Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna Skokinarciarskie.pl
Skokinarciarskie.pl

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Matjaž Zupan
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> Kadra Słowenii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Justynka
Moderator
Moderator

PostWysłany: 17.4.2006, 01:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no super, nie udalo mu sie raz, to juz go musza wywalic :| nikt juz nie pamieta o medalach przez te kilka lat, tylko o jedym braku :|
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Google

Wysłany:     Temat postu: Reklama Google

Powrót do góry
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 21.4.2006, 14:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No ale w końcu ileż można pracować z tą samą kadrą skoczków?! pokazuje różki
Myślę, że potrzebny był już nowy trener Słoweńcom. Zupan chyba nic nowego do tej kadry już by nie wniósł. Choć mnie on osobiście nie przeszkadzał, był bardzo fajnym trenerem uśmiech
Teraz jego miejsce zajmie Vasja Bajc. Ciekawe czym teraz się zajmie Matjaz. Czy przejmie jakąś kadrę?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Justynka
Moderator
Moderator

PostWysłany: 24.5.2006, 00:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mozna dlugo :> ja chce matjaza na zawsze :>
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
soncek
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 24.5.2006, 15:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja tez- mtjaz wracaj do domu- na soncna stran alp- proooosim puszcza oczko
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 27.5.2006, 14:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej, gdzie teraz został zatrudniony Matjaz Zupan? Wyleciało mi to z głowy bardzo zadowolony
Powrót do góry
soncek
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 28.5.2006, 18:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ceska Rep.- jako trener kadry B puszcza oczko
Powrót do góry
Google

Powrót do góry
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 31.5.2006, 00:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to na pewno nie będzie na nim ciążyć presja wyników uśmiech
Czeska kadra B to zawodnicy startujący w Pucharze Kontynentalnym. Czasami uda im się coś tam osiągnąć, ale na ogół nie są wymieniani w gronie faworytów puszcza oczko
Matjaz będzie miał spokojną pracę. Jak Czesi będą dobrze skakać w CoC to na pewno wszyscy będą z niego zadowoleni. A jak wyniki będą takie jak są obecnie, to na pewno nic się nie stanie... Nie sądzę aby go zwolnili za brak wyników czeskiej kadry B cool
Powrót do góry
soncek
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 31.5.2006, 16:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tez tak sadze, a poza tym Matjaz jest tak...liberalny- pokochaja go- jesli to sie juz nie stalo puszcza oczko puszcza oczko puszcza oczko puszcza oczko
Powrót do góry
Dunia
Barmanka na Forum
Barmanka na Forum

PostWysłany: 31.5.2006, 16:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ahahha i może już się lepiej w czeskich drogach zaczął orientować śmiejący się
mi się Matjaz kojarzy z jednym- w Harrachovie w tym roku wracałyśmy na kwatere po imprezie, także było już dość późno i nagle zatrzymuje się przy nas samochód, i pewien pan pyta po słoweńsu gdzie jest hotel FIT FUN robi oczy i tutaj następuje dość dziwna konwersacja, w wyniku której owy mężczyzna z rozpaczą stwierdza "przecież wy MUSICIE być z czech..." i odjeżdża w bliżej nieokreślonym kierunku... zachwycony Po przyjściu na kwatere doszłyśmy do tego że to przecież Zupan był śmiejący się
Powrót do góry
soncek
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 31.5.2006, 17:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się

on jest niezle zakrecony śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się
do mnie twardo po slowensku śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się

bylas w zeszlym roku w Harrachovie?! puszcza oczko - Ja tez puszcza oczko
Powrót do góry
Dunia
Barmanka na Forum
Barmanka na Forum

PostWysłany: 31.5.2006, 19:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bylam uśmiech i last year i two years ago tez uśmiech i tradycyjne pytanie puszcza oczko byłaś w discoland? bo mało ludzi było i może sie widziałyśmy bardzo zadowolony
Powrót do góry
Google

Powrót do góry
soncek
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 31.5.2006, 20:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bylam nawet śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się ale tylko w sobote chyba- ale tam sie nic nie dzialo, wiec poszlam z kolezankami w druga strone do jakiegos "klubu" (w ktorym na podlodze byl wysypany piasek i takie tam puszcza oczko ) -w tym roku wyjatkowo malo sie tam dzialo... bardzo smutny bardzo smutny bardzo smutny
Powrót do góry
Dunia
Barmanka na Forum
Barmanka na Forum

PostWysłany: 31.5.2006, 21:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ahahha a to mnie rozbawiłaś, byłaś w play END music clubie? śmiejący się zauważyłaś to w ogóle?:p play END... zawsze mnie ciekawi czy to taka gra słów czy pomyłka ;p ale w każdym razie- uważam że ta SPELUNA z piaskiem to najbardziej polewkowe miejsce gdzie w ogóle byłam:)))) w zeszłym roku jak jeszcze nie było tam piasku to byli tam na imprezie słoweńcy, tak wracając do tematu troche puszcza oczko w każdym razie- ja w discoland byłam everyday i powiem ci że w niedziele było dużo lepiej- byli can, bjoern, usa, kuttin, sui i część aut. a ja byłam z przyjaciółką i takim fajnym Słowakiem którego w Harr poznałam:)) w każdym razie w sobote też byłam i pewnie sie widziałyśmy:)
Powrót do góry
soncek
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 31.5.2006, 22:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja juz nawet nie pamietam nazwy zachwycony puszcza oczko zachwycony az wstyd sie przyznac- eh to napewno sie widzialysmy! ja siedzialam przy takim wielkim stole- pelno tam bylo ludzi(pw dziewuch) puszcza oczko puszcza oczko puszcza oczko puszcza oczko puszcza oczko
a tak apropos Czechy- to jutro tam znowu jade- odwiedzic przyjaciol- ale do Liberca- boshe - latem tam jade śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się (niewiarygodne puszcza oczko śmiejący się )
Powrót do góry
Dunia
Barmanka na Forum
Barmanka na Forum

PostWysłany: 31.5.2006, 22:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ahahah a jak ci napisze że też siedziałam przy takim wielkim stole? uśmiech) hmmm ale siedziałaś tak na przeciwko schodów, tam przy ścianie gdzie są wc czy raczej tak na przeciwko baru?uśmiech)) i w ogóle znasz może Marte, Anie (zayonchka), Linke i Kasie??

a Liberec jest fajny nawet latem:)))) ja tam chyba częściej latem bywam niż zimą puszcza oczko
Powrót do góry
soncek
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 1.6.2006, 10:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmmm no wiesz- ja mam tak dobra pamiec do imion zachwycony puszcza oczko napewno- wiesz- mysle, ze tak- a na zdjeciu na bank bym rozpoznala puszcza oczko

a ja wciaz sie pakuje- za 30 min. wujazd, a ja nie moge znalesc polowe rzeczy- typowe dla mnie puszcza oczko puszcza oczko
Powrót do góry
Dunia
Barmanka na Forum
Barmanka na Forum

PostWysłany: 1.6.2006, 15:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tez mam taki sam problem puszcza oczko w kazdym razie baw sie dobrze i daj znac jak wrocisz bo mam sprawe do Ciebie Mr. Green
Powrót do góry
soncek
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 8.6.2006, 12:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nio wrocilam śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się śmiejący się i to cala i zdrowa puszcza oczko puszcza oczko puszcza oczko puszcza oczko
jaka masz do mnie sprawe? puszcza oczko
Justynka
Moderator
Moderator

PostWysłany: 2.4.2008, 18:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w końcu Matjaž na swoim miejscu ^^
Powrót do góry
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 3.1.2009, 23:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Obecna kadra Matjaza Zupana jest totalnie bezbarwna, ani jeden jego zawodnik nie jest w dobrej formie. Słowenia to zaraz po Polsce największe rozczarowanie obecnego sezonu, póki co.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> Kadra Słowenii Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 7 z 8

Skocz do: