| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kiimi Bez życia...

|
Wysłany: 26.2.2003, 21:48 Temat postu: |
|
|
powiedzmy, ze nie jest zle    jakby to powiedzila Bodzio nie skompromitowal sie     buheheheeh, zaczynam juz gadac jak Wy!!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
frau_kanzlerin Moderator

|
Wysłany: 26.2.2003, 21:52 Temat postu: |
|
|
Nie jak my, tylko jak Bodzio AAAA! Przypomniało mi się jak o Ladzi Ryglu powiedział "To taki niepełnowartościowy zawodnik"  _________________ kes hüppab ja suusatab. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Megara Tygrys na forum

|
Wysłany: 27.2.2003, 12:40 Temat postu: |
|
|
Heh, nareszcie jakiś zawodów w kombi się doczekaliśmy, w szczyrku - międzynarodowe miszczostwa Polski:P Wybiera się ktoś ? (chociaż może lepiej tam nie jechać, bo w tym samym czsie są miszczostwa w skokach i mozna zostać zadeptanym przez tabun małyszomaniaków :boje: ) _________________
Sinivalkoiset Taistelee !!!  
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamischka Maskotka forum

|
Wysłany: 27.2.2003, 16:01 Temat postu: |
|
|
| Cytat: |
W sumie lepiej od takiego Eugena, Białorusinów czy Ukraińców
| \nie nabijaj się z Eugena!!!! A tym bardziej z Białorusinów i Ukraińców
zaczynam juz gadac jak Wy!!!!!
|
powinnaś się cieszyć   
w szczyrku - międzynarodowe miszczostwa Polski:P Wybiera się ktoś ?
|
włąśnie mialąm sie Manklai pytać czy jedziemy:P    chociaż może ja się wreszcie tą maturą zajmę, a nie po skoczniach mi sie chce włóczyć
Heh, nareszcie jakiś zawodów w kombi się doczekaliśmy
|
Megara., Kochanie, zawody to my mamy już od dawna, tylko są one tak zajebiście rozpropagowane (chociaż może to i lepiej dla nas:P    inaczej nie byłybyśmy jedynymi kibickami na trasie jak to zwykle jest:P) _________________ 'it's nice to fly, it's nice to run; it's very easy, it makes fun!' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kiimi Bez życia...

|
Wysłany: 27.2.2003, 17:22 Temat postu: |
|
|
powinnaś się cieszyć
|
a mam z czego????????   
inaczej nie byłybyśmy jedynymi kibickami na trasie jak to zwykle jest:P)
|
buhehehehhe przypomnialy mi sie te zawody juniorow w Harrachu wszyscy sie na mnie gapili jak na kosmitke, ze robie fotki dzieciakom   a zdjecia chyba beda w sobote     |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Megara Tygrys na forum

|
Wysłany: 27.2.2003, 18:34 Temat postu: |
|
|
Oj mamy, mamy, tylko coś na nich Polakow nie za dużo :ysz:
Moje zdiwieni wywołal fakt, ze są w Szczyrku (!), bo zazwyczaj monopol ma Zakopiec (chociażby ostatnie zawody kadry B w kombi ) _________________
Sinivalkoiset Taistelee !!!  
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
frau_kanzlerin Moderator

|
Wysłany: 28.2.2003, 00:17 Temat postu: |
|
|
Nie narzekajmy A co do Szczyrku - Raku, może na 1 dzień? Kiedy dokładnie jest kombinacja?
Dziś na treningu Janusz po pierwsze się obijał - wystartował tylko w dwóch seriach , a po drugie się że tak powiem pogorszył w stosunku do wczoraj, czyli:
Janusz Zygmuntowicz POL 80,5 92,0 _________________ kes hüppab ja suusatab. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kiimi Bez życia...

|
Wysłany: 28.2.2003, 13:55 Temat postu: |
|
|
| w skokach wyprzedzil tylko Ukraincow i jakiegos Slowaka :ysz: |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamischka Maskotka forum

|
Wysłany: 28.2.2003, 18:15 Temat postu: |
|
|
nie jakiegoś tylko Rumcajsa!!!!! będę gryzła na szczęście on go na trasie wyprzedził :happy: :happy: :happy:
A co do Szczyrku - Raku, może na 1 dzień?
|
w poniedziałek jest kombi gdyby to była sobota albo iedziela jeszcze moze by przeszło. fuck, walona matura!!!! _________________ 'it's nice to fly, it's nice to run; it's very easy, it makes fun!' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kiimi Bez życia...

|
Wysłany: 28.2.2003, 23:52 Temat postu: |
|
|
nie jakiegoś tylko Rumcajsa!!!!! będę gryzła na szczęście on go na trasie wyprzedził
|
wybacz :boje: nie popatrzylam na nazwisko, bo mnie wlasnie facet od informatyki wzywal zebym swoja preznetacje pokazala  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
frau_kanzlerin Moderator

|
Wysłany: 1.3.2003, 00:25 Temat postu: |
|
|
Beznadziejnie z tym poniedziałkiem
A co do Janusza - no cóż, nie należało oczekiwać cudów. Nie był ostatni, więc OK, a dla niego to na pewno duże doświadczenie
53 Janusz Zygmuntowicz POL 79,0 53 21:18,8 52 05:44,0 _________________ kes hüppab ja suusatab. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamischka Maskotka forum

|
Wysłany: 1.3.2003, 11:57 Temat postu: |
|
|
nie tłumacz się i tak Ci to nie pomoże  _________________ 'it's nice to fly, it's nice to run; it's very easy, it makes fun!' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kiimi Bez życia...

