Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna Skokinarciarskie.pl
Skokinarciarskie.pl

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Miss skoczni - ankieta dla kibiców...
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 17, 18, 19  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> Skoki kobiet
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Która skoczka jest najurodziwsza?
Michaela Schmidt
10%
 10%  [ 6 ]
Anette Sagen
32%
 32%  [ 19 ]
Karla Keck
10%
 10%  [ 6 ]
Daniela Iraschko
13%
 13%  [ 8 ]
Kristin Fridtun
0%
 0%  [ 0 ]
Petra Benedik
3%
 3%  [ 2 ]
Lisa Demetz
0%
 0%  [ 0 ]
Helena Olsson
16%
 16%  [ 10 ]
Inna...
13%
 13%  [ 8 ]
Wszystkich Głosów : 59

Autor Wiadomość
Emu
Administrator
Administrator

PostWysłany: 27.3.2004, 23:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No właśnie ja nie mogę, bo nie mam programu do wrzucania na serwer. I nigdy się tego nie nauczyłam, zawsze aspekty techniczne robiono za mnie. Owszem jestem samoukiem komputerowym, ale tylko w tym, czego miałam okazję się nauczyć.
Chodziło mi raczej o takie "przechowanie" zdjęcia... tak, jak mnóstwo osób sobie robi darmowe kontko (= małe konto puszcza oczko) w necie, żeby po prostu móc przechowywać takie tam drobiażdżki... robi oczy Sygnaturki... zdjęcia, które się zapisało i nie pamięta się już, skąd były... robi oczy
Ech, pal sześć. Na razie trochę zajętam, potem się zrobi ten konkurs...
'Cause I speak of colors you've never seen before
(Misunderstood)

That's how I feel about ski jumping
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Google

Wysłany:     Temat postu: Reklama Google

Powrót do góry
Taiia
Król forum
Król forum

PostWysłany: 29.3.2004, 17:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiesz: wyslij mi te kilka fotek, a juz znajde miejsce na jakims ze swoich serwerowych smietnikow bardzo zadowolony ...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
BOT

PostWysłany: 18.8.2004, 09:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O kurcze! Dopiero teraz zauważyłem dział o skokach kobiet! Głosuję oczywiście na Dani!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Emu
Administrator
Administrator

PostWysłany: 18.8.2004, 09:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I mam nadzieję, że będziesz tu częściej zaglądał... uśmiech Na forum ogólnie mały ruch. smutny Ale czasami owszem, i jest politycznie. bardzo zadowolony
(Misunderstood)

Powrót do góry
BOT

PostWysłany: 18.8.2004, 15:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Emu napisał:
I mam nadzieję, że będziesz tu częściej zaglądał... uśmiech Na forum ogólnie mały ruch. smutny Ale czasami owszem, i jest politycznie. bardzo zadowolony

Zaglądam zaglądam ale nie mogę jakoś wejść do tematu. Parę fotek Danieli (i nie tylko) teżby się przydało!
Kukka
Pupilek na forum
Pupilek na forum

PostWysłany: 23.11.2004, 21:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A dlaczego nie ma Janki Vetter? Nie dość, że ładna to jeszcze po nazwisku sądząc, moja kuzynka bardzo zadowolonypuszcza oczko
A tak off-topic, to też muszę częściej tu zaglądać, bo widzę, że jest ciekawie uśmiech
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Google

Powrót do góry
Emu
Administrator
Administrator

PostWysłany: 24.11.2004, 09:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Janki Vetter nie dałam, bo kompletnie mało znana... puszcza oczko Ale w Koenigsbronn mają niesamowicie dużo skakajek. bardzo zadowolony To wszystko może powoli zacząć się pokazywać w dużych zawodach; np. ostatniego lata przez chyba cały turniej letni "przestartowała" Carmen Hermann z Furtwangen, do tej pory zdecydowanie "lokalna" zawodniczka...
A tak poza tym witamy. uśmiech Nie zauważyłam postów, teraz odpisuję.
(Misunderstood)

Powrót do góry
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 21.11.2005, 22:40    Temat postu: najładniejsza skoczka Odpowiedz z cytatem

