| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Dianka Kot na forum

|
Wysłany