| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Emu Administrator

|
Wysłany: 2.5.2004, 22:44 Temat postu: |
|
|
| Mestari napisał: | Jesoo, to chyba niezdrowe mieć tyle zajaw  |
Zajawa na skoki kobiet jest bardzo zdrowa!  _________________ I speak of love but you do not see
'Cause words are words and they mean nothing more
With half the mind you laugh at me
'Cause I speak of colors you've never seen before
(Misunderstood)
That's how I feel about ski jumping |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
frau_kanzlerin Moderator

|
Wysłany: 2.5.2004, 22:53 Temat postu: |
|
|
Nam nie chodzi o wątpliwości jakościowe, ale już ilościowo nie wyrabiamy  _________________ kes hüppab ja suusatab. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 2.5.2004, 22:59 Temat postu: |
|
|
| munklia napisał: | Nam nie chodzi o wątpliwości jakościowe, ale już ilościowo nie wyrabiamy  |
A to w sumie widać po Waszych sygnaturkach...  _________________ I speak of love but you do not see
(Misunderstood)
|
| Powrót do góry |
|
 |
frau_kanzlerin Moderator

|
Wysłany: 2.5.2004, 23:15 Temat postu: |
|
|
Problem w tym, że sygnaturki to tylko niewielki procent  _________________ kes hüppab ja suusatab. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wanha mestari Moderator

|
Wysłany: 3.5.2004, 00:13 Temat postu: |
|
|
Sygnaturki to jednak nic w porównaniu z rzeczywistością  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 28.5.2004, 13:49 Temat postu: |
|
|
Odkryłam, że troszki zdjątków z tegorocznego Holmenkollen jeszcze nie było na forum... Podrzucam, bo to naprawdę urocze, rzadko można widzieć skakanki na skoczni tak dużej i o takim prestiżu...
Anette na belce, z tyłu m.in. jakiś sympatyczny ciemny predskakalec...
http://www.skiforeningen.no/img/publish/2751.jpg
Chyba Eva Ganster:
http://www.skiforeningen.no/img/publish/2631.jpg
Seiko Koasa rusza z belki... Nawet nie zauważyłam, że aż taka moda na czerwone kombinezony, do tej pory głównie mi się rzuciło w oczy, że Line taki ma...
http://www.skiforeningen.no/img/publish/2630.jpg
Anette w locie... a poza tym popatrzcie, jak to cudna skocznia; zrozumiecie, czemu tak ją kocham...
http://www.skiforeningen.no/img/publish/2629.jpg
Anette i Lindsey:
http://www.skiforeningen.no/img/publish/2628.jpg
Chyba Seiko Koasa przed skokiem:
http://www.skiforeningen.no/img/publish/2625.jpg
I to niestety wsio. Jeszcze chyba trzy zdjątka były, ale już wklejane. _________________ I speak of love but you do not see
(Misunderstood)
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ania Maskotka forum

|
Wysłany: 28.5.2004, 16:35 Temat postu: |
|
|
Ach... Jakie śliczne...
Kiedy oglądam takie zdjęcia to aż mi się chce płakać, że z takiej skoczni nigdy nie skoczę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
frau_kanzlerin Moderator

|
Wysłany: 16.6.2004, 19:43 Temat postu: |
|
|
Linedance to z tego co wiem takji rodzaj tańca
Fajniutkie fotki! :happy: *odzywasięzajawa* Zwłaszcza to z podium jest przekochane, nie mówiąc o tym jak są w trójkę na wybiegu  _________________ kes hüppab ja suusatab. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 3.9.2004, 23:41 Temat postu: |
|
|
Znalazłam zdjątko lotne Line z Vikersund, pierwsze właśnie tego typu zdjątko z tych z trudem wywalczonych damskich lotów...
W najbliższym czasie muszę jeszcze to i owo podrzucić, bo tu i ówdzie dużo fajnych zdjątek...  _________________ I speak of love but you do not see
(Misunderstood)
|
| Powrót do góry |
|
 |
Serena Kot na forum

|
Wysłany: 14.11.2004, 17:10 Temat postu: |
|
|
Czy to prawda że Anette Sagen była z Romoerenem? Są jakieś wspólne fotki pięknej pary?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 14.11.2004, 17:13 Temat postu: |
|
|
Podejrzewam, że to tylko plotki... Natomiast z tego co wiem - ale może to nie byc aktualne - chłopak Anette owszem jest skoczkiem, ale nie jakimś znanym. Anette lepsza...  _________________ I speak of love but you do not see
(Misunderstood)
|
| Powrót do góry |
|
 |
frau_kanzlerin Moderator

|
Wysłany: 17.1.2005, 15:17 Temat postu: |
|
|
Sliczna nowa fotka Sagen i Smeby _________________ kes hüppab ja suusatab. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 17.1.2005, 21:04 Temat postu: |
|
|
A widziałaś Ty stronkę Smebci? www.henriettesmeby.tk. M.in. też chyba dość nowe ładne zdjątka Smebci w krótkich włosach. Bo takich niusów w sensie niusów nie jakoś dużo. _________________ I speak of love but you do not see
(Misunderstood)
|
| Powrót do góry |
|
 |
SzaTi :] Tygrys na forum

