| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 24.2.2007, 21:39 Temat postu: |
|
|
Było coś ,ale już nie aktualne / narazie / _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam

Ostatnio zmieniony przez Nadine dnia 25.2.2007, 19:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Masakra Tygrys na forum

|
Wysłany: 24.2.2007, 22:33 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | a na moje pytanie "Dlaczego" , odpisał ,że się nadaję....
|
Nie dyskutuj z Adminem, jak mówi, że się nadajesz - to się nadajesz  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Monyka Smoczek na forum

|
Wysłany: 24.2.2007, 22:37 Temat postu: |
|
|
no fajnie tylko, że mi też napisał, że się nadaje, a ja jestem raczej jedną z tych osób, która czasem lekko przegina
zwłaszcza dzisiaj jak mnie poupominali  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Masakra Tygrys na forum

|
Wysłany: 24.2.2007, 22:41 Temat postu: |
|
|
| Cytat: |
no fajnie tylko, że mi też napisał, że się nadaje, a ja jestem raczej jedną z tych osób, która czasem lekko przegina
|
to świadczy o tym, że masz psychikę godną moda - jesteś twarda i zdecydowana, nie boisz się mówić, co myślisz - idealna do ostrego sprowadzania rozmów na tematach na właściwie tory
A poważnie - jeśli Nadine nie czuje się dobrze w roli moda, niech zrezygnuje  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 25.2.2007, 19:14 Temat postu: |
|
|
Bo Monyka z Laurą zaczęły się prawie w temacie Janne to już miałam dosyć
P>S> u mnie to czasem zdanie zmienia się co kilka minut , np kiedyś chciałam odejść z forum , ale po kilku godzinach wróciłam i na razie nie mam zamiaru odchodzić  _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Monyka Smoczek na forum

|
Wysłany: 25.2.2007, 19:20 Temat postu: |
|
|
my się nie kłóciłyśmy tylko przekonywałyśmy do swojej racji
Kicia poza tym ja bym się nie zgodziła na moda, bo znając mój charakter bałabym się, że zaczęłabym nadużywać władzy i się rządzić [jak co niektórzy] a ja tego nie nawidzę.. jak ktoś mi mówi co mam robić albo bym raczej olała sprawę i poczuła się bardziej beztroska i ważna.. dlatego dla dobra ludzkości tego forum nich tak zostanie.. może kiedyś  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jet Pilot Administrator

|
Wysłany: 26.2.2007, 01:14 Temat postu: |
|
|
UWAGA, MODERATORZY!
W różnych działach zaczęły się pojawiać spamy w postaci pojedynczych postów w zwykłych tematach. Proszę o dokładne sprawdzanie, czy w tematach nie ma spamu, a jeżeli będzie, to proszę natychmiast go usunąć! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Przegraniec Debil totalny i partacz
Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 91 Skąd: Z przytułka dla kretynów i ofiar losu
|
Wysłany: 26.2.2007, 11:53 Temat postu: |
|
|
Mbnie sie tam to forum podoba - jest bardzo ciekawe i ma ladny wystroj i ciekawych ludzi tu mozna spotkac  _________________ Jestem cieniasem i katastrofalnie głupią osobą. Potrafiłem w krótkim czasie zniszczyć coś pięknego budowanego wiele miesięcy. Teraz tego żałuję, bo jestem głupi jak worki z urobkiem młynarskim (nie obrażając efektów ciężkiej pracy pracowników młyna i spichrzów). Q-Tone słusznie mną gardzi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Masakra Tygrys na forum

|
Wysłany: 27.2.2007, 00:12 Temat postu: |
|
|
Hihi, nawet można się dorobić wielbiciela na własność  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
.:Schlierifan:. Gość
|
Wysłany: 4.3.2007, 14:41 Temat postu: |
|
|
hejo miałam wcześniej konto Schlieri_fan ale dostałam bana i dzisiaj mi sie skończył ale nie moge sie zalogować i chce wiedzieć dlaczego
ale możecie usunąć tamte konto najwyżej zaczne od nowa pisać na tym loginie co teraz  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jet Pilot Administrator

|
Wysłany: 4.3.2007, 22:58 Temat postu: |
|
|
| Odbanowano. Korzystaj z tamtego. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 4.3.2007, 23:02 Temat postu: |
|
|
ok ale co będzie z tym kontem a moge mieć dwa ale nie będe pisała post po poście że jak napisze na tym koncie to potem z drógiego tylko poprostu raz wejde na te konto a innym razem na tamte moge tak  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jet Pilot Administrator

