| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kamischka Maskotka forum

|
Wysłany: 21.12.2002, 12:04 Temat postu: |
|
|
Austriakom tesh całkiem dobrze idzie (chociaż to nie to co w zeszłym sezonie:() a żadnej manii tam nie zauważyłam (poza moją oczywiście:P     ) A w skokach wiadomo co się dzieje:(  Ech, dobrze,że jest ta kombinacja:)  
Asiu, pospisywałam już wypowiedzi, przesłać Ci???? jedną mam nawet w sygnaturce:P  i już wiemy co mądrego nam Felix opowiedział tym razem:P   _________________ 'it's nice to fly, it's nice to run; it's very easy, it makes fun!' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ananka Smoczek na forum

|
Wysłany: 21.12.2002, 12:12 Temat postu: |
|
|
| rakusanka napisał: | | dobra, przecież Cię nie zmuszam!!! Ale tak szczerze mówiąc na żart mi to nie wyglądało, a z takimi tekstami bardziej mi do boysbandów niż do sportu pasujesz:P Sorry jeśli Cię uraziłąm, takie jest moje zdanie | sądzisz ze pasuje do bojsbedu ?!!! wątepie w to kto pasuje ten pasuje nie nie uraziałs mnie tylko troszkę zdani o tobie w tym momencie zmieniłam..... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamischka Maskotka forum

|
Wysłany: 21.12.2002, 12:17 Temat postu: |
|
|
wiesz, z takim myśleniem ludzie tylko do boysbandu pasuja, może i żartowałaś, ale ja i tak to odebrałam troszkę inaczej.
Dziwne, ze zmieniłaś o mnie zdanie (na gorsze, jak się domyślam:P), bo ja taka zawsze byłąm, jestem i bedę, więc może mnie jeszcze do tej pory dobrze nie poznałaś   _________________ 'it's nice to fly, it's nice to run; it's very easy, it makes fun!' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ananka Smoczek na forum

|
Wysłany: 21.12.2002, 12:21 Temat postu: |
|
|
| rakusanka napisał: | wiesz, z takim myśleniem ludzie tylko do boysbandu pasuja, może i żartowałaś, ale ja i tak to odebrałam troszkę inaczej.
Dziwne, ze zmieniłaś o mnie zdanie (na gorsze, jak się domyślam:P), bo ja taka zawsze byłąm, jestem i bedę, więc może mnie jeszcze do tej pory dobrze nie poznałaś   | ale o jakie myslenie ci chodzi ? moze to co powiedizłam to był pretekst do wklejania zdjęć ?? a moze i nie ......co do zmienay zdani to sie, dobrze domyśłasz. Nie przejmuj się mi boysband nie grozi....Może jecsez nie poznaąłm zdąża poznać.. nie wiem :ysz: :wink: |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamischka Maskotka forum

|
Wysłany: 21.12.2002, 12:26 Temat postu: |
|
|
dobrze, że boysband Ci nie grozi, plus dla Ciebie.
A chodziło mi o to, że z mysleniem "dopóki nei znajdę jakiegoś przystojnego skoczka w kombinacji nie zainteresuję się tym sportem" daleko nie zajdziesz... _________________ 'it's nice to fly, it's nice to run; it's very easy, it makes fun!' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ananka Smoczek na forum

|
Wysłany: 21.12.2002, 12:50 Temat postu: |
|
|
| rakusanka napisał: | dobrze, że boysband Ci nie grozi, plus dla Ciebie.
daleko nie zajdziesz... | widzisz jest jakiś plus z tej naszej bezsensownej rozmowy :lol
a co do tego zę dopuki nie pakzecie mi żednego ładniego ...... to nawet sam nie wiem o co mi chodziła ale nie tak dokładnie o to co napisąłam
Skokami nie zacełam się interesowć jak zobaczyłam Goldiego czy jakiegoś skaczka
sama nie wim juz o co mi chodziła  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamischka Maskotka forum

|
Wysłany: 21.12.2002, 12:55 Temat postu: |
|
|
nio widzisz, i nareszcie przestajemy się kłócic:)   ale masz na następny raz nauczkę, żeby przy mnie z takimi tekstami nie wyskakiwac, bo jestem na nie uczulona  _________________ 'it's nice to fly, it's nice to run; it's very easy, it makes fun!' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ananka Smoczek na forum