Brakuje mi w ankiecie takiej skoczki jak Henriette Smeby bardzo zadowolony Według mnie nie ma obecnie ładniejszej od niej kobiety skaczącej bardzo zadowolony :happy: Oto jedno z jej zdjęć:

http://gfx.dagbladet.no/pub/artikkel/4/42/420/420257/sagen.jpg

Na tym zdjęciu Smeby to ta po prawej zachwycony
Naprawdę ona jest niezwykłej urody bardzo zadowolony Oby w przyszłości było więcej takich skoczek jak ona :happy: Choć nie mówię, iż obecnie nie ma ładnych zachwycony

Nota adminki: zamieniam obrazek na link, bo rozciąga okno.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Mrs.Kofler

PostWysłany: 10.12.2005, 22:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

uwazam ze kobiety nie powinny skakac... to jest meski sport uśmiech
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Emu
Administrator
Administrator

PostWysłany: 12.12.2005, 22:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mrs. Kofler, chcesz polemiki? Chcesz? To ma brzmieć zaczepnie, ale oczywiście absolutnie nie oznacza, że nie pozwalam innym mieć swoich poglądów. Ale polemizować mogę i będę.
Po pierwsze zastanów się bardzo po prostu, czy istnieje jakikolwiek argument na rzecz "męskości" skoków poza tradycją, która niestety tak się ułożyła, że przez dziesięciolecia kobiety ze skoczni wykluczano. A jak wiadomo, "jest tradycją, że czasy się zmieniają". bardzo zadowolony
Mówi się o mniejszej sile, ale co z tego? Wiadomo, że siła ma w sporcie znaczenie, że w większości dyscplin kobiety mają nieco słabsze wyniki - ale jednak uprawiają te dyscypliny, po prostu w prawie każdym sporcie istnieje klasa żeńska i męska.
Czy jest w istocie skoków cokolwiek męskiego? Chyba nie chcesz naśladować Małysza, który twierdzi, że to niekobiece, żeby kobieta zasłaniała się kombinezonem, bo wtedy nie widać, że jest kobietą? Kobieta nie jest ani trochę mniej kobietą, gdy swej płci nie podkreśla. W kulturze, w której seks i powabność erotyczna stają się przymusem, realnie potrzeba możliwości wolności od seksu.
A po drugie - "nie powinny" skakać, ale co to znaczy? "Nie podoba mi się"? Czy "nie należy im tego ułatwiać"? Wolność jest dla mnie czymś świętym, powiem więcej: wedle mojej własnej koncepcji - tak to muszę nazwać, jak mocno by to nie brzmiało - teologicznej, ludzka wolność ma najwyższą, boską sankcję.

Osobiście dziwi mnie sytuacja, w której kobiety nawet nie próbują się utożsamiać z innymi kobietami. Nie chodzi o to, by być zamkniętą w swojej płci, tylko o to, że kobiety muszą się wzajemnie wspierać, bo są na pozycji osób dyskryminowanych. Dlaczego kibicować tylko mężczyznom? Podtekst miłosny? Ja jednego skoczka też kochałam, a jednak cały czas mocno kibicowałam sportowi kobiet - owszem, do pewnego stopnia traktuję to jako deklarację polityczną. Nie zapominaj, że panowie często ani myślą kibicować sportsmenkom - owszem, mogą się zaślinić, jeżeli odpowiednio sporo widać (tu deklaruję przy okazji: precz ze spódniczkami w tenisie, majtki na wierzchu w miejscu publicznym to żenada), ale wynik ich nie obchodzi i już nie raz spotkałam się z wypowiedziami mówiącymi tyle: kobiety w ogóle nie nadają się do sportu, te wyniki są żałosne, ale niech sobie trenują ze względu na widoczki dla nas mężczyzn... :ysz:
Może dużo lepsza byłaby sytuacja kobiet w Polsce, gdyby naprawdę wspierały się wzajemnie. A nie podgryzały na zasadzie: wiele sławnych kobiet uznaje za swój obowiązek podkreślić brak feministycznych poglądów i wredność kobiet jako takich. "Nie wierzę w kobiecą solidarność, bo" - naprawdę niejedną taką wypowiedź czytałam. Tyle że w ten sposób piłuje się własną gałąź. Ja wierzę w solidarność kobiet w zwalczaniu takiego podejścia.
Powrót do góry
frau_kanzlerin
Moderator
Moderator

