| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
.:Schlieri_fan:. Diabełek forum

|
Wysłany: 20.3.2007, 19:28 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Słusznie ktoś juz zauważył, że nie jest możłiwe pisanie ponad 20 postów dziennie, pisząc z sensem i na temat, wyrażając swoja opinię. |
zapewne chodzi Ci o mnie
no cóż może na początku pisałam postu krótkie i nie zawsze na temat ale za to dostałam bana
ja nie tylko jednym skoczkiem sie interesuje i jak widze coś ciekawego to odpisuje a jak ktoś odpisze na posta zadając mi pytanie to wypada odpowiedzieć i pewnie dlatego mam taką średnią jaką mam ale z pewnością sie niedługo zmniejszy z pewnych powodów bo będe starała sie mniej pisać  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andre Tygrys na forum

|
Wysłany: 26.3.2007, 20:59 Temat postu: |
|
|
| Jedna prośba, proszę Admina albo któregoś z moderatorów o przestawienie zegarka i dostosowanie go do zmiany czasu. Dziękuję, |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jet Pilot Administrator

|
Wysłany: 27.3.2007, 21:03 Temat postu: |
|
|
Ustawiłem. ;]
edit:
A jednak nie. Nie da się ustawić, jest to jedna z licznych funkcji, które po ataku na forum zwyczajnie nie działają. :/ Trudno, musi tak zostać. :/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andre Tygrys na forum

|
Wysłany: 27.3.2007, 21:06 Temat postu: |
|
|
| A swoją drogą też mnie straszliwie irytują teksty typu "Jaki on śliczniutki, słodki, kochany" Po prostu jak to czytam to mam odruch wymiotny. Gdybym ja był adminem to dawałbym bana za takie teksty. No ale na szczęście dla niektórych nie jestem i nigdy nie będę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Koleszkowiec Soba Diabełek forum

|
Wysłany: 27.3.2007, 21:10 Temat postu: |
|
|
Pozatym co jakieś zdjęcie wiele osób piszę teksty tego typu... I dziwić się, że bez specjalnego wysiłku i wiedzy na temat skoków maja ponad 1000 postów. Niechce nic mówić ale prawie niewidać ich w tematach "czysto" skokowych. _________________
BENNY BENASSI - HYPNOTICA
LEĆ ADAM! LEĆ!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ayana Moderator

Dołączył: 12 Sty 2005 Posty: 1807 Skąd: Opole (od 23.03.2006 w stanie New Jersey)
|
Wysłany: 28.3.2007, 20:41 Temat postu: |
|
|
| Andree napisał: | | A swoją drogą też mnie straszliwie irytują teksty typu "Jaki on śliczniutki, słodki, kochany" Po prostu jak to czytam to mam odruch wymiotny. Gdybym ja był adminem to dawałbym bana za takie teksty. No ale na szczęście dla niektórych nie jestem i nigdy nie będę. |
A upominanie traktują jak zrzędzenie. Mnie też to denerwuje, bo jest to niepotrzebne nabijanie postów. Zwracam na to uwagę wiadomościami prywatnymi, ale narazie fiasko... _________________ King of Swing - Richie Sambora. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Masakra Tygrys na forum

|
Wysłany: 28.3.2007, 21:07 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | Niechce nic mówić ale prawie niewidać ich w tematach "czysto" skokowych.
|
a co by tam miało być? "ale ta skocznia ma słodziutki rozbieg"?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 28.3.2007, 22:44 Temat postu: |
|
|
| Ayana napisał: | | Zwracam na to uwagę wiadomościami prywatnymi, ale narazie fiasko... |
Póki możesz to posty z czatami usuwaj, a w razie dalszych problemów pisz do adminów  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Przegraniec Debil totalny i partacz
Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 91 Skąd: Z przytułka dla kretynów i ofiar losu
|
Wysłany: 29.3.2007, 10:46 Temat postu: |
|
|
| Kicia napisał: | | Cytat: | Niechce nic mówić ale prawie niewidać ich w tematach "czysto" skokowych.
|
a co by tam miało być? "ale ta skocznia ma słodziutki rozbieg"?  |
hihihihi, normalnie uwielbiam Cię, Kiciu  _________________ Jestem cieniasem i katastrofalnie głupią osobą. Potrafiłem w krótkim czasie zniszczyć coś pięknego budowanego wiele miesięcy. Teraz tego żałuję, bo jestem głupi jak worki z urobkiem młynarskim (nie obrażając efektów ciężkiej pracy pracowników młyna i spichrzów). Q-Tone słusznie mną gardzi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justynka Moderator

