| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
wanha mestari Moderator

|
Wysłany: 13.5.2005, 15:09 Temat postu: |
|
|
Można ostatecznie oglądać np. skoki na telebimie ze stadionu Ekhem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
frau_kanzlerin Moderator

|
Wysłany: 13.5.2005, 15:14 Temat postu: |
|
|
Fakt, zapomnialam o tego typu udogodnieniach Albo panoramiczny widok na bieg na 50 km panow spod progu skoczni  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wanha mestari Moderator

|
Wysłany: 13.5.2005, 15:19 Temat postu: |
|
|
Pięknie, pięknie... takie łączone zawody mają swój urok (jeśli skocznia posiada dodatkowo oświetlenie)  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wanha mestari Moderator

|
Wysłany: 23.8.2005, 18:29 Temat postu: |
|
|
| Powodzie są lamerskie :/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
frau_kanzlerin Moderator

|
Wysłany: 23.8.2005, 19:45 Temat postu: |
|
|
| Zwlaszcza, jesli sie splywa glowna ulica w namiociku... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wanha mestari Moderator

|
Wysłany: 23.8.2005, 20:17 Temat postu: |
|
|
| I jak zalewa karty... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wanha mestari Moderator

|
Wysłany: 15.9.2005, 20:37 Temat postu: |
|
|
Powodzie powodziami, oby się nie potwierdziły nasze podejrzenia, że Psenko zrezygnował  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wanha mestari Moderator

|
Wysłany: 18.9.2005, 20:11 Temat postu: |
|
|
Nie potwierdziły się  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
frau_kanzlerin Moderator

|
Wysłany: 18.9.2005, 21:19 Temat postu: |
|
|
Ach te monologi
W sensacyjnej atmosferze nie potwierdziły się  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wanha mestari Moderator

|
Wysłany: 17.10.2005, 11:59 Temat postu: |
|
|
A propos sensacyjnej atmosfery - Psenko i Michalak pojawia sie na zawodach w USA  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Monyka Smoczek na forum

|
Wysłany: 29.12.2005, 21:30 Temat postu: |
|
|
czy jest na tym forum jeszcze ktoś kto interesuje się kombinacją [czasem nawet bardziej niż skokami]?
ostatnio coraz częściej łapię się na pisaniu o kombinatorach w tematach o skoczkach
[widzę, że to forum zdechło, ale warto zapytać ] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 30.12.2005, 00:29 Temat postu: |
|
|
Na przykład ja. Tylko tu jakoś rzadko zaglądam, bo mały ruch...
A tak przy okazji chcę jechać do Harrachova i nie mam z kim... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Monyka Smoczek na forum

|
Wysłany: 30.12.2005, 00:31 Temat postu: |
|
|
których kombinatorów lubisz najbardziej?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 30.12.2005, 00:55 Temat postu: |
|
|
Mam ogromny sentyment do Thorcika, poza tym młodzi Austriacy - bardziej (Zauner, Klapek) i mniej (B. Gruber) świrnięci... Trochę z nimi miałam do czynienia i wiem, do czego są zdolni. Dazu jeszcze np. Bielerek, jeszcze bardzo lubię Koivurantę, uważam, że ma przed sobą wielką przyszłość... No i garstka kombinatorek; jest na świecie trochę małych skoczek, które trenują też biegi i mają do jednego i drugiego taki talent, że jest po prostu zbrodnią, żeby nie było ani jednego międzynarodowego kobiecego konkursu kombinacji. Dziewczyny takie jak Madzia Schnurr, Svenka Wuerth, Nata DeLeeuw... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Monyka Smoczek na forum

|
Wysłany: 30.12.2005, 01:03 Temat postu: |
|
|
hyhy Anssi'ego to chyba wszyscy lubią poza tym Hannu, Todd, Felix, Bjoern, Bieler.. a i Thorsten jeszcze
a co do kombinatorek.. no szkoda, że nie ma PŚ, ale pewnie za mało chętnych, bądź za niski poziom.. swoją drogą ciekawe to by było  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 30.12.2005, 01:11 Temat postu: |
|
|
Ja nie mówię o PŚ, wiem, że za wcześnie, toż nawet skakajki mają tylko COC... ale Boże, gdyby jakaś seria konkursów dla dziewczyn, jakaś Lehrgangsgruppe weiblich, jakakolwiek strategia działania! Bo na razie oficjalna polityka FIS-u jest taka, że kombinacja kobiet nie istnieje. A moja polityka jest taka, że nie powinno istnieć wykluczenie. Obmierzłym jest mi wszystko, co ograniczone do jednej płci, nie umiem w tym widzieć czegoś neutralnego.
(Dobranoc ) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lula Diabełek forum