PostWysłany: 18.12.2005, 12:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Mrs.Kofler
Ty na pewno bardzo lubisz, kiedy ktoś ci mówi, co powinnaś, a czego nie zachwycony
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Google

Powrót do góry
Walther W.
Moderator
Moderator

PostWysłany: 14.1.2006, 20:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie pamiętam czy wypowiadałem się już kiedyś tu zachwycony Na pewno podobają więc mi się bardzo Anette Sagen i Daniela Iraschko (niektórzy mówią, że jest brzydka - ona tak tylko często wychodzi na różnych zdjęciach puszcza oczko ), a także Lisa Demetz i Henriette Smeby zakochany Ładna jest też Mariola Janota zakochany
Powrót do góry
Bartus Marczus
Forumowicz z ostrzeżeniem

PostWysłany: 14.1.2006, 20:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mariola Janota jest nawet ładna, ale ja osobiście wole Gabrysie Buńde! :happy:
Powrót do góry
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 21.1.2006, 01:03    Temat postu: Miss skoczni Odpowiedz z cytatem

To są bardzo młode dziewczynki, według mnie nie należy ich jeszcze brać pod uwagę jako Miss Skoczni puszcza oczko
Przydałyby się jakieś zdjęcia najładniejszych obecnie skaczących skoczek robi oczy Czy ktoś jest w stanie je znaleźć i tutaj wkleić? Dla mnie najładniejszą skoczką jest bezwględnie Henriette Smeby, ale może są inne jeszcze ładniejsze, tylko ja nie widziałem ich zdjęć?! zachwycony
Powrót do góry
Bartus Marczus

PostWysłany: 21.1.2006, 17:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja z tych skoczyń co Emu pokazała to raczej żadna mi sie aż tak nie podoba, lecz napewno jest więcej skoczkiń i znalazła by się jakaś że na kolanach nie jeden przy niej by był puszcza oczko
Powrót do góry
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 22.1.2006, 14:37    Temat postu: Henriette Smeby Odpowiedz z cytatem

Bartus, chodzi ci o te skoczkinie, które Emu pokazała w pierwszym poście tego tematu? Jeśli tak to przecież większość tamtych zdjęć się nie wyświetla, są zdaje się tylko dwie fotografie! Więc jak możesz ocenić, która skoczkinia ci się podoba, a która nie? zachwycony puszcza oczko

Wklejam tutaj zdjęcie mojej Miss skoczni - Henriette Smeby! bardzo zadowolony :happy:

Powrót do góry
Bartus Marczus

PostWysłany: 22.1.2006, 16:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mi zabardzo się nie podoba. Bądź razie na tym zdjęciu. Może masz jakieś jeszcze?
Ja co do skoczkiń to jestem za Gabrysią Buńdą! :happy:
Powrót do góry
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 22.1.2006, 18:00    Temat postu: Henriette Smeby Odpowiedz z cytatem

Oczywiście, że mam jeszcze wiele zdjęć Henriette Smeby! bardzo zadowolony :happy: Zaraz ci je pokażę puszcza oczko Mam nadzieję, że poprzez oglądanie kolejnych jej fotek ona ci się spodoba robi oczy
Oto ona:

- to jest chyba najlepsze jej zdjęcie ze wszystkich tutaj bardzo zadowolony Przypominam, że Henriette to ta w środku puszcza oczko

Jak znajdę jeszcze jakieś jej zdjęcia to na pewno je zamieszczę! :happy:
Powrót do góry
Bartus Marczus

PostWysłany: 22.1.2006, 18:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to pierwsze i ostatnie jakos do mnie przemawia... uśmiech
Powrót do góry
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 22.1.2006, 19:01    Temat postu: kolejne zdjęcia :D Odpowiedz z cytatem

No tak ostatnie zdjęcie to jest po prostu poezja! :happy:

Kolejne zdjęcie Henriette bardzo zadowolony:

Chciałem zaznaczyć, że niektóre zdjęcia mają już po kilka lat. Obecnie Henriette wygląda znacznie ładniej niż na tych zdjęciach puszcza oczko bardzo zadowolony Choć i tak źle nie wyszła uśmiech
Ponadto szkoda, że nie działa galeria na SNC bo tak jest kilka ładnych fotek Smeby bardzo zadowolony
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> Skoki kobiet Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 17, 18, 19  Następny
Strona 18 z 19

Skocz do: