| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 25.1.2009, 13:50 Temat postu: |
|
|
| Zawodnikiem nr 1 w kadrze stać się może dopiero wtedy, gdy Małysz zakończy karierę, innej opcji nie ma. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julka Tygrys na forum

|
Wysłany: 25.1.2009, 20:55 Temat postu: |
|
|
Też jestem zdania, ze nr 1 będzie, kiedy Małysz odstawi narty w kąt.
Ale przyznać trzeba- wczorajszy występ Kamila należał do udanych. Myślę, że się rozkręci w końcu ... _________________ \ i /
>> Nigdy nie można stchórzyć, gdy widzi się już granicę własnych marzeń << |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 25.1.2009, 22:43 Temat postu: |
|
|
| Wczoraj było dobrze, dzisiaj co najwyżej przeciętnie. Ale zbiera te punkty i pewnie trzeci sezon z rzędu zajmie miejsce koło 30. w klasyfikacji generalnej PŚ. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 15.2.2009, 11:34 Temat postu: |
|
|
Został Mistrzem Polski w Wiśle Malince. Do tego rekord trochę z pomocą warunków. _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madziula232 Kot na forum

|
Wysłany: 15.2.2009, 14:13 Temat postu: |
|
|
Wystep Kamila i tak byl zacmiony Malyszem. Stwierdzono ze to on jest mistrzem bo nawet jesli jest poza podium to sie smieje...
Ciekawe co PZN zrobilby jesli Kamil jako mistrz Polski zarzadal oddzielnego trenera, tak jak Malysz?
Dopoki Malysz nie przestanie skakac mlodzi zawodnicy beda w jego cieniu. Szkoda naszej mlodziezy bo nie moze rozwinac skrzydel... Adam nie ma na to wplywu a wszystko wina PZN... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julka Tygrys na forum

|
Wysłany: 15.2.2009, 21:14 Temat postu: |
|
|
Z wiatrem czy bez niego - Mistrzem Polski jest
Mam tylko nadzieję, że ta wygrana doda mu skrzydeł przed MŚ. _________________ \ i /
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Koleszkowiec Soba Diabełek forum

|
Wysłany: 16.2.2009, 08:52 Temat postu: |
|
|
Teraz pewnie oczekuje super miejsca na MŚ i to może popsuć Kamila bo nie od niedawna wiemy, że nie jest mocny psychicznie i napala się. _________________
BENNY BENASSI - HYPNOTICA
LEĆ ADAM! LEĆ!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tessa Kot na forum

|
Wysłany: 16.2.2009, 21:54 Temat postu: |
|
|
| Kamil jest utalentowanym zawodnikiem i nie zdziwiło by mnie gdyby zdobył medal na mistrzostwach świata. Super, że został Mistrzem Polski. Szkoda, że nikt nie dba ani o niego, ani o pozostałych chłopców, prawda jest taka że wszystko kręci się wokół Adama Małysza. Trzymam kciuki z Kamila |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 21.2.2009, 18:50 Temat postu: |
|
|
| No wspaniały występ Kamila, oba skoki rewelacyjnie, troszkę szkoda not za styl, bo do podium zabrakło mu 4,5 pkt, a właśnie gdzieś tyle stracił za noty. Tak czy inaczej kto by się spodziewał, że zajmie 4. miejsce, wielkie gratulacje. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quavering Tones Administrator

|
Wysłany: 21.2.2009, 18:56 Temat postu: |
|
|
No nareszcie to jest to na co czekałem!!!
Teraz może przestanie się ciągle mówić o Małyszu i tłumaczyć nieudacznika Mateję 5 miejscem na MŚ.
Serdeczne gratulacje Kamil!!! Miejmy nadzieję, że pokażesz klasę również na dużej skoczni!! _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bombolina2005 Bzyk się rozbzykał

|
Wysłany: 21.2.2009, 19:18 Temat postu: |
|
|
Trzeba zacząć od gratulacji - to wiadomo!
Następnie trzeba życzyć wytrwałości w przygotowywaniu się do kolejnych konkursów!
Oby tak dalej, Kamil, a najważniejsze, żebyś zachował spokój
Jeszcze raz GRATULUJĘ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bombolina2005 Bzyk się rozbzykał

