| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
anja15 Stały bywalec

|
Wysłany: 15.7.2007, 22:06 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie to za idealne to wszystko, ale oczywiście życzę im jak najlepiej. _________________ Minae rakastan Suomea ja Janne Happonen. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edith Tygrys na forum

|
Wysłany: 23.7.2007, 21:34 Temat postu: |
|
|
| anja15 napisał: | | Zastanawia mnie jedynie fakt, jak można rok po zobaczeniu się wziąć ślub. Skoro Tommi Nikunen zdecydował się po tak krókim czasie stanąć na ślubnym kobiercu z Miią Lakkisto po tak krótkim czasie to musiała być to naprawdę wielka miłość. |
cóż Sven Hannawald przedstawił swoją dziewczynę w styczniu, a w kwietniu tego samego roku ona była już w ciąży jak na razie dziecko ma 7 miesięcy oni chyba są szczęśliwi ale ciekwae jak długo...
a co do ślubu wszystko ok poza jego strojem i jej fryzurą |
|
| Powrót do góry |
|
 |
molli Kot na forum

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Elken Dziecko-kwiat

|
Wysłany: 2.3.2008, 20:04 Temat postu: |
|
|
| Tak, to prawda. Własnie odbyła sie w Lahti konferencja prasowa z Tommim i Janne Marvailą podsumowująca lata wspólnej pracy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
molli Kot na forum

|
Wysłany: 2.3.2008, 22:47 Temat postu: |
|
|
| Elken,a moze wiesz dlaczego Tommi zrezygnowal z prowadzenia Finow?do konca marca pozostanie jeszcze trenerem i pojawi sie na pozostalych konkursach PŚ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JamesBond Pupilek na forum

Dołączył: 10 Sty 2007 Posty: 552 Skąd: LOs angeles/MOskwa/NEw York
|
Wysłany: 3.3.2008, 15:24 Temat postu: |
|
|
| Ja myśle, że slabe wyniki Finów w PŚ spowodowaly ze podjal te decyzje, ale po MŚ w lotach raczej o porażce nie można mowic Finów, a może mu poprostu kontrakt wygasl lub mu się znudziło prowadzenie reprezentacji. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 3.3.2008, 15:33 Temat postu: |
|
|
| Kogo proponujecie na stanowisko trenera fińskiej kadry A? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
basiek Maskotka forum

|
Wysłany: 3.3.2008, 16:35 Temat postu: |
|
|
ja bym była przeszczesliwa jesli dokonalibysmy zamiany na trenerow z Finami Tommiczek hop do nas,a Hanu w swoje ojczyste strony nooo ale to tylko pobożne życzenia
A w związku z ogłoszoną rezygnacją Tommiego to mi sie jakoś tak strasznie smutno zrobilo w sumie taka jest kolej rzeczy,że ktoś przychodzi, ktoś odchodzi, ale mi bardzo bedzie brak tego pana  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
molli Kot na forum

|
Wysłany: 3.3.2008, 16:46 Temat postu: |
|
|
mysle, ze przejscie Tommiego do Polski jest nierealne, ciekawe czy podpisze jakis kontrakt z inna ekipa. Wsrod trenerow Finskich na miejsce Nikunena nie widze nikogo, chyba że Finski Zwiazek wezmie kogos z zagranicy albo z kombinacji norweskiej.Nikunen moze być trenerem jakiejkolwiek ekipy i żeby tylko pokazywali go wśród trenerow. Nie tylko Tobie jest smutno z powodu Tommiego
http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a75295/miia+vihdoinkin+tommin+kiireet+hellittavat/
nie znam finskiego ale mam przeczucie, że Miia ma coś wspólnego z rezygnacją Tommiego |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 3.3.2008, 22:48 Temat postu: |
|
|
Może pójdzie do Niemiec i zastąpi Rohweina.
Widocznie stwierdził, że 6 lat z jedną kadrą wystarczy i teraz trzeba się wziąć się za inną ekipę. _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luk Pupilek na forum

|
Wysłany: 4.3.2008, 15:24 Temat postu: |
|
|
Mógłby PZN dac mu propozycję trenowania naszej kadry, ale oczywiście tego nie zrobi, bo nasz związek narciarski jest BIEDNY. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
basiek Maskotka forum

|
Wysłany: 4.3.2008, 15:27 Temat postu: |
|
|
| ale skoro Hannu się zgodził być trenerem za pensję proponowaną przez PZN to znaczy,że jednak nie może być aż tak ubogo.Poza tym nie sądzę,żeby Tommi był sporo droższy od Hannu. Jak dla mnie pewna nadzieja jest i ja bym bardzo chciała żeby to było coś wiecej,niż tylko nadzieja:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ada_mm Moderator

|
Wysłany: 4.3.2008, 21:55 Temat postu: |
|
|
jakby Tommi przeszedl do nas to ja bym sie nie obrazila, ale to jest raczej malo prawdopodobne... teraz to on sie chce zajac obrona pracy magisterskiej, ale mam nadziejem, ze jakas kadre bedzie trenowal. Zeby tylko nie Niemcow, bo sie chyba na to nie przestawie... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 4.3.2008, 22:52 Temat postu: |
|
|
| Nadine86 napisał: |
Widocznie stwierdził, że 6 lat z jedną kadrą wystarczy i teraz trzeba się wziąć się za inną ekipę. |
Na skijumping jest to wymienione jako jedna z wielu przyczyn _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quavering Tones Administrator

|
Wysłany: 4.3.2008, 23:14 Temat postu: |
|
|
| spiderman napisał: | | Kogo proponujecie na stanowisko trenera fińskiej kadry A? |
Kojonkoski. Wyzwaniem dla niego byłoby doprowadzenie Aho do olimpijskiego złota w Vancouver oraz wytrenowanie jego potencjalnych następców i nowego lidera reprezentacji Happonena. _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Barbie Stały bywalec

Dołączył: 21 Cze 2004 Posty: 307 Skąd: Okolice Katowic a w przyszłości Suomi
|
Wysłany: 4.3.2008, 23:27 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z przedmówcą. Kojo byłby idealny. A Norge niech wezmą Tommiego i wszyscy będą szczęśliwi  _________________ FINNS DO IT LONGER!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 5.3.2008, 17:29 Temat postu: |
|
|
Ale wiadomo, że Kojon od Norwegów nie odejdzie, a jeśli kiedyś tak, to na pewno nie pójdzie do swoich. Chciałbym usłyszec REALNE typy.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
basiek Maskotka forum

|
Wysłany: 5.3.2008, 18:30 Temat postu: |
|
|
-Ja tam nadal po cichu marze o Tommiczku w biało-czerwonej czapce w przyszłym sezonie
Ale tak w ogole, to ja bym brała pod uwagę możliwośc awansu II trenera. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Barbie Stały bywalec

Dołączył: 21 Cze 2004 Posty: 307 Skąd: Okolice Katowic a w przyszłości Suomi
|
Wysłany: 6.3.2008, 00:03 Temat postu: |
|
|
| basiek napisał: | -Ja tam nadal po cichu marze o Tommiczku w biało-czerwonej czapce w przyszłym sezonie |
Kto wie, może Twoje marzenie się spełni, bo Tommi w wywiadzie dla Przeglądu Sportowego stwierdził, że to by było dla niego spore wyzwanie i rozważyłby propozycję PZN
| basiek napisał: | | Ale tak w ogole, to ja bym brała pod uwagę możliwośc awansu II trenera. |
Nie jest to wykluczone, ale szczerze w to wątpię ;P _________________ FINNS DO IT LONGER!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quavering Tones Administrator

|
Wysłany: 6.3.2008, 09:50 Temat postu: |
|
|
No Nikunen jako trener reprezentacji Polski - to byłby ciekawy widok, przyznaję.
A co do reprezentacji Finlandii to jeszcze widziałbym tam Vasję Bajca jako trenera, ale to pewnie też nie jest zbyt realna propozycja  _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|