| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
.:Schlieri_fan:. Diabełek forum

|
Wysłany: 5.4.2009, 19:17 Temat postu: |
|
|
hehe sprytne ale ja to wole oglądać TVP z komentarzem Szaranowicza Najlepiej mi sie jego słucha
Ciekawe kto miałby komentować skoki jak Polsat wykupi ich transmitowanie ale mam nadzieję, że do tego nie dojdzie, choć chodziły jakieś pogłoski, że niby w 2011 ma się tak stać  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 5.4.2009, 19:34 Temat postu: |
|
|
| .:Schlieri_fan:. napisał: | | albo na Eurosporcie jest taki jeden (nmie wiem jak sie nazywa) ale on to już w ogóle bez komentarza, moi rodzice nawet nie dają rady go słuchać -.- |
Chruścicki, czy Rudnicki ?
Co kto woli. Przez 7 lat słuchałam Szarana i Szczęsnego. To teraz czas na małe zmiany i E-sport właczony
P.S. , A kto na TVP Sport / mam ten kanał od kilku tyg./ _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quavering Tones Administrator

|
Wysłany: 6.4.2009, 07:56 Temat postu: |
|
|
| Julka napisał: | | Q-Tone_In_Da_Mix napisał: | | Biorąc pod uwagę to, że on komentuje zazwyczaj wszystko, tylko nie skoki i nie to, co się dzieje na skoczni - jest to słaby argument, ale EOT ode mnie w tym temacie, bo zdaję sobie że walka z fanami Szaranowicza (sam nim kiedyś zresztą byłem zanim się nie stoczył) to jak walka Don Kichote. |
Jaka walka? Ja patrzę na Szaranowicza trochę przez pryzmat pewnych imprez, które komentował genialnie ... Poza tym jego barwa głosu mnie przyciąga, inni komentatorzy mnie usypiają prawie ...
No i co tu dużo mówić - jego komentarze znają ludzie na pamięć i to jest piękne  |
EOT kurde  _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andre Tygrys na forum

|
Wysłany: 6.4.2009, 15:45 Temat postu: |
|
|
| To jak? Wracamy do quizu? |
|