|
Wysłany: 1.3.2003, 16:39 Temat postu: |
|
|
zwale wszytko na faceta od informatyki    wymyslil se jakies wirusy i hakerstwo zamiast sledzic wyniki kombi   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
frau_kanzlerin Moderator

|
Wysłany: 1.3.2003, 17:25 Temat postu: |
|
|
Na razie nie skomentuję, wkurzać się będę potem...
Prezes PZN, Paweł Włodarczyk: "- Ja jestem jak najbardziej za tym, żeby Adam i trenerzy dostali nagrody. Ale są w związku osoby temu przeciwne, które mówią, że Tajner z Małyszem dostają kasę od sponsorów m.in. za reklamy na czapkach - mówił Włodarczyk. - Ja jestem innego zdania, premie się należą i warto je obiecać nawet, jeśli kasa jest pusta i wypłacić z opóźnieniem. Ale z drugiej strony 200 tysięcy złotych to starczy na roczne utrzymanie kombinacji norweskiej... Tyle, że żaden kombinator nie zbliży się do klasy Małysza. Chyba za życia nie doczekam się już drugiego takiego talentu w polskich sportach zimowych, jak Adam." _________________ kes hüppab ja suusatab. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamischka Maskotka forum

|
Wysłany: 3.3.2003, 11:33 Temat postu: |
|
|
ja już się powkurzałam, co Manklaja dobrze wie, bo SMSa musiała wyczytywać Jezu, jak oni tak żałują tej kasy kombinakom, bo lepiej dać Małyszowi, to niech później nie oczekują efektów!!!! Zresztą, jak sam pan Lech mówił, to jest młoda kadra i sukcesy mogą przyjśc dopiero za 2-3 sezony!!!!
Litości!!!! Ja już nie wytrzymuję!!!! Tworzymy jakiś antyskokowy front???? _________________ 'it's nice to fly, it's nice to run; it's very easy, it makes fun!' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kiimi Bez życia...

|
Wysłany: 3.3.2003, 20:36 Temat postu: |
|
|
to ja wklejam wynki MP (nareszcie jakimiś wynikami sie pochwale )
1. Rafał Śliż (Wisła Ustronianka Wisła) - skok: 87,5 m, 120 pkt (1. miejsce w skokach); bieg: 25.24,4 (6. czas w biegu) :brawo: :brawo:
2. Janusz Zygmuntowicz (Wisła Zakopane) - skok: 72 m, 85 pkt (5. miejsce w skokach); bieg: 23.45,2 (1. czas w biegu)
3. Daniel Bachleda (WKS Zakopane) - skok: 77 m, 97 pkt (2. miejsce w skokach); bieg: 25.09,0 (4. czas w biegu)
4. Józef Zygmuntowicz (Wisła Zakopane) - skok: 73 m, 87,5 pkt (4. miejsce w skokach); bieg: 24.49,9 (3. czas w biegu)
5. Andrzej Dorula (WKS Zakopane) - skok: 70,5 m, 80,5 pkt (7. miejsce w skokach); bieg: 25.14,9 (5. czas w biegu)
6. Wojciech Janik (LKS Poroniec Poronin) - skok: 63,5 m, 63,5 pkt (13. miejsce w skokach); bieg: 24.45,8 (2. czas w biegu). ( |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 3.3.2003, 22:38 Temat postu: |
|
|
| munklia napisał: | | Prezes PZN, Paweł Włodarczyk: "- Ja jestem jak najbardziej za tym, żeby Adam i trenerzy dostali nagrody. Ale są w związku osoby temu przeciwne, które mówią, że Tajner z Małyszem dostają kasę od sponsorów m.in. za reklamy na czapkach - mówił Włodarczyk. - Ja jestem innego zdania, premie się należą i warto je obiecać nawet, jeśli kasa jest pusta i wypłacić z opóźnieniem. Ale z drugiej strony 200 tysięcy złotych to starczy na roczne utrzymanie kombinacji norweskiej... Tyle, że żaden kombinator nie zbliży się do klasy Małysza. Chyba za życia nie doczekam się już drugiego takiego talentu w polskich sportach zimowych, jak Adam." |
Małysz i Tajner powinni się zachować bardziej przyzwoicie od PZN-u i oddać pieniądze na szkolenie młodzieży... _________________ I speak of love but you do not see
'Cause words are words and they mean nothing more
With half the mind you laugh at me
'Cause I speak of colors you've never seen before
(Misunderstood)
That's how I feel about ski jumping |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamischka Maskotka forum

|
Wysłany: 4.3.2003, 18:50 Temat postu: |
|
|
ale i tak tych pieniędzy nie oddadzą   
Kiimi :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: Józek czwarty!!!!! a czy wiadomo czy jacyś goście z zagranicy się pojawili??? _________________ 'it's nice to fly, it's nice to run; it's very easy, it makes fun!' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kiimi Bez życia...

|
Wysłany: 4.3.2003, 19:21 Temat postu: |
|
|
| jeszce nie wiem, ale chyba bylo prawie 30 zawodnikow |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamischka Maskotka forum

|
Wysłany: 4.3.2003, 19:36 Temat postu: |
|
|
dokłądnie 28, gdzie o tym trąbili:P eh, niech żyje ta polska kombinacja:P _________________ 'it's nice to fly, it's nice to run; it's very easy, it makes fun!' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|