| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
wanha mestari Moderator

|
Wysłany: 12.4.2004, 23:23 Temat postu: |
|
|
Oj, śliczne fotki i fantastyczny strój :happy: Plus niesmiały uśmiech Mikko Ideális! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
frau_kanzlerin Moderator

|
Wysłany: 13.4.2004, 12:30 Temat postu: |
|
|
I tak wiem, że najbardziej podoba ci się nieśmiały uśmiech Mikko Ale to już porządny offtop  _________________ kes hüppab ja suusatab. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
frau_kanzlerin Moderator

|
Wysłany: 19.4.2004, 17:07 Temat postu: |
|
|
Kolejna fotka skokowodziewczęco-kombinacka Świeżo z wczorajszego konkursu w Mosjoen Kenneth Braaten, Anette Sagen i Joakim Klaussen Aakvik
 _________________ kes hüppab ja suusatab. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 19.4.2004, 20:00 Temat postu: |
|
|
Norwegowie się nie boją skokanek. :brawo: Skoczków przejawiających tendencje antyfeministyczne powinno się wysyłać na krótkie szkolenie razem ze skokankami, zaraz by zmądrzeli. Jak taki skakajki w życiu nie widział... _________________ I speak of love but you do not see
'Cause words are words and they mean nothing more
With half the mind you laugh at me
'Cause I speak of colors you've never seen before
(Misunderstood)
That's how I feel about ski jumping |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wanha mestari Moderator

|
Wysłany: 30.4.2004, 22:36 Temat postu: |
|
|
| Cytat: |
I tak wiem, że najbardziej podoba ci się nieśmiały uśmiech Mikko Ale to już porządny offtop
|
Akurat podobała mi się najbardziej Henriette, co offtopem nie jest (zaczynam się obsesyjnie pilnować na tym forum )
Kenneth traktuje Anette jak córkę :happy: słiiiit...
Jak taki skakajki w życiu nie widział...
|
Nawet Węgrzy widzieli (offtop, offtop, offtop! ) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 30.4.2004, 23:03 Temat postu: |
|
|
| Mestari napisał: | Akurat podobała mi się najbardziej Henriette, co offtopem nie jest  |
Gdzie Ty tu widzisz Henriette?  _________________ I speak of love but you do not see
(Misunderstood)
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wanha mestari Moderator

|
Wysłany: 30.4.2004, 23:13 Temat postu: |
|
|
Dziewczyna w krawacie, po lewej... (swoją drogą, świetny strój).
To był mój komentarz do wcześniejszego postu Munklii (zacytowanego z resztą przeze mnie w poprzedniej wiadomości). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 30.4.2004, 23:27 Temat postu: |
|
|
A uuups, to o to zdjątko chodziło... No tak. Swoją drogą Smebcia rulez i mam nadzieję, że wróci do formy; podobno na nowych nartach się jej dużo lepiej skacze...  _________________ I speak of love but you do not see
(Misunderstood)
|
| Powrót do góry |
|
 |
frau_kanzlerin Moderator

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wanha mestari Moderator

|
Wysłany: 2.5.2004, 20:50 Temat postu: |
|
|
Ja też się dopisuję, bo warto zobaczyć wszystkie Wg mnie jednak to pierwsze rulez Ktoś miał świetny pomysł... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 2.5.2004, 21:50 Temat postu: |
|
|
Kurczę, że też ludzie tyle tego narobili... :happy: To był jakiś konkurs na satyrę o Anette i Yggim? Bo widzę, że różni autorzy...
Mi się to podoba
To jest ładniutkie... ja zawsze uważam, że z kolei Tajner nie lubi skoków kobiet, bo Dani skoczyła 200 m, a on tylko 109...
[img]http://www6.nrk.no/galleri/fotofikling2004_uke11/29__Thomas_sagen&ygge450.jpg[/img]
 _________________ I speak of love but you do not see
(Misunderstood)
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
frau_kanzlerin Moderator

|
Wysłany: 2.5.2004, 21:56 Temat postu: |
|
|
Uhum to był konkurs Anette jest jedną z najbardziej znanych kobiet w Norwegii :happy: _________________ kes hüppab ja suusatab. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wanha mestari Moderator

