| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Solith Diabełek forum

|
Wysłany: 17.10.2004, 21:27 Temat postu: Matti Hautamäki |
|
|
| Prosze. Nowiutki, swiezutki temat o Mattim dla jego wiernych fanek :happy: Matti z Wami! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aino Stały bywalec

Dołączył: 07 Gru 2003 Posty: 423 Skąd: z przepięknej miejscowości...
|
Wysłany: 17.10.2004, 21:34 Temat postu: |
|
|
I miejmy nadzieję,że będzie bez "skazy"(czyt. bez zbędnych postów,które tworzymy...)...
Miłego pisania(na temat) i popieram: Niech moc Mattiego bedzie z Wami :happy: :happy: |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dusia Łoś na forum

|
Wysłany: 18.10.2004, 12:01 Temat postu: |
|
|
hmmmmmmmm widze ,ze teamcik nei ma brania!Siostry chyba boja sie wpisywć tutaj zeby nei było nie na temat!
Ale Kukka wklej cosik od Mattiego ze strony!tylko cos co jeszcze nei było!!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Masakra Tygrys na forum

|
Wysłany: 18.10.2004, 12:23 Temat postu: |
|
|
To był dobry pomysł z zablokowaniem- ja bym na aszym miejscu zrobiła to samo, tlyko juz jakiś czas temu przed kłótniami Dusia, siostrzycziki demoralizją się na czacie!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Malgven Stały bywalec

|
Wysłany: 18.10.2004, 13:20 Temat postu: |
|
|
Od razu demoralizują!Twórczo rozwijają...
A na dobry początek można by wkleić zdjątko ze szczęśliwymi buziakami ( i wręcz niewiarygodnie uśmiechniętym Mattim i Ahojem).Mam nadzieję,że tego zdjątka jeszcze nie było
http://malgven.w.interia.pl/Matti38.jpg
Aino,było na temat?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kukka Pupilek na forum

Dołączył: 27 Wrz 2004 Posty: 570 Skąd: Lublin /Helsinki/Kopenhaga
|
Wysłany: 18.10.2004, 14:37 Temat postu: |
|
|
Drogie Siostry W Demoralizacji, przykro mi, że Matti musiał odpowiadać na pytania nie na temat .... :wink:
Question(15.12.2003): moj! i found a pic of you, naked and with a guitar, is this really you? do you remember having done anything like this? good luck for this season!
Answer: I seriously doubt it.
Jeśli to było, proszę o wybaczenie, :wink:
Kolejne pytanie jak najbardziej na temat Tylko Matti coś niechętny do sensownych dyskusji :wink:
Question(15.12.2003): Hi Masa!
Have you - till now - notices any advantages/disadvantages of the new suits? What are they??
Good luck
Answer: I'm too tired to explain it.
Było? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aino Stały bywalec

Dołączył: 07 Gru 2003 Posty: 423 Skąd: z przepięknej miejscowości...
|
Wysłany: 18.10.2004, 15:55 Temat postu: |
|
|
| Cytat: |
Aino,było na temat?
|
Jak najbardziej...Więcej proszę tych zaskakujacych pytań i odpowidzi Mattiego  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maggiee1985 Król forum

|
Wysłany: 18.10.2004, 20:45 Temat postu: |
|
|
| a ja poproszę o przetłumaczenie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Joy Dziecko-kwiat

|
Wysłany: 19.10.2004, 19:26 Temat postu: |
|
|
Powiem tylko jedno i będzie nie na temat.......to nie to samo forum i nie wiem czemu ale czuje się tu jakos obco....ale nie...juz raczej tu nie zawitam.....bo to jest straszne co tu się dzieję.....ok tylko tyle chciałam powiedziec......bye _________________
Cuda na lodzie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dusia Łoś na forum

|
Wysłany: 19.10.2004, 20:30 Temat postu: |
|
|
| jehhhh ale mi ludzie potrafia podniesć cisnienie chciałabym mieć takie nerwy jak Matti!Spokój i opanowanie wszelkich emocji!czy ktoś wie gdzie tresnują jeh juz zewasząd są przecieki przed sezonowe!A u finiaków nic!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wishmaster Łoś na forum

Dołączył: 03 Wrz 2002 Posty: 1113 Skąd: Tuomas Holopainen's World
|
Wysłany: 20.10.2004, 12:21 Temat postu: |
|
|
Czy Matti lubi autografy? Na co Velu przeznaczył euro z reklamy Doskonałego Mleka? Co zdenerwowało Mikę? Co robi Morten w wolnych chwilach? O czym marzy żona Waltera Hofera i co na ten temat myśli sam Walter? Kto szaleje za Bjoernem? Jak się czuje Sigurd? Odpowiedzi na te i inne pytania znajdziecie na http://on-silvermoon.prv.pl/skokowe.html NORWESKIE SŁOŃCE w ZAKOPANEM z MAAAAAAsĄ FAJOWYCH FOTEK
UŚMIECH NA MAKSA GWARANTOWANY
WARNING! ACHTUNG! WNIMANIE! Dozwolone od lat 18 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Elken Dziecko-kwiat

