie przepadam za Gregorem jako postacią, ale imponuje mi jego postawa w PŚ. _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 20.3.2009, 18:40 Temat postu: |
|
|
Huuuułiii ^^
Kolejny rekord pokonany
Schlieri w tym sezonie wygrał po raz 13 i po raz 20 stanął na podium niesamowite... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 20.3.2009, 19:51 Temat postu: |
|
|
Greg powinien jeszcze raz popukac się w kask, że tym razem loty za krótkie.  _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 20.3.2009, 20:16 Temat postu: |
|
|
No ale teraz to warunki były nieciekawe... ciągle wiał wiatr w plecu lub z boku i nie było jak odlecieć daleko
a szkoda... czekałam na Planice i na te loty, a może nawet na nowy rekord świata ciekawe jaka pogoda zawita na skoczni jutro i w niedziele Oby lepsza _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julka Tygrys na forum

|
Wysłany: 20.3.2009, 22:04 Temat postu: |
|
|
Niesamowity jest, ale to już kiedyś pisałam  _________________ \ i /
>> Nigdy nie można stchórzyć, gdy widzi się już granicę własnych marzeń << |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 21.3.2009, 23:07 Temat postu: |
|
|
Powtórzę się
| Nadine napisał: | | Wszyscy Austriacy mieli gorszy dzień xD |
Znowu ? xD 4m-ce w drużynie
Albo wzięło ich zmęczenie, po intensywnym sezonie....,albo że to juź koniec  _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maggie Łoś na forum

Dołączył: 07 Wrz 2002 Posty: 1071 Skąd: Wrocław; Innsbruck, Madryt (chciałabym :P )
|
Wysłany: 22.3.2009, 15:00 Temat postu: |
|
|
eee tam dzień, sezon mieli bombowy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 22.3.2009, 20:46 Temat postu: |
|
|
GRATULACJE !
Oj to był bardzo dobry sezon dla Gregora... szkoda, że w dziesiejszym konkursie nie udało mu się wskoczyć na podium albo np wygrać po raz 14 w tym sezonie xD bo 13 ta taka pechowa liczba ^^
heh Schlieri obładowany dzisiaj tymi nagrodami, że ledwo sie poruszał dwie KK, narty i jeszcze flage miał ze sobą i na szyi dwa medale
Wspaniałą ma karierę... ja chce już kolejnego sezonu -.- nie wytrzymam bez skoków _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julka Tygrys na forum

|
Wysłany: 22.3.2009, 21:53 Temat postu: |
|
|
| .:Schlieri_fan:. napisał: | | nie wytrzymam bez skoków |
Brak skoków - to teraz jest najgorsze. Ale damy radę ...
Gratulacje dla Gregora. PŚ trafił w odpowiednie ręce w tym sezonie. _________________ \ i /
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 23.3.2009, 10:27 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Brak skoków - to teraz jest najgorsze. Ale damy radę ... |
Dajmy im odpocząć, bo dużo zrobili . Ja teraz skoncentruję się na innym, sporcie - footbalu
mały offtop
------------------
Mówił, że nie świętuje, bo dzisiaj do szkoły idzie
 _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 23.3.2009, 20:03 Temat postu: |
|
|
| Nadine napisał: | | Cytat: | | Brak skoków - to teraz jest najgorsze. Ale damy radę ... |
Dajmy im odpocząć, bo dużo zrobili . Ja teraz skoncentruję się na innym, sporcie - footbalu
mały offtop
------------------
Mówił, że nie świętuje, bo dzisiaj do szkoły idzie
 |
Dokładnie kończą sie skoki ale inne sporty sie zaczynają
Gregor ponoć chce zrobić pare dni wolnego i dopiero potem do szkoły, a nie tak odrazu nie dziwie się mu... a te foto było jakoś robione po konkursie a przed inprezką  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julka Tygrys na forum

|
Wysłany: 23.3.2009, 20:10 Temat postu: |
|
|
Dla mnie liczą się tylko soki - to moja obsesja ... ale zrobię sobie jakiś wypad na skocznię do Wisły, Szczyrku, w maju do Zakopca, potem na LGP i jakoś czas zleci ...
Po ciężkim sezonie do szkoły ... oj, nie ma lekko ... _________________ \ i /
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 23.3.2009, 20:29 Temat postu: |
|
|
U mnie to nawet coś więcej jak obsesja i żaden inny sport nie zastąpi skoków Jeszcze to do mnie nie dotarło, że to już koniec, że Gregor zgarną dwie KK i pokonał tyle rekordów w jednym sezonie Ale skoczkowie też muszą odpoczywać i szykować się do sezonu Olimpijskiego To będzie także ważny sezon dla Gregora, ponieważ okaże się czy po zdobyciu KK nadal będzie mocnym rywalem dla innych skoczków bo w sumie to już od 3 sezonów kiedy on ciągle jest w czołówce i jakoś nie potrafię sobie wyobrazić jego na dalszych pozycjach  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julka Tygrys na forum

|
Wysłany: 23.3.2009, 22:03 Temat postu: |
|
|
Myślę, że może w końcu go dopaść lekkie załamanie formy. W końcu od 3 sezonów skacze na 100% siły. Ale w przypadku takiego zawodnika nigdy nie mozna być pewnym niczego do końca ...
Poza tym mam wielką nadzieję, że w kolejnym sezonie na drodze stanie mu Małysz  _________________ \ i /
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 26.3.2009, 14:16 Temat postu: |
|
|
Kolejny kontuzjowany na treningu. (po Happonenie i Lappim)
Upadł nieszczęśliwie po czwartym skoku.
| Cytat: | | 19-letni zawodnik ma zerwane wiązadło krzyżowe prawego kolana | . _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julka Tygrys na forum

|
Wysłany: 26.3.2009, 20:58 Temat postu: |
|
|
Bardzo mi go szkoda. Pięknie zakończył sezon a tu taki pech. Lato ma z głowy, a przecież to taki ważny okres przygotowawczy przed olimpiadą.
Najgorsze ejst to, co o tym piszą ludzie. Znowu są podzieleni. Jedni mu współczują, a drudzy sie cieszą! Ludzie serca nie mają i za grosz taktu ... _________________ \ i /
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 26.3.2009, 22:09 Temat postu: |
|
|
Podobno testował nowe narty.
Pointner i lekarz coś mówią, że za 8 tygodzi powoli zacznie trenować. Szybko. _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam

Ostatnio zmieniony przez Nadine dnia 27.3.2009, 08:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 26.3.2009, 22:33 Temat postu: |
|
|
Eh to bardza przykra wiadomość...
Ale mimo wszystko gdzieś tam głęboko wiem, że szybko sie z tego wyliże i znów będzie wygrywał konkurs za konkursem Fakt troche to opóźni treningi do przyszłego sezonu no ale cóż, nie ciesze się z tego, nawet wręcz przeciwnie ale widocznie tak musi być
Gregor to mocny i uparty skoczek, będzie robił wszystko by osiągnąć swój cel, on łatwo się nie poddaje i myślę, że tym razem będzie tak samo
Morgi po upadku zdobył dwa tytuły Mistrza Olimoijskiego tak samo Simon Ammann nie żeby z Gregorem miało stać się tak samo ale kto wie, w końcu historia lubi sie powtarzać (choć po cichu liczę też, że Adaś zostanie Mistrzem Olimpijskim)  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quavering Tones Administrator

|
Wysłany: 27.3.2009, 09:06 Temat postu: |
|
|
W przypadku dobrych zawodników kontuzje działają wręcz odwrotnie - czyli mobilizująco. _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|