|
Wysłany: 2.5.2004, 22:02 Temat postu: |
|
|
Skoro robili aż konkurs Ale w sumie dlaczego miałaby nie być popularna... nie jest ułomkiem, że tak powiem I prezentuje się nawet lepiej od niektórych wielkich klat (ekhem, to był oczywiście żarcik, bo Wielka Klata stoi ponad wszystkim ) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 2.5.2004, 22:22 Temat postu: |
|
|
Ehhhh, zazdroszczę Norwegii... :ysz: Dziesiątki skoczek, setki skoczni... A u nas wprawdzie raczej nikt oficjalnie nie twierdzi, że kobietom powinno się zabronić skakania, ale też psa z kulawą nogą nie obchodzi, czy ta dyscyplina zaistnieje...
Anette jest dużo fajniejsza od wielkich klat! I skoki kobiet w ogóle! Ciszej, spokojniej... szkoda tylko, że daleko; na COC czy kombi łatwo pojechać mieszkając w Polsce; jeśli chodzi o skoki kobiet, tu już się zgina dziób pingwina... _________________ I speak of love but you do not see
(Misunderstood)
|
| Powrót do góry |
|
 |
wanha mestari Moderator

|
Wysłany: 2.5.2004, 22:28 Temat postu: |
|
|
tu już się zgina dziób pingwina...
|
okeeeeeej
A u nas wprawdzie raczej nikt oficjalnie nie twierdzi, że kobietom powinno się zabronić skakania, ale też psa z kulawą nogą nie obchodzi, czy ta dyscyplina zaistnieje...
|
Tak jest niestety nie tylko ze skokami kobiet... u nas większość panów z różnych związków "jedzie" na Małyszu i ma gdzieś całą resztę :ysz: Nie twierdzę, że wszyscy, bo na szczęście są tacy, którzy się interesują czymś poza złotymi nartami dla miszcza... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
frau_kanzlerin Moderator

|
Wysłany: 2.5.2004, 22:37 Temat postu: |
|
|
Anette to jest szuper babka, która wie, czego chce i nie waha się do tego dążyć. W jej sprawie wypowiadał się nawet premier Norwegii!
A to zdjęcie zrobiłam w Klingenthal w wyniku zajawy na Anette (Meszt--> Liberec )
Rekord na K60 (w międzyczasie już chyba nieaktualny ) _________________ kes hüppab ja suusatab. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 2.5.2004, 22:39 Temat postu: |
|
|
| Mestari napisał: | | Tak jest niestety nie tylko ze skokami kobiet... u nas większość panów z różnych związków "jedzie" na Małyszu i ma gdzieś całą resztę :ysz: |
Ostatnio też o tym gadałyśmy z Anią na "Małych skoczniach w wielkich miastach"... Mamuta chcą budować, a dzieci w klubach (...głodują ) ledwo mają na czym skakać... No ale to już z letka offtop.
A w ogóle czy słyszałyście, że trener klubowy Zigiego ma zostać nowym trenerem kadry skoczek norweskich? Johansen zrobił z Anette rewelację i z Line bardzo dobrą skoczkę; mam nadzieję, że teraz Smebcia ostatecznie wróci do formy...
Za to Kristin się nie podoba zmiana trenera i powiedziała, że odchodzi z kadry, chociaż będzie nadal skakać... Mam nadzieję, że nowy trener ją namówi do powrotu, bo jednak trening tylko w klubie to pomysł niespecjalny, zwłaszcza dla zawodniczki dość przeciętnej... _________________ I speak of love but you do not see
(Misunderstood)
|
| Powrót do góry |
|
 |
wanha mestari Moderator

|
Wysłany: 2.5.2004, 22:41 Temat postu: |
|
|
O taaak... ja do tej pory mam zajawę na Anette, a dodatkowo zaczęło mi się na stylową Henriette Jak na literaturze pojawiło sie to imię (dokładnie Henriette), to aż zapiszczałam Jesoo, to chyba niezdrowe mieć tyle zajaw  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 2.5.2004, 22:42 Temat postu: |
|
|
| munklia napisał: | A to zdjęcie zrobiłam w Klingenthal w wyniku zajawy na Anette (Meszt--> Liberec )
Rekord na K60 (w międzyczasie już chyba nieaktualny ) |
Szkoda, że nieaktualny... A kto pobił?? Poniekąd wtedy akurat rekord Stoszka pobiła...
Zresztą dziwi mnie trochę to wypisywanie rekordów letnich i zimowych... Jak rekord na igelicie jest wyższy od rekordu na śniegu, to on jest rekordem skoczni i tyle! _________________ I speak of love but you do not see
(Misunderstood)
|
| Powrót do góry |
|
 |
frau_kanzlerin Moderator

|
Wysłany: 2.5.2004, 22:43 Temat postu: |
|
|
Oj to niezdrowe sis Anette to megazajawa, ale Henriette już niewiele brakuje
Też czytałam że Kristin odchodzi ale to chyba trochę bez sensu rezygnować z kadry :-/ Ale pewnie ma dobry powód.
Co do rekordu - tak jakoś mi się ostatnio obiło o uszy, że na jakimś Deutschland Pokalu czy czymś pobito... Ale może się mylę. _________________ kes hüppab ja suusatab.
Ostatnio zmieniony przez frau_kanzlerin dnia 2.5.2004, 22:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|