| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 16.1.2006, 17:39 Temat postu: Marcin Bachleda |
|
|
No tak Marcin Bachleda pod okiem Horngachera wygrywa letni Puchar Kontynentalny, bije rekordy skoczni, w zimowym CoC również skacze nieźle. I co najważniejsze z tym trenerem dobrze mu się współpracuje. Potrafi on pokazać Marcinowi błędy jakie popełnia. Gdy Bachleda trafia do Kuttina to zaczyna skakać słabo. I co najgorsze trener nie potrafi mu powiedzieć co robi nie tak! Dlatego nie dziwię się, że Marcin woli trenować wraz z Horngacherem. Dlatego jedynym dobrym rozwiązaniem dla Marcina, może również i dla innych naszych skoczków byłoby objęcie przez Stefana Horngachera polskiej kadry A w skokach A jeśli wtedy Bachleda w PŚ by się prezentował równie źle jak pod okiem Kuttina, to wtedy moglibyśmy powiedzieć, że wina leży po stronie Marcina... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Walther W. Moderator

|
Wysłany: 16.1.2006, 18:13 Temat postu: |
|
|
I teraz powiem moje ulubione zdanie: 'Przypomnijmy sobie dzięki czemu Kuttin został trenerem kadry A ' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 18.1.2006, 19:39 Temat postu: Kuttin |
|
|
WIemy za co Kuttin został trenerem kadry A, ale udowodnił, że się nie sprawdza na tym stanowisku
Wrócmy do tematu. Marcin Bachleda wystartuje w zawodach Pucharu Świata w Sapporo. Konkursy te już w ten weekend. Ciekawe jak się tam spisze?! Trenerem Polaków w tych konkursach będzie Stefan Horngacher! Może dzięki niemu Marcin wypadnie w miarę dobrze? W CoC w Sapporo prezentował poprawną formę. Ale na więcej stać Rafała Śliża, który jeden konkurs wygrał Jednak liczę na Bachledę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Walther W. Moderator

|
Wysłany: 27.1.2006, 20:45 Temat postu: |
|
|
| No i Bachleda się nie popisuje, ani w Sapporo, ani w Zakopanem! I on jedzie na IO! Prędko zamieniać go na Żyłę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Frau Hocke Stały bywalec

|
Wysłany: 4.9.2006, 13:21 Temat postu: |
|
|
a dzisiaj urodziny naszeo Diabełka! Wszystkiego naj naj naj i odnalezienia formy!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 9.9.2006, 21:17 Temat postu: |
|
|
Bachleda to jest jakieś nieporozumienie! Wysyłają kolesia bez formy na konkursy LGP do Japonii! I co on tam pokazuje? 44 miejsce na 44 uczestników! 99,5 m Na dużej skoczni To już naprawdę wolę w tym wypadku juniorów (wyjątkowo ). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justynka(Jaworzno) Rozbrykana owca

|
Wysłany: 24.9.2006, 15:41 Temat postu: wow |
|
|
No no , rzeczywiście fajna dupcia z tego Marcinka  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andre Tygrys na forum

|
Wysłany: 10.1.2007, 16:11 Temat postu: |
|
|
| Pomóżcie mi wyjaśnic pewna kwestię dotyczącą Bachledy. Z oficjalnej strony FISu wynika, że Marcin startował na MŚ w Thunder Bay w 1995 roku. Przecież to chyba nie możliwe, on miał wtedy 13 lat. Co o tym sądzicie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 10.1.2007, 16:56 Temat postu: |
|
|
Polacy w Thunder Bay skakali w dwuosobowym składzie: Adam Małysz i Wojciech Skupień. W drużynówce nie startowaliśmy.
Na stronce FIS-u rzeczywiście widnieje nazwisko Marcina Bachledy przy wynikach z konkursu indywidualnego na K90. Zajął niby 51. miejsce --> FIS
Ale już na stronce z oficjalnymi wynikami 51. miejsce zajmuje niejaki Jeremy Blackburn z Kanady. Oficjalne wyniki
Tak więc wychodzi na to, że to kolejny błąd na stronie FIS-u  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 26.8.2007, 17:04 Temat postu: |
|
|
Odkurzamy Diabełka
Nie przypuszczałam że Bachleda aż tak wystąpi. 12 i 14 m-ce
Wczoraj oprócz Adama okazał się najlepszym zawodnikiem  _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
.:Schlieri_fan:. Diabełek forum

|
Wysłany: 26.8.2007, 21:49 Temat postu: |
|
|
dokładnie, byłam zaskoczona to fajnie reszta polskich skoczków zaczyna skakać dobrze xD i pojawia sie w 30 oby takie sytuacje w PŚ były częste  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ada_mm Moderator

|
Wysłany: 27.8.2007, 15:41 Temat postu: |
|
|
ma szanse w Hakubie zdobyc duzo punktow _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luk Pupilek na forum

|
Wysłany: 27.8.2007, 15:51 Temat postu: |
|
|
Dużo... czyli załóżmy że optymistycznie zajmie miejsca 2x 12, czyli zdobędzie 44 punkty. Więc będzie mieć razem 88 punktów. Jest na to duża szansa i żeby jej nie zmarnował  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 28.8.2007, 10:10 Temat postu: |
|
|
W Hakubie obsada powinna być raczej marna. Przypomnę, że rok temu Wojciech Skupień zajmował tam lokaty 17. i 10. w LGP. A Bachleda wydaje się teraz w jeszcze lepszej formie. Optymistycznie można zakładać, że Marcin może powalczyć o pierwszą dziesiątkę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andre Tygrys na forum

|
Wysłany: 12.12.2007, 23:51 Temat postu: |
|
|
| Niestety Marcin w ostatnich latach zaczął mi mocno przypominac Wojtka Skupnia. Latem skacze nieźle, a gdy przychodzi zima to jest bez formy. Oboje to tacy letni skoczkowie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andre Tygrys na forum

|
Wysłany: 14.12.2007, 00:36 Temat postu: |
|
|
| Zawsze bardzo lubiłem Marcina, darzyłem go dużą sympatią, wierzyłem w niego, bo pokazywał w przeszłości, że potrafi skakać i stawałem za nim murem, przy kazdej nagonce na jego osobę. Ale teraz już go nie bronie. Jeżeli ma tak skakać w dalszym ciągu to może lepiej dac sobie spokój z tym sportem. Jego występy zaczynąją mnie irytyować. Chłopie weź się w garść i zacznij zdobywać punkty albo przestań skakać i zajmij się czymś pożytecznym jak Sliwka czy W. Tajner. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Koleszkowiec Soba Diabełek forum

|
Wysłany: 14.12.2007, 03:24 Temat postu: |
|
|
Z tym latem masz racje. Do PŚ dostał powołanie podobnie jak w tamtym sezonie Hula lub Mateja na MŚ... Bo nie było lepszego... _________________
BENNY BENASSI - HYPNOTICA
LEĆ ADAM! LEĆ!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 16.12.2007, 00:46 Temat postu: |
|
|
Czy będzie startował Bachleda, czy Żyła, czy Hula, Śliż, Mateja to wyjdzie na to samo - 0 pkt do klasyfikacji generalnej PŚ.
Kota jeszcze usprawiedliwiamy za wiek, ale do czasu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
.:Schlieri_fan:. Diabełek forum

|
Wysłany: 16.12.2007, 19:56 Temat postu: |
|
|
nie ma co usprawiedliwiac za wiek, ponieważ jak pamiętamy Schlierenzauer w ubiegłym sezonie miał tyle samo lat, a przeciesz prowadził w generalce
Poprostu nasi nie mają formy, a ja wierze, że nie tylko Małysz na koniec będzie miał punkty na swoim koncie ale i z pewnością Stoch, Żyła, a nawet Kot  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 1.1.2008, 22:27 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj skok był dobry ale do czołowej 30 zabrakło niewiele, na 31miejscu _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|