|
Wysłany: 4.4.2005, 22:19 Temat postu: |
|
|
Wiem że to głupio tak reklamowac cos ale trudno ja po prostu staram sie zainteresowac ludzi skokami kobiet www.norweszki.mylog.pl ZAPRASZAM  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 5.4.2005, 12:26 Temat postu: |
|
|
Ejże, to żadna reklama, tylko mnóstwo piknych fotek Anette! Zacytuję, co napisałam w komentarzu:
| Cytat: | @ Ania - Kituś też? Wot swołocz!!!!!!! Mam nadzieję, że to nieprawda, bo natychmiast przestanę go lubić.
Nie ma żadnych powodów, żeby skoki narciarskie były sportem tylko dla mężczyzn. Jak i nie ma powodów, żeby kobiety były Obcymi, innym gatunkiem człowieka, odstępstwem od normy, niepojętymi dziwolągami. Jeżeli "wszystko jest dla ludzi" (z czym się nie do końca zgadzam - NIE jest dla ludzi np. podłość, nietolerancja, krzywdzenie bliźniego), automatycznie musi być także dla kobiet, które po prostu SĄ LUDŹMI, są pełnoprawnymi istotami ludzkimi. Nie przeczę różnicom między kobietami a mężczyznami, ale nie można ich wyolbrzymiać i demonizować, bo skutek jest taki, że wielu mężczyznom kobieta wydaje się właśnie czymś dziwnym, obcym, niezrozumiałym, jakby to nie byli bliźni, współludzie, których codziennie widuje się setki!
"Serce roście", gdy widzę, jak przybywa ludzi, którym skoki kobiet wydają się po prostu normalną konkurencją sportową. Którą można się interesować jak każdym innym sportem, a nie tylko wspierać ideologicznie (przyznam, że ja skoczkom nie tylko kibicuję, ale i podchodzę do ich aktywności jak najbardziej ideologicznie. Ale "jestem polityczna") albo odrzucać za samo to, że to nie jest to znane z telewizji wydanie tego rzekomo męskiego sportu. |
Powodzenia w prowadzeniu blogu, Anette to fajna skakajka! W ogóle skakajki rulez; "nie znam żadnej skoczki buraczycy, a skoczka buraka owszem".  _________________ I speak of love but you do not see
(Misunderstood)
|
| Powrót do góry |
|
 |
SzaTi :] Tygrys na forum

|
Wysłany: 5.4.2005, 12:35 Temat postu: |
|
|
| Emu napisał: | Ejże, to żadna reklama, tylko mnóstwo piknych fotek Anette! Zacytuję, co napisałam w komentarzu:
| Cytat: | @ Ania - Kituś też? Wot swołocz!!!!!!! Mam nadzieję, że to nieprawda, bo natychmiast przestanę go lubić.
Nie ma żadnych powodów, żeby skoki narciarskie były sportem tylko dla mężczyzn. Jak i nie ma powodów, żeby kobiety były Obcymi, innym gatunkiem człowieka, odstępstwem od normy, niepojętymi dziwolągami. Jeżeli "wszystko jest dla ludzi" (z czym się nie do końca zgadzam - NIE jest dla ludzi np. podłość, nietolerancja, krzywdzenie bliźniego), automatycznie musi być także dla kobiet, które po prostu SĄ LUDŹMI, są pełnoprawnymi istotami ludzkimi. Nie przeczę różnicom między kobietami a mężczyznami, ale nie można ich wyolbrzymiać i demonizować, bo skutek jest taki, że wielu mężczyznom kobieta wydaje się właśnie czymś dziwnym, obcym, niezrozumiałym, jakby to nie byli bliźni, współludzie, których codziennie widuje się setki!
"Serce roście", gdy widzę, jak przybywa ludzi, którym skoki kobiet wydają się po prostu normalną konkurencją sportową. Którą można się interesować jak każdym innym sportem, a nie tylko wspierać ideologicznie (przyznam, że ja skoczkom nie tylko kibicuję, ale i podchodzę do ich aktywności jak najbardziej ideologicznie. Ale "jestem polityczna") albo odrzucać za samo to, że to nie jest to znane z telewizji wydanie tego rzekomo męskiego sportu. |
Powodzenia w prowadzeniu blogu, Anette to fajna skakajka! W ogóle skakajki rulez; "nie znam żadnej skoczki buraczycy, a skoczka buraka owszem".  | Po prostu dzieki za komentarz który daje duzo do myślenia W koncu każdy musi sie dowiedziec czym są skoki Kobiet  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 19.5.2005, 10:03 Temat postu: |
|
|
Uwaga, uwaga, bo chyba jeszcze nie wiecie, a pora powiadomić
Mniej więcej od 27 czerwca do 1 lipca do Zaka zjeżdża się na wycieczkę i trening trochę norweskich skakajców. Kadra B, juniory... i skakajeczki. :happy: :happy: :happy: Na księdze gości u Line sobie z nią pokorespondowałam i potwierdza, że będzie. I planuje trenować tylko na Wielkiej Krokwi, więc skończy się ta olbrzydliwość, żeby z tej pięknej skoczni nigdy nie skakała kobieta. Chcę się koniecznie wybrać i snakke norsk med levende nordmenn (hovedsakelig med norske hoppjenter) ; czy ktoś też jedzie popatrzeć, jak skakajeczki latają i podbijają Zakopane? _________________ I speak of love but you do not see
(Misunderstood)
|
| Powrót do góry |
|
 |
Smile like you mean it Stały bywalec

|
Wysłany: 2.11.2005, 10:46 Temat postu: |
|
|
Ja myslalam ze ta scena jest tylko w lecie bo wtedy tam dole jest mnustwo wody i sa koncerty noca przy swietnym oswietleniu (romantic scenery ) a jednak najwyrazniej jest ona zamontowana na stale  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 7.11.2005, 22:27 Temat postu: |
|
|
A tak swoją drogą, co do Norek, to polecam zajrzeć na www.linejahr.net. Mnósztwo zdjątek norweskich skakajeczek.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|