|
Wysłany: 30.12.2005, 17:12 Temat postu: |
|
|
| Emu napisał: |
A tak przy okazji chcę jechać do Harrachova i nie mam z kim... |
też mam na to ogromną ochotę, ale...1. ograniczone fundusze, 2. też nie ma z kim, 3. nie wiem jak z pracą i nie wiem czy wyrobiłabym się w moich wolnych dniach, bo daleko mam na południe (do Szklaraskiej muszę jechać całą noc i trochę dnia :ysz: ). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 30.12.2005, 17:15 Temat postu: |
|
|
| Kama napisał: | (do Szklaraskiej muszę jechać całą noc i trochę dnia :ysz: ). |
Ja nie mam wyboru, bo mama nie pozwala mi podróżować nocą... Jadę rano do Wrocka ekspresem, potem autobusem do Szklarskiej i tam już mam do wyboru czekanie na autobus, taksówkę (wzięłabym, gdybym nie była sama, ale na jedną osobę to już za drogo ), autostop albo marsz... chyba tym razem rzucę sobie wyzwanie i pomaszeruję na granicę, potem to już luzik, droga wygodnie leciutko w dół i jeżeli jeszcze będzie widno, cudna panorama...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 21.1.2006, 01:27 Temat postu: PŚ w Harrachovie |
|
|
No nie nikt nie pisze tutaj o kombinacji norweskiej... Sezon się już na dobre rozkręcił, jesteśmy na półmetku a tutaj nic :ysz: Czy naprawdę nie interesuje was kombinacja?
Przypomnę, że jutro konkurs PŚ "A" w Harrachovie. Dzisiaj odbyły się trzy serie treningowe na skoczni HS100 przed jutrzejszymi zawodami. Wyniki znajdziecie poniżej:
http://www.fis-ski.com/pdf/2006/NK/4173/2006NK4173RLT.pdf
Obsada konkursu jest tragiczna. Do treningów zgłoszonych zostało zaledwie 31 zawodników. Jutro nie wszyscy po konkursie skoków mogą przystąpić do biegu, tak więc aby zdobyć punkty nie będzie się trzeba w ogóle wysilać. Oba konkursy po prostu musi wygrać Manninen, nie ma innej możliwości. Z czołówki PŚ wystartuje tylko on i Hettich, który może powalczyć o podium. Mam nadzieję, że pomimo słabej obsady konkursów będziemy oglądać niezłe widowisko Szczególnie liczę tutaj na bardzo dalekie skoki na skoczni  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
frau_kanzlerin Moderator

|
Wysłany: 12.11.2006, 15:27 Temat postu: |
|
|
zella, o co biega? i czemu tam jest cos o polsce? moja skromna znajomosc jezykow ugrofinskich na niewiele sie przydaje...
| Cytat: | Torinos käik suurendas Tambet Pikkori treeningulusti
06.10.2006
Kaheteistkümnendal tunnil Torino olümpiamängudele pääsenud kahevoistleja Tambet Pikkor sai hooaja tähtsaimal etteastel kindlust, et tippklassi jouda on voimalik ka kohna rahakoti ja kehvade hüppetingimuste kiuste.
Pärast ebaonnestunud voistlust tänavu jaanuaris Itaalias naasis 26-aastane Pikkor Eestisse teadmisega, et olümpiarong on tema jaoks lootusetult läinud. "Olin nädal aega kodus, kui ühtäkki kuulsin, et voin Poolas olümpiapääset püüda" meenutab koondise esinumber.
"Pärast Itaalia-voistlust oli tekkinud suur pingelangus" jätkab Pikkor. "Poola soites ei tundnud ma olgadel rohuvat kohustusekoormat. Pingevabalt esinedes onnestus koik hästi, hüppasin tavapärasest kümme-viisteist meetrit kaugemale, ja saingi olümpiapileti"
POSTIMEES |
a jeszcze ciekawa sprawa
| Cytat: | | 31 Kaarel Piho Ounasvaaran Hiihtoseura 149,5 38 25:59,7 18 08:14,3 |
czyzby ohs przyjelo kolejnego po braciach lehto uciekiniera? ciekawe, czy tez zmienil obywatelstwo... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|