|
Wysłany: 4.3.2007, 23:06 Temat postu: |
|
|
| Tego nie usunę, ale pisz z jednego. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 4.3.2007, 23:10 Temat postu: |
|
|
ok thx ale co jakiś czas będe mogła z tego 2 korzystać tylko że jak będe korzystać z tamtego to tylko z tamtego o to mi chodzi a nie że wejde na dwa konta odrazu tylko np w tym tygodniu z tego a w kolejnym z innego coś w tym stylu mogę tak bo zdążyłam sie przyzwyczaić do tego konta no i do tamtego pierwszego mogę tak? please |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jet Pilot Administrator

|
Wysłany: 4.3.2007, 23:31 Temat postu: |
|
|
| Niestety nie. Można korzystać tylko z jednego - także wybierz, które wolisz. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
.:Schlieri_fan:. Diabełek forum

|
Wysłany: 5.3.2007, 11:05 Temat postu: |
|
|
szkoda to ja wole stare _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Koleszkowiec Soba Diabełek forum

|
Wysłany: 10.3.2007, 12:12 Temat postu: |
|
|
Tak calkiem nowy to niejestem ale mam problem. Na starym kompie mialem Explorer i bylo ok. Wchodzilem na foruym zawsze zalogowany automatycznie i widzialem dgzie sa nowe posty. Teraz msuze sei logowac chociaz mam zaznaczone zeby zalgowywalo automatycznie przy kazdej wizycie. Mam nowy komputer i internet z przegladarka Firefox. I zakazdym razem sie musze zalogowywac a wtedy nie ma pomaranczowych arteczek gdzie sa nowe posty:/ Co moge zrobic? Daje zeby zapamietywal haslo i na stronei i w przegladarce gdy o to pyta. _________________
BENNY BENASSI - HYPNOTICA
LEĆ ADAM! LEĆ!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Walther W. Moderator

|
Wysłany: 19.3.2007, 20:09 Temat postu: |
|
|
| Ja na Firefoksie nie mam takiego problemu, choć i tak używam Opery. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Koleszkowiec Soba Diabełek forum

|
Wysłany: 19.3.2007, 20:28 Temat postu: |
|
|
Juz jest spoko. Co dziwne, ja kwejde na Indeks niejeste mzalogowany. Ale zaraz po tym jak wejde w jakeis pod forum na nim jestem i po jakims czasie jeste mtakrze na Indeksie... Dziwne  _________________
BENNY BENASSI - HYPNOTICA
LEĆ ADAM! LEĆ!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Frau Hocke Stały bywalec

|
Wysłany: 20.3.2007, 18:00 Temat postu: |
|
|
Mam ogromna prośbę do adminów lub modów, proszę zacznijcie egzekwować te dwa punkty regulaminu :
3. OFF-TOPIC (czatowanie/rozmowy lub pisanie nie na temat) nie powinien przekraczać przyzwoitych granic (czyli jeśli od dwóch/trzech stron nie było ani słowa na temat, jaki pierwotnie został ustalony, zostaną podjęte odpowiednie działania zmierzające do ukrócenia tego procederu).
5. Absolutnie niedozwolone jest pisanie postów jednowyrazowych, "potwierdzaczy" typu "heh" "nom" itp. a także postów zawierających same emotikonki lub same linki (adresy do innych stron). Takie posty będą natychmiast likwidowane, a za nagminne łamanie tego punktu grożą ostrzeżenia i bardziej rygorystyczne sankcje.
Mam juz dość czytania niektórych wpisów. Niektórzy forumowicze sprawiają wrażenie jakby pisali tylko po to żeby nabijać sobie posty w liczniku.Słusznie ktoś juz zauważył, że nie jest możłiwe pisanie ponad 20 postów dziennie, pisząc z sensem i na temat, wyrażając swoja opinię.
I te słynne już "jaki on śliczniutki, koffany, słodki" rozumiem, że może się ktoś podobac ale pisanie o tym bezprzerwy jest irytujące dla tych co chcą poważnie porozmawiać na dany temat
Z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby  _________________
Never let your victories go to your head nor your failures go to your heart -> Grant Hackett |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|