|
Wysłany: 21.12.2002, 13:02 Temat postu: |
|
|
| rakusanka napisał: | nio widzisz, i nareszcie przestajemy się kłócic:)   ale masz na następny raz nauczkę, żeby przy mnie z takimi tekstami nie wyskakiwac, bo jestem na nie uczulona  | my sie kłóciłyśmy ?? no coś ty to bya tylko wyniama zdań słonko ty jecsze nie widziąłś jak ja sie kłóce ja poprostu uwielbiam to robić a co do wyskakiwania z tymi tekstami to będzie trudno się powstrzymac :wink: bo się lubie kłócić ale się postram nie wprowadzać zbędnegozamętu  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamischka Maskotka forum

|
Wysłany: 21.12.2002, 13:05 Temat postu: |
|
|
wiesz, ja staram się być raczej pokojowo nastawiona do ludzi, bo współczuję temu kto by ze mną zadarł. A Ty byłąś na najlepszej drodze do tego. Także dobrze, że bezproblemowo to się skończyło    _________________ 'it's nice to fly, it's nice to run; it's very easy, it makes fun!' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kiimi Bez życia...

|
Wysłany: 21.12.2002, 13:21 Temat postu: |
|
|
| rakusanka napisał: | Kiimi, ja Ci chyba jakiś ołtarzyk wybuduję za tą fotkę!!!!! |
czekam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamischka Maskotka forum

|
Wysłany: 21.12.2002, 13:24 Temat postu: |
|
|
postaraj się jeszcze troszkę i mi więcej Austriaków powklejaj:)   _________________ 'it's nice to fly, it's nice to run; it's very easy, it makes fun!' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kiimi Bez życia...

|
Wysłany: 21.12.2002, 13:26 Temat postu: |
|
|
kto? ja?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ananka Smoczek na forum

|
Wysłany: 21.12.2002, 13:27 Temat postu: |
|
|
| rakusanka napisał: | wiesz, ja staram się być raczej pokojowo nastawiona do ludzi, bo współczuję temu kto by ze mną zadarł. A Ty byłąś na najlepszej drodze do tego. Także dobrze, że bezproblemowo to się skończyło    | taa fajne by było nie żartuje ofkorz tu raczej zmęcam się nad nowymi tutej raczej ostatnio ni mam siły się kłócić wystarczy mi w zyciu codzinennym znęcać się na takej dziewczynie :wink: |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ananka Smoczek na forum

|
Wysłany: 21.12.2002, 13:28 Temat postu: |
|
|
| rakusanka napisał: | wiesz, ja staram się być raczej pokojowo nastawiona do ludzi, bo współczuję temu kto by ze mną zadarł. A Ty byłąś na najlepszej drodze do tego. Także dobrze, że bezproblemowo to się skończyło    | taa fajne by było nie żartuje ofkorz tu raczej zmęcam się nad nowymi tutej raczej ostatnio ni mam siły się kłócić wystarczy mi w zyciu codzinennym znęcać się na takej dziewczynie :wink: |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamischka Maskotka forum

|
Wysłany: 21.12.2002, 13:31 Temat postu: |
|
|
Kimmi, Skarbie, jasne że Ty:)  Wytropiłas mnie na stronie u Kaisera to i jakies fajne fotki kombinatorów wynajdziesz:P    _________________ 'it's nice to fly, it's nice to run; it's very easy, it makes fun!' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Irm Administrator

|
Wysłany: 21.12.2002, 20:10 Temat postu: |
|
|
Felix
widocznie nie jest mu tak zle w mojej pralce, skoro jeszcze biega i skacze, hehehe...
ja sie w kombinacji zakochalam zanim zobaczylam, jak wyglada Felix Gottwald.   a zakochalam sie na zaboj. i jush sie nie odkocham... i miewam takie chwile w zyciu, ze wole kombinacje, niz skoki, bo wydaje mi sie bardziej sprawiedliwa... jak zle skoczy, to sie moze poprawic w biegu. no, chyba, ze to Mass. no i moj faworyt jest zawsze w scislej czolowce... a wlasciwie byl...
[/u] _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Irm Administrator

|
Wysłany: 21.12.2002, 20:12 Temat postu: |
|
|
i na pewno bedzie!!!!!!
oto mieszkaniec mojej pralki.
|
 |
Irm Administrator

|
Wysłany: 21.12.2002, 20:12 Temat postu: |
|
|
i Willi.
|
 |
Irm Administrator

|
Wysłany: 21.12.2002, 20:15 Temat postu: |
|
|
jesli chodzi o kombinacje norweska to jestem bardziej Austrofanka, niz Finomanka.
|
 |
Irm Administrator

|
Wysłany: 21.12.2002, 20:16 Temat postu: |
|
|
|
 |
|