|
Wysłany: 21.2.2009, 19:19 Temat postu: |
|
|
| Koleszkowiec Soba napisał: | | Teraz pewnie oczekuje super miejsca na MŚ i to może popsuć Kamila bo nie od niedawna wiemy, że nie jest mocny psychicznie i napala się. |
Hehe, a dzisiaj to jakby wszystko na odrót, wytrzymał psychicznie, no i super miejsce też jest! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 21.2.2009, 19:37 Temat postu: |
|
|
bombolina2005Dwa posty pod rząd, nawet pewnie nie minęła minuta. A opcja edytuj
Kamil w drugiej serii skoczył daleko, metr dalej skoczyl tylko Morgenstern, ale upadł. Trochę inni mu pomogli, ok. trzech, ale dzisiaj Kamil był w fenomenalnej formie  _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andre Tygrys na forum

|
Wysłany: 21.2.2009, 21:10 Temat postu: |
|
|
Dużo podobieństw dostrzegłem w tym dzisiejszym konkursie i sukcesie Stocha do sukcesu Matei z 1997 roku. Robert też po pierwszej serii plasował się w okolicach dziesiątki, w drugiej serii oddał najdłuższy skok i przesunął się do przodu między innymi dlatego, że kilku skoczków po nim spieprzyło swoje skoki, a Dieter Thoma zaliczył upadek.
Wiadomo,że Stocha stać tylko i wyłącznie na jednorazowe wystrzały, w związku z tym w Pucharze Świata oczywiście wszystko wróci do smutnej normy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
.:Schlieri_fan:. Diabełek forum

|
Wysłany: 21.2.2009, 21:36 Temat postu: |
|
|
Po pierwszej serii cieszyłam się, że jak na siebie to zajmuje bardzo wysoką lokatę, ale miałam pewność, że pewnie po 2 serii spadnie po za 10 a tutaj 4 nie no szacun... GRATULACJE !!
Mam nadzieje, że to nie był jednorazowy występ, w końcu miał dwa równe skoki  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tessa Kot na forum

|
Wysłany: 21.2.2009, 22:11 Temat postu: |
|
|
Gratulacje dla Kamila jest w naprawde dobrej formie i mysle, że to nie jednorazowy występ. Kamil pokaże jeszcze naco go stać  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julka Tygrys na forum

|
Wysłany: 21.2.2009, 23:05 Temat postu: |
|
|
Napisałam tutaj kiedyś, że będziemy z tego chłopaka dumni. Ja jestem - bardzo
Być może tutaj napisałam też, że marzy mi się, że Małysz i Stoch staną na MŚ w Libercu na podium. Adaś niestety nie stanął, ale Kamil był bardzo blisko.
Gratulacje dla Kamila i wielkie dzięki  _________________ \ i /
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quavering Tones Administrator

|
Wysłany: 22.2.2009, 13:21 Temat postu: |
|
|
| Andre napisał: | Dużo podobieństw dostrzegłem w tym dzisiejszym konkursie i sukcesie Stocha do sukcesu Matei z 1997 roku. Robert też po pierwszej serii plasował się w okolicach dziesiątki, w drugiej serii oddał najdłuższy skok i przesunął się do przodu między innymi dlatego, że kilku skoczków po nim spieprzyło swoje skoki, a Dieter Thoma zaliczył upadek.
Wiadomo,że Stocha stać tylko i wyłącznie na jednorazowe wystrzały, w związku z tym w Pucharze Świata oczywiście wszystko wróci do smutnej normy. |
Do tej pory mieliśmy do czynienia z innym Kamilem Stochem. Konkurs na dużej skoczni powinien zweryfikować to, co napisałeś. Jeżeli Kamil uplasuje się w pierwszej piętnastce (może nawet dziesiątce), znaczy się, że wczorajszy występ nie wziął się z powietrza.
Dajmy mu szansę się wykazać. _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Walther W. Moderator

|
Wysłany: 24.2.2009, 18:13 Temat postu: |
|
|
| Mam podobny pogląd - pierwsza "15" na K120 - potwierdzenie nieprzypadkowości 4. miejsca; pierwsza "10" - kolejny sukces Kamila. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 25.2.2009, 11:43 Temat postu: |
|
|
Gdy Małysz nie skakał, reszta skakała lepiej, szczególnie Kamil. _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|