| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Elken Dziecko-kwiat

|
Wysłany: 6.3.2008, 13:57 Temat postu: |
|
|
bajc trenuje turasów, a poza tym dlaczego finowie mieliby sięgać po jakiegoś obcokrajowca, kiedy sami są wylęgarnią trenerów.
Ja również jak basiek jestem za kandydaturą Vatainena. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luk Pupilek na forum

|
Wysłany: 6.3.2008, 16:28 Temat postu: |
|
|
Nikkunen odchodzi bo Finowie słabo skaczą - to nawet my byśmy chcieli miec takie wyniki jak Finlandia w tym sezonie. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aurora Roztańczony ogórek

|
Wysłany: 6.3.2008, 20:45 Temat postu: |
|
|
wiecie co, a ja mam jakies takie przeczucie, że on teraz nie obejmie zadnej kadry. myślę też, że on odszedł z druzyny nie tylko ze względów sportowych. spójrzcie na niego! notoryczne wory pod oczami, niewzdrowa cera. wyglada jakby w ogole nie sypiał. myslę, ze będzie chciał skończyć stydia, odpocząć trochę, zregenerowac sie, może popracować w klubie w domu i wtedy wrócić. I zgadzam się z tą opinią którą ktoś wygłosił wyżej, że uważa, że Miia miała cos wspólnego z tą decyzją. Jakby mój mąż wyglądał jak cień samego siebie to zrobiłabym to samo. _________________ N'hesitez pas a faire un acte idiot, gratuit et derisoire. Car cet acte
gratuit, idiot et derisoire peut bouleverser l'ordre du monde...
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mortycja Kot na forum

|
Wysłany: 8.3.2008, 15:40 Temat postu: |
|
|
a skąd wiesz czy on nie wygląda jak wrak człowieka właśnie przez miię???? odkąd wziął sobie żonę (zresztą bez większego entuzjazmu) tak własnie zaczął wyglądać. zmiana pracy nic mu nie pomoże, zmiana żony owszem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
molli Kot na forum

|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 8.3.2008, 20:18 Temat postu: |
|
|
| Mortycja napisał: | a skąd wiesz czy on nie wygląda jak wrak człowieka właśnie przez miię???? odkąd wziął sobie żonę (zresztą bez większego entuzjazmu) tak własnie zaczął wyglądać. zmiana pracy nic mu nie pomoże, zmiana żony owszem  |
bo uważam Tommiego za dorosłego zrównoważonego inteligentnego faceta i ufam, że potrafi wybrać sobie żonę. nie zapominaj że on naprawdę miał ponad 30 lat jak się ożenił a 30 paroletnich mężczyzn nie jest tak łatwo zdominować.
co do tego artykułu to z tego co zrozumiałam z wypowiedzi Mii to on praktycznie powtórzyła tylko to co Tommi mówił sam, że 6 lat z jedną drużyną to dużo itd i że to rozumie. Pozatym będą jechać do Tajlandii. Może wsz fiński jest lepszy i to przetłumaczycie? _________________ N'hesitez pas a faire un acte idiot, gratuit et derisoire. Car cet acte
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
basiek Maskotka forum

|
Wysłany: 8.3.2008, 21:34 Temat postu: |
|
|
| Aurora napisał: | | Może wsz fiński jest lepszy i to przetłumaczycie? |
moj fiński jako taki to nie istnieje;p;p
Popieram przedmówczynię,że jak Tommi sie żenił to jednak była to przemyslana decyzja i sobie raczej na głowę nie pozwoliłby wejść. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mortycja Kot na forum

|
Wysłany: 9.3.2008, 00:35 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | jak Tommi sie żenił to jednak była to przemyslana decyzja i sobie raczej na głowę nie pozwoliłby wejść. |
czyżby??? oni naprawdę nie są tacy wspaniali i poukładani za jakich ich uważacie. ci skoczkowie i trenerzy to w większości degenaraci i półgłówki. idealizowanie ich jest naiwne |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 9.3.2008, 01:25 Temat postu: |
|
|
| Mortycja napisał: | | Cytat: | | jak Tommi sie żenił to jednak była to przemyslana decyzja i sobie raczej na głowę nie pozwoliłby wejść. |
czyżby??? oni naprawdę nie są tacy wspaniali i poukładani za jakich ich uważacie. ci skoczkowie i trenerzy to w większości degenaraci i półgłówki. idealizowanie ich jest naiwne |
zaraz idealizowanie. nie znam człowiek, piszę to na podstawie bardzo ograniczonych informacji które mam, tak? widzę 35 letniego faceta który ma na swoim koncie parę sukcesów zawodowych, robi wrażenie poukładanego z głową na karku, wniosek - jest dorosły, wie co robi. tylko tyle. nie traktuj tego wszystkiego tak poważnie. z idealizowania ludzi których znam z telewizji i przejmowania sie tym parę lat temu wyrosłam. Luz. _________________ N'hesitez pas a faire un acte idiot, gratuit et derisoire. Car cet acte
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
molli Kot na forum

|
Wysłany: 9.3.2008, 13:50 Temat postu: |
|
|
| Co sie dzieje ze stronką finpower, zawsze wchodziłam na nią bez problemu a od kilku dni nie mogę wejść i pojawia mi się komunikat Error:Gateway Timeout czy ta strona jest w modernizacji czy jest zablokowana?moze wiecie coś o tym? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quavering Tones Administrator

|
Wysłany: 14.3.2008, 08:19 Temat postu: |
|
|
Pewnie wszyscy już wiedzą, ale pojawiły się informacje, że Nikunen jest na serio zainteresowany objęciem stanowiska selekcjonera reprezentacji Polski  _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Barbie Stały bywalec

Dołączył: 21 Cze 2004 Posty: 307 Skąd: Okolice Katowic a w przyszłości Suomi
|
Wysłany: 14.3.2008, 22:17 Temat postu: |
|
|
Widać Tommi szuka mocnych wrażeń Ale to dobrze, bo Nikunen to naprawdę dobry trener  _________________ FINNS DO IT LONGER!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
basiek Maskotka forum

|
Wysłany: 15.3.2008, 16:11 Temat postu: |
|
|
| hmmm albo mi sie zdaje albo Tommi dzisiaj nie startowal zawodnikow. wie ktos dlaczego?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
molli Kot na forum

|
Wysłany: 15.3.2008, 17:12 Temat postu: |
|
|
| Nie go było w gniezdzie trenerskim.Tylko dalczego?wczoraj duzo razy go pokazywali i bardzo ładnie wygladal w nowej brązowej kurtce. A głupi komentator jak pokazali tego drugiego trenera to powiedzial że to Nikunen.We wczorajszym przeglądzie sportowym był z nim wywiad o ewentualnej pracy w Polsce, i zamiescili duze jego zdjecie,w fakcie tez o nim pisali |
|
| Powrót do góry |
|
 |
basiek Maskotka forum

|
Wysłany: 16.3.2008, 13:49 Temat postu: |
|
|
no i skonczyla sie wspolpraca z Finami ;( ech.... jakos tak smutno...
i jeszcze nie pokazali w tvp tego jego pozeganania z zawodnikami  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ada_mm Moderator

|
Wysłany: 16.3.2008, 14:40 Temat postu: |
|
|
w tv to nic nie pokazuja... podium tez nie bylo...  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Carla Rozbrykana owca

|
Wysłany: 16.3.2008, 14:50 Temat postu: |
|
|
To już było chamstwem na kółkach, powinni pokazać podium PŚ jakie by ono nie było _________________ Luajani, luoksesi anna minun tulla siksi, miksi
lapseni minua lulle... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
szymko Pupilek na forum

|
Wysłany: 16.3.2008, 15:40 Temat postu: |
|
|
ej, dziewczęta, nie wymagajmy za wiele od szanownej tvp... ile razy w tym sezonie pokazali podium i dekorację zwycięzców? na palcach jednej ręki te ilość można policzyć... dzisiejszy bez-pokaz to tylko wynik konsekwentnej polityki...
A na Tommiego ostrzą sobie zęby wszyscy wkoło, mam wrażenie... Zobaczymy, co wybierze... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 16.3.2008, 15:47 Temat postu: |
|
|
| Wszystkie dekoracje z dzisiaj można było obejrzec na słoweńskiej stacji telewizyjnej SLO2, Cyfra+ kanał 335. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
molli Kot na forum

|
Wysłany: 16.3.2008, 16:10 Temat postu: |
|
|
TVP pokazałaby podium gdyby był na nim Małysz,mogli chociaż pokazać jak Morgenstern odbiera kulę.Dobrze,że raczyli pokazać wywiad z Nikunenem - na pocieszenie. Podobno Tommi zjechał na nartach ze skoczni,a na dole czekali na niego jego zawodnicy,pozostały sztab trenerski i Tommi się z nimi pożegnał.Może to pokażą po wiadomościach w sporcie.
A Tajner jest głupi skoro bardziej rozważa kandydaturę Kruczka niż Nikunena oto ciekawy artykuł co do pracy Nikunena w Polsce: http://www.rp.pl/artykul/106570.html |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|