| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 20.12.2008, 18:24 Temat postu: |
|
|
Co to było
"Odwróć tabelę II serii , Matti na czele"  _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 20.12.2008, 22:30 Temat postu: |
|
|
| Wraca do swojego poziomu z ostatnich sezonów i do tego samego podejścia, które osobiście bardzo mnie wnerwia i choć lubię tego zawodnika, to gdy widzę coś takiego, to chyba raczej chciałbym, aby skończył już ze skokami. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
basiek Maskotka forum

|
Wysłany: 22.12.2008, 10:48 Temat postu: |
|
|
Właśnie mi też się wydaje,że Matti podczas skoku się poddaje i jak już ląduje to widać, że taki zrezygnowany:( przykre to jest:( a tak dobrze się zapowiadało! Nadal mam nadzieję, że to tylko chwilowy problem i już nie będę musiała oglądać takich obrazków  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 22.12.2008, 11:08 Temat postu: |
|
|
Któryś komentator / oglądałam TVP i "Esport"/ powiedział, że jak tak dalej będzie skakał , to może stracić miejsce w kadrze... (jakos tak) _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quavering Tones Administrator

|
Wysłany: 22.12.2008, 11:56 Temat postu: |
|
|
Jest coś nie ten tego ze stabilnością emocjonalną. Też mam nadzieję, że to tylko chwilowy kryzys. Matti mógłby być jednym z głównych filarów drużyny. _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aryjadna Kot na forum

|
Wysłany: 25.12.2008, 23:57 Temat postu: |
|
|
Matti się wypalił. Robi się przykro jak się na coś takiego patrzy.
| Cytat: | | Matti podczas skoku się poddaje i jak już ląduje to widać, że taki zrezygnowany:( |
No dokładnie tak to wygląda. Niestety . Nadzieja matką głupich, ale ja mam nadzieje, że wróci do swojej szczytowej formy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
basiek Maskotka forum

|
Wysłany: 4.1.2009, 22:17 Temat postu: |
|
|
Och jak mnie dziś Matti uszczęśliwił!! 4 miejsce!!! oby tak dalej!
a tak z innej beczki to jakos zaniepokoiło mnie to, jak Szaran powiedział że Matti taaaaaaak schudł  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Esperanza Kot na forum

|
Wysłany: 5.1.2009, 10:21 Temat postu: |
|
|
| to fakt, Matti schudł. Widać to po jego twarzy, jednak nie sądzę, żeby to było schudnięcie powyżej normy. Może to po to, żeby nie obciążać kolana. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
szymko Pupilek na forum

|
Wysłany: 6.1.2009, 20:32 Temat postu: |
|
|
Rzadko tu mi się ostatnio zagląda... (rzec by się chciało: cholerna szkoła...) a Matti w całym turnieju wypadł dość solidnie. Dziewiąte miejsce w świetle huśtawki formy, jaką nam ostatnio zaserwował, jest naprawdę dobre. Jasne, po początku sezonu oczekiwałam czegoś na znak Mattikowej dominacji, czemu wyraz dałam na łamach tego forum, pisząc o przewidywanym przejęciu przez niego żółtej koszulki lidera. Ale miejsce w dziesiątce turnieju cieszy bardzo me szymkowe serducho. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ada_mm Moderator

|
Wysłany: 7.1.2009, 19:14 Temat postu: |
|
|
Moze dostanie jak zawsze kopa na koniec sezonu i bedzie wygrywal konkurs za konkursem  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tessa Kot na forum

|
Wysłany: 30.1.2009, 21:11 Temat postu: Witam wszystkich |
|
|
Witam wszystkich to mój pierwszy wpis na tym forum chociaż forum Mattiego śledzę od przynajmniej 2 lat. Skokami zaczęłam interesować się w roku 2003 kiedy to Matti ustanowił pierwotny rekord świata w długości skoku 231 m. I przyznam, że z podziwem oglądam wyczyny Mattiego na skoczniach mimo, że różnie z nim jest. A przechodząc do sedna chciałam powiedzieć, że wierzę w Mattiego moim zdaniem to wspaniały zawodnik i osiągnie jeszcze nie jeden sukces i to pewnie w tym sezonie
A dziś w treningach w Japoni skakał całkiem przyzwoicie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 31.1.2009, 12:04 Temat postu: |
|
|
| Matti to niesamowity frajer, niech się wycofa z PŚ, albo niech go trenerzy sami wycofają, bo to co on wyprawia to paranoja. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 31.1.2009, 22:09 Temat postu: |
|
|
C się z nim dzieje Czasem ma dobre skoki, a czasem fatalne. Nawet w jednych zawodach potrafi być na podium, by nazajutrz pod koniec trzeciej dziesiątki. Góry doliny... _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 9.2.2009, 09:44 Temat postu: |
|
|
Dziwny facet...
Skacze jakby mu nie zależało na wynikach, znów wylądował zrezygnowany nie walcząc
http://www.mattihautamaki.fi _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tessa Kot na forum

|
Wysłany: 13.2.2009, 12:59 Temat postu: |
|
|
to troche przykre, że Matti skacze taki zrezygnowany, ale jestem o niego spokojna jesli nie zabłyszczy w tym sezonie to w nastepnym, bo mam nadzieję, ze nie bedzie zakańczał kariery już teraz. Kibicuje Mattiemu bardzo mocno  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 14.2.2009, 19:44 Temat postu: |
|
|
Trochę się pozbierał  _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tessa Kot na forum

|
Wysłany: 14.2.2009, 21:56 Temat postu: |
|
|
Matti jest super bardzo się ciesze z jego dzisiejszego występu w Obersdorfie i fajnie że Harri Olli zwyciężył. Chciałabym aby jutro właśnie Finlandia była na najwyższym stopniu podium. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
szymko Pupilek na forum

|
Wysłany: 16.2.2009, 12:07 Temat postu: |
|
|
Matti "cholernie irytująca Sinusoida" Hautamaeki. I tyle. Za nic nie wychodzi mu stabilizacja formy w tym sezonie na jednym, równym poziomie. Nie chce mu się starać o dobry styl przy lądowaniu, gdy widzi, że odległość nie będzie tak daleka, jakby jego chorobliwa ambicja uzyskać mu nakazywała. Czemu chorobliwa? Bo jej istnienia w bani Mattiego pozytywne efekty pojawiają się tylko wtedy, gdy mu dobrze idzie. Gdy formy brak, brak także chęci, by się wysilić i ta wkurzająca rezygnacja wstępuję na plan pierwszy i staję się jeszcze bardziej wkurzającą.
Mam nadzieję, że to wczorajsze i sobotnie nie jest tylko przebłyskiem, bo mam powoli dość przebłysków, z których wynika NIC. I jako dobry omen na nadchodzące mistrzostwa biorę niespodziewanie ekstrawertyczną reakcję Mattiego po skoku Harriego Olli w drużynówce. Czegoś takiego się nie spodziewałam, choć młodszego pana H. odbierałam raczej jako przewidywalna kreaturkę . _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tessa Kot na forum

|
Wysłany: 16.2.2009, 21:49 Temat postu: |
|
|
| To prawda, że z Mattim różnie to bywa, ale mam nadzieję że jego forma się już ustabilizuje. Ciesze się, że to Finowie zwyciężyli w niedzielnym konkursie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
szymko Pupilek na forum

|
Wysłany: 21.2.2009, 21:32 Temat postu: |
|
|
Na skoczkarskim wykresie tegosezonowych wyczynów Mattiego sinusoida zaliczyła dość spektakulany dołek (wprawdzie to nie jest termin matematyczny, ale do sinusoidy i Mattikowego "osiągnięcia" pasuje). A ekstrawertyczną reakcje mieliśmy także i dziś... Szkoda tylko, że z przeciwległego emocjonalnego bieguna niż ta sprzed paru dni... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|