|
Skokinarciarskie.pl Skokinarciarskie.pl
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 13.10.2006, 21:08 Temat postu: |
|
|
8 października w Trondheim odbyły się Mistrzostwa Norwegii, rywalizowały również panie, ale coś mi tu nie pasuje, bo w wynikach są uwzględnione jedynie dwie zawodniczki - Helena Olsson Smeby (jeszcze skacze?!?!?! myślałem, że zakończyła już karierę, a co do nazwiska - Olsson Smeby? Czyżby poślubiła brata Henriette, Josteina? ) oraz własnie Henriette Smeby (powrót do skakania po przerwie?) Ciekawe dlaczego nie wystartowały inne zawodniczki, m.in. Sagen, Jahr czy Backe...
WYNIKI
Panie skakały również na K120 i odległości uzyskały niezłe Henriette w drugiej serii aż 124,5 m  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 16.10.2006, 13:11 Temat postu: |
|
|
W międzyczasie dowiedziałam się o tym od Mikeski, zajrzałam na skoky.net i dałam niusa... Ale dzięczki, bo pełnych wyników nigdzie nie widziałam. Ciekawe, skąd właściwie Mikeska wie... zresztą może po prostu gadał z Magnussenem, w końcu uczy się angielskiego i jakoś sobie radzi, miałam okazję zamienić parę zdań po angielsku z Mikeską i Vladką...
(A swoją drogą Vladzia naprawdę ładnie po angielsku gada, wygląda na to, że ma zdolności językowe.) _________________ I speak of love but you do not see
'Cause words are words and they mean nothing more
With half the mind you laugh at me
'Cause I speak of colors you've never seen before
(Misunderstood)
That's how I feel about ski jumping |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jet Pilot Administrator

|
Wysłany: 16.10.2006, 15:36 Temat postu: |
|
|
TO HENIA JUŻ SKACZE? HURRRRRRRAAAAAAAAAA!!! Brawa dla niej, wygrać z anoreksją naprawdę nie jest łatwo! Kurde, noż tak się cieszę, że nie wiem. Moja ulubiona skoczkini z powrotem skacze!!! Przepraszam za ten praktycznie nie mający sensu post, ale chcę po prostu wyrazić publicznie moją radość!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 18.10.2006, 19:21 Temat postu: |
|
|
Tak, wielkie gratulacje dla Henriette. Udało jej się wygrać z anoreksją, szkoda tylko, że wcześniej nie wiedzieliśmy o stanie jej zdrowia. Dawno temu ukazał się news odnośnie jej choroby, ale od tego czasu praktycznie nic nowego się o niej nie dowiedzieliśmy...
Tutaj zdjęcie z tego konkursu:
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|