| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Frau Hocke Stały bywalec

|
Wysłany: 10.4.2006, 19:24 Temat postu: |
|
|
Na tym zdjęciu mi Maleńczka przypomina  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
soncek Tygrys na forum

|
Wysłany: 12.4.2006, 18:53 Temat postu: |
|
|
fotki wymiataja- swietne  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
annika Dziecko-kwiat

Dołączył: 09 Kwi 2006 Posty: 223 Skąd: Lahti pod Salpauselkkä
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
RóŻa Diabełek forum

Dołączył: 18 Sie 2004 Posty: 1563 Skąd: Wrocław/Norwegia/Finlandia:)
|
Wysłany: 26.7.2006, 21:21 Temat postu: |
|
|
no prosze jaka Larsik mial sesje zdjęciową nawet fajne te fotki  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
margret Kot na forum

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nobody Moderator

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
melisska Tygrys na forum

|
Wysłany: 13.2.2007, 15:50 Temat postu: |
|
|
fajna fotka
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liana Demon na forum

Dołączył: 14 Mar 2005 Posty: 2428 Skąd: W-wa i okolice w promieniu 1500 km
|
Wysłany: 13.2.2007, 16:10 Temat postu: |
|
|
| A ta dziewucha to kto? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
melisska Tygrys na forum

|
Wysłany: 13.2.2007, 16:19 Temat postu: |
|
|
to jest Tom Hilde  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liana Demon na forum

Dołączył: 14 Mar 2005 Posty: 2428 Skąd: W-wa i okolice w promieniu 1500 km
|
Wysłany: 13.2.2007, 17:09 Temat postu: |
|
|
Zadałam to pytanie, bo na pierwszy rzut oka rzeczywiście wzięłam go za dziewuchę . Oczywiście wiem, że to on, w końcu, jak by nie było, w poprzednim sezonie uczestniczyłam w rozkręcaniu wątku o nim  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
margret Kot na forum

|
Wysłany: 13.2.2007, 17:52 Temat postu: |
|
|
boshe to naprawde Tom! boshe na pierwszy rzut oka byłam pewno że to dziewczyna nawet myślałam że to coś przy jego prawym uchu to kolczyk! _________________ PRIZEE: Graj w gierki i zgarniaj nagrody!
http://en.prizee.com/?refer=Dosiai
Uwaga to wciąga  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
melisska Tygrys na forum

|
Wysłany: 13.2.2007, 17:56 Temat postu: |
|
|
heheheheh nio wyglada na dzieczyne  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 15.3.2007, 21:36 Temat postu: |
|
|
Brystol ostatnio nieźle zaprezentował się w Pucharze Kontynentalnym w Vikersund zajmując 4 i 3 miejsce. Pewnie dlatego dostał szansę występu w PŚ w Lillehammer. Takiej szansy nie dostał Rumoren, który w Vikersund był 48. i 34. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 13.4.2007, 21:05 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | Mistrz olimpijski z Turynu norweski skoczek Lars Bystoel spędził święta wielkanocne w izbie wytrzeźwień po awanturze i bijatyce w pubie. Norwescy działacze są wstrząśnięci lecz nie zaskoczeni, gdyż skoczek od siedmiu lat ma kłopoty alkoholowe.
Bystoel spędzał Wielkanoc w miejscowości Hemsedal z narzeczoną. Podczas jednego z wieczorów w barze pokłócił się z obsługą i wdał w bójkę z gośćmi, ochroniarzami i przybyłymi na miejsce policjantami. Noc spędził w policyjnej izbie wytrzeźwień i został ukarany grzywną w wysokości 4000 koron (2000 złotych). |
| Cytat: | "Złoty medal w Turynie był zaskoczeniem, lecz również sygnałem dla nas, że wreszcie wydoroślał. Niestety, tak się jednak nie stało" - ocenił Kojonkoski.
Bystoel powiedział agencji NTB, że "dziennikarze rozdmuchali całą sprawę. To był w końcu mój prywatny urlop i prywatny czas". |
Żródło WP _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
.:Schlieri_fan:. Diabełek forum

|
Wysłany: 13.4.2007, 21:11 Temat postu: |
|
|
ojej :szok: nie no nic nie wiedziałam że ma problemy z alkoholem, a tu te bujki i święta spędzone w izbie wytrzeźwień to przykre ale to że jest skoczkiem i Mistrzem Olimpijskim nie czyni z niego dobrego człowieka zasłużył na wygrane... szkoda że marnuje życie pijąc  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Monyka Smoczek na forum

|
Wysłany: 8.5.2007, 18:09 Temat postu: |
|
|
no i stało się :
| Cytat: | Bystoel usunięty z kadry norweskich skoczków
Mistrz olimpijski w skokach narciarskich z Turynu Lars Bystoel został usunięty z kadry Norwegii. Powodem są powtarzające się problemy z alkoholem.
28-letni Bystoel w czasie świąt wielkanocnych spędził jedną noc w izbie wytrzeźwień po awanturze i bijatyce w pubie w miejscowości Hemsedal. Skoczek pokłócił się z obsługą i wdał w bójkę z gośćmi, ochroniarzami i przybyłymi na miejsce policjantami.
"Lars od dłuższego czasu ma problemy z alkoholem. Do tego pod wpływem alkoholu zmienia się nie do poznania, w zwykłego głupca" - powiedział wówczas trener norweskich skoczków Mika Kojonkoski.
Problemy Bystoela z alkoholem mają długą historię. Już w 2000 roku został z tego powodu wyrzucony ze zgrupowania kadry, a kilka dni później zatrzymany przez policję, gdy prowadził samochód po pijanemu. Z tego powodu musiał 24 dni spędzić w areszcie.
W 2003 roku po konkursie skoków w Holmenkollen bawił się przy piwie do rana. Jesienią tego samego roku po hucznej zabawie w pubie w Oslo wpadł do wody uderzając głową w nabrzeże. W efekcie został przesunięty do kadry B. Wcześniej w Lahti będąc pod wpływem alkoholu wdał się w awanturę z taksówkarzem.
W 2005 roku po raz pierwszy został wyrzucony z kadry za pijaństwo, kiedy po nieudanym występie w konkursie drużynowym MŚ na średniej skoczni w Oberstdorfie koił smutki w miejscowym barze.
Przywrócony do łask przez Kojonkoskiego, w turyńskich igrzyskach zdobył złoty medal na średniej skoczni. W kolejnym sezonie nie potrafił już jednak choćby zbliżyć się do tego osiągnięcia - jego najlepsze rezultaty to trzykrotnie 28. miejsce w zawodach PŚ.
|
doigrał się, szkoda mi człowieka, ale sam to sobie zrobił  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nobody Moderator

|
Wysłany: 10.5.2007, 11:32 Temat postu: |
|
|
Dopiero co ogłoszono, że w sezonie 2007/2008 będzie członkiem Team Oslo 2011.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Monyka Smoczek na forum

|
Wysłany: 10.5.2007, 11:54 Temat postu: |
|
|
więc któraś z tych info to rumors  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nobody Moderator

|
Wysłany: 10.5.2007, 12:16 Temat postu: |
|
|
| Upił się ze szczęścia po dostaniu się do kadry, po czym go z niej wywalono za pijaństwo. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Magia Kot na forum

|
Wysłany: 10.5.2007, 14:10 Temat postu: |
|
|
Kadra A a team oslo 2011 to cos zupełnie innego kadra a jest kadrą narodową na zawody takie jak m.in. PS a team oslo 2011 przygotowuje drużyne skoczków na impreze w 2011 w oslo nie pamietma co to było bodajże MŚ ?! niech mnie ktos oświeci xD  _________________ Crucify my love - If my love is blind
Crucify my love - If it sets me free
Never know, Never trust
That love should see a color
Crucify my love - If it should be that way... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|