| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
frau_kanzlerin Moderator

|
Wysłany: 1.10.2005, 21:17 Temat postu: |
|
|
Fajne fotki Chyba w tym przypadku nie zostały sklasyfikowane ze względu na wiek... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 1.10.2005, 22:25 Temat postu: |
|
|
O, tych jeszcze nie widziałam! Dzięki za focie!! Szkoda tylko, że nie znam żadnego zdjęcia Asi.
To przy okazji zdjęcia z Pucharu Starosty Bielskiego w Szczyrku, już jakiś czas temu widziałam...
Gabrysia
Gabrysia na belce
I jeszcze trochę zdjęć
Mariola
Mariola i Gabrysia
Ducha nie traćcie, dziewczyny! Na komentarzach jakaś dziewczyna podpowiedziała mi bardzo dobrą myśl, po powrocie Vladki i Mikeski z Usy piszę do niego. Ogólnie chodzi o wspólne treningi Polek i Czeszek; niechże dziewczyny widzą, że nie są jedynymi skokankami na świecie, że Vladzia do takich wielkich zawodów już doszła i one też mają szansę! :happy: _________________ I speak of love but you do not see
'Cause words are words and they mean nothing more
With half the mind you laugh at me
'Cause I speak of colors you've never seen before
(Misunderstood)
That's how I feel about ski jumping |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 1.10.2005, 22:30 Temat postu: |
|
|
A zdjęcie Asi toże jest; jaka milutka!
 _________________ I speak of love but you do not see
(Misunderstood)
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ania Maskotka forum

|
Wysłany: 2.10.2005, 17:42 Temat postu: |
|
|
One wszystkie są takie milutkie, że jak mi się uda namówić rodziców na zimowy wypad do Zakopca, to nie odmiówię sobie okupacji "Adasia", do chwili, w której się ich nie doczekam.
A tak swoją drogą to mam w Murzasichlu takiego fajnego, małego kolegę, który trochę się bawi w skakanie i mi obiecał, że jak w tym roku będzie startował w Koziołku Matołku, to mnie weźmie ze sobą
| Emu napisał: | | Ogólnie chodzi o wspólne treningi Polek i Czeszek; niechże dziewczyny widzą, że nie są jedynymi skokankami na świecie, że Vladzia do takich wielkich zawodów już doszła i one też mają szansę! :happy: |
Świetny pomysł! W ogóle dobrze by je było nieco wyedukować w kwestii kobiecych skoków...
| Cytat: | | Gabrysia: "Moim idolem jest Adam Małysz, nie znam żadnych kobiet, które trenują skoki." |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 2.10.2005, 20:40 Temat postu: |
|
|
Ha, ja bardzo chciałam przedstawić Asię i Gabrysię Norkom (i vice versa) podczas słynnego norskiego zgrupowania... Ale powiedziano mi, że zakopiańskie skakajce wyjechały na jakieś "suche" (kondycyjne, nieskokowe) zgrupowanie.
P.S.: Oj Gabrysiu, Gabrysiu... lepiej, że Ty nie wiesz, co Małysz sądzi o takich jak Ty... :ysz: _________________ I speak of love but you do not see
(Misunderstood)
|
| Powrót do góry |
|
 |
Smile like you mean it Stały bywalec

|
Wysłany: 2.11.2005, 10:39 Temat postu: |
|
|
Nie znam sie zbytnio na kobiecych skokach bo do tej pory nie slyszalam zeby jakies Polki trenowaly ta dyscypline ale po przeczytaniu kilku postow z tego tematu zachecilo mnie to jednak do zainteresowania sie tym;) Jako fan skokow powinnam rozwijac swoje horyzonty (i jako feministka takze;) ) a nie interesowac sie tylko szowinistycznymi zawodami rozgloszonymi wszem i wobec... A poza tym tutaj sa prawdziwi fani a na ''meskich'' zawodach niekoniecznie
p.s. Co mysli Adam o skoczkiniach ?? Bo nie wiem czy znamy ta sama wersje  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ania Maskotka forum

|
Wysłany: 3.11.2005, 16:57 Temat postu: |
|
|
Jeśli znasz wersję "skoczki są mało kobiece" to znasz wersję prawidłową. Ech, i jak tu się mogą skoki kobiet rozwijać przy takim nastawieniu Miszcza  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 7.11.2005, 22:24 Temat postu: |
|
|
| Alicjamilka napisał: | | Jako fan skokow powinnam rozwijac swoje horyzonty (i jako feministka takze;) |
Jako fanka, jako fanka... A może nawet kibicka... wiem, brzmi okropnie, kojarzy się z carską kibitką. Ale jednak "fanka" ma specyficzne konotacje... kreischie, groupie i tak dalej.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|