|
Wysłany: 20.10.2004, 14:08 Temat postu: |
|
|
Witamy kolejną zakręconą osobę na tym wspaniałym forum. :papa: Ale uważaj treści dozwolone od lat 18 są tu nie mile widziane. Mieliśmy tu ostatnio małą aferę z tego powodu. Twoja strona super. Właśnie pękam ze śmiechu. :happy: |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kukka Pupilek na forum

|
Wysłany: 20.10.2004, 15:40 Temat postu: |
|
|
Znalazłam ten fragment Q/A, o którym kiedyś rozmawiałyśmy :wink:
Question(29.12.2003): fucking drunk...fucking birthday....23... too old .... hate it....hate me writing to homepage...whjat the hell am im doing........should get the fuck outr of here.... still im keykey an´d keykeys allowed to do everything....uahhh...hat birthdays---what is it for...never asked to be here....bäh...please please ignore me. whoever you are...wont write again....have a nice life whoevr you are what the fuck am i writing?!? gssssssss....good night
Answer: Nice..
Wishmaster norweskie słońce świeci nad Zakopanem bardzo jasno. :happy: :wink: Super  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wishmaster Łoś na forum

Dołączył: 03 Wrz 2002 Posty: 1113 Skąd: Tuomas Holopainen's World
|
Wysłany: 20.10.2004, 15:44 Temat postu: |
|
|
| Dziękuję za komplement nt. opowiadanka. A z miłych uwag odnosnie stronki na pewno ucieszy się Clio:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kukka Pupilek na forum

|
Wysłany: 22.10.2004, 20:15 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | on i tak w porownaniu z jego innymi kolegami zachowuje sie bardzo grzecznie |
No, nie żartuj, to jak się jego koledzy zachowują....?
Dziewczynki, do roboty, Hofer wyprzedza Mattiego!!! Coś z tym trzeba zrobić!!! 
Ostatnio zmieniony przez Kukka dnia 22.10.2004, 20:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
clio Miss Forum

|
Wysłany: 22.10.2004, 20:36 Temat postu: |
|
|
co to znaczy, że Hofer wyprzedza Mattiego??? (na pewno nie w moim rankingu, hehe )
a ta fotka Mattiego to moja własna. z Kuopio
(zwykle nie robię takich prywatnych fotek, ale on wtedy wyglądał naprawdę uroczo )
i nie chodziło mi o picie, tylko o palenie. fuj! fuj! fuj! _________________ Suomi on paras ja Janne on paras. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kukka Pupilek na forum

|
Wysłany: 22.10.2004, 20:55 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | co to znaczy, że Hofer wyprzedza Mattiego??? (na pewno nie w moim rankingu, hehe ) |
W moim też nie
| Cytat: | a ta fotka Mattiego to moja własna. z Kuopio
(zwykle nie robię takich prywatnych fotek, ale on wtedy wyglądał naprawdę uroczo )
|
No to niezła była imprezka
| Cytat: | | i nie chodziło mi o picie, tylko o palenie. fuj! fuj! fuj! |
i ten krótki oddech potem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
clio Miss Forum

|
Wysłany: 22.10.2004, 21:17 Temat postu: |
|
|
chyba jestem nieprzytomna...
w moim rankingu Hofer nie wyprzedza Mattiego, bo ZAWSZE był daleko przed nim, hehe...
a imprezką był koncert Ylivoimy w Ravintola Tähti, bodaj 8 kwietnia 2002. albo 9. nie pamiętam dokładnie, bo to był okropnie zwariowany tydzień, chyba najbardziej intensywny w moim życiu - w weekend byłam w Rovaniemi na MF, w pn albo wtorek na w/w koncercie, a we środę i czwartek na dwóch koncertach HIMa. a codziennie RANO miałam zajęcia. przez kilka dni spałam max po 5 godzin. w piątek byłam ledwo żywa...
NEVER AGAIN!  _________________ Suomi on paras ja Janne on paras. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kukka Pupilek na forum

|
Wysłany: 22.10.2004, 21:26 Temat postu: |
|
|
chyba jestem nieprzytomna...
w moim rankingu Hofer nie wyprzedza Mattiego, bo ZAWSZE był daleko przed nim, hehe...
|
Cóż mogę powiedzieć... Chyba wiem już kto tak na niego namiętnie głosuje
a imprezką był koncert Ylivoimy w Ravintola Tähti, bodaj 8 kwietnia 2002. albo 9. nie pamiętam dokładnie, bo to był okropnie zwariowany tydzień, chyba najbardziej intensywny w moim życiu - w weekend byłam w Rovaniemi na MF, w pn albo wtorek na w/w koncercie, a we środę i czwartek na dwóch koncertach HIMa. a codziennie RANO miałam zajęcia. przez kilka dni spałam max po 5 godzin. w piątek byłam ledwo żywa...
|
Ja bym tam chciała mieć taki zwariowany tydzień
Żartujesz?! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
clio Miss Forum

|
Wysłany: 22.10.2004, 22:53 Temat postu: |
|
|
cud, że na nic nie zapadłam...
a na skispringen.com zaraz zajrzę, bo mnie zaciekawiłyście  _________________ Suomi on paras ja Janne on paras. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|