Dołączył: 31 Gru 2002 Posty: 4521 Skąd: Lubin / WrocLove / Sapporo ^^
|
Wysłany: 30.3.2007, 11:18 Temat postu: |
|
|
przynajmniej jakas odmiana po 'ale gregor jest slodziutki' ;]
widocznie niektorych nie stac na cos madrzejszego _________________ ski-russia.net & NoriakiKasai.com
AJannoza mimo wszystko
Z tą ilością obrazków to jednak przegięcie, pani moderator. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 30.3.2007, 13:26 Temat postu: |
|
|
To może od razu zróbmy coś na styl MISS World wśród skoczni narciarskich xD
Ale tak na poważnie to niektóre osoby muszą się ograniczyć z takimi rzeczami. Ja wchodząc w temat np. Austrii ograniczam się raczej tylko do odznaczenia nieprzeczytanych wiadomości bo wiem co zobaczę wchodząc w temat Tak nie powinno być. Czasami kilka stron jest w jednym tempie ciągle o tym samym i co tu czytać  _________________
LEĆ ADAM! LEĆ!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Monyka Smoczek na forum

|
Wysłany: 30.3.2007, 17:13 Temat postu: |
|
|
hyhy, dlatego ja najpierw czytam interesujące mnie tematy a potem 'oznacz wszystkie wiadomości jako przeczytane' i po kłopocie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 4.4.2007, 22:29 Temat postu: |
|
|
mam pytanie
ostatnio nie moge sie zalogować za pierwszym razem dopiero za drugim pisze że jestem zalogowana, ale wtedy już nie ma pokazanego gdzie są nowe posty dlaczego musze sie logować 2 razy te komplikacje powstały wraz ze małą zmianą forum... chodzi mi o przestawienie postów na strone z 25 na 20... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Monyka Smoczek na forum

|
Wysłany: 5.4.2007, 07:12 Temat postu: |
|
|
no właśnie.. mi zniknęła funkcja "zaloguj za każdym razem" [czy jakoś tak] i teraz za każdym razem gdy z nowego okna wchodzę na forum to jestem niezalogowana  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 5.4.2007, 12:50 Temat postu: |
|
|
Dokładnie mam to samo. Może to nowa aktualizacja forum przez Flipa? _________________
LEĆ ADAM! LEĆ!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
basiek Maskotka forum

|
Wysłany: 5.4.2007, 21:39 Temat postu: |
|
|
Od paru dni mam problem z logowaniem się Nie pokazuję sie na pomarańczowo nowe posty w tematach  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 6.4.2007, 21:16 Temat postu: |
|
|
też mam problem z logowaniem i nie pokazuje mi sie gdzie są nowe postyu i jeszcze nie moge spr. danych o osobach na forum tylko wyświetla mi sie biała przestrzen i nic po za tym  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jet Pilot Administrator

|
Wysłany: 6.4.2007, 22:13 Temat postu: |
|
|
Czy ja jestem jedyną osobą na tym forum, która nie ma problemów z logowaniem i oznakowaniem nowych postów?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Walther W. Moderator

|
Wysłany: 6.4.2007, 23:04 Temat postu: |
|
|
Tak  _________________ Tęczowa śmieciarka to kwiat MPO
Barwami otula dzielnice
Tęczową śmieciarkę witają co dzień
Przechodnie i kamienice |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julka Tygrys na forum

|
Wysłany: 6.4.2007, 23:26 Temat postu: |
|
|
| basiek napisał: | Od paru dni mam problem z logowaniem się Nie pokazuję sie na pomarańczowo nowe posty w tematach  |
Ja też mam ten sam problem. Przy każdym odwiedzaniu strony muszę się na nowo logować. W domu nie mam opcji "Zapamiętuj moje hasło" czy coś takiego, a w pracy to mam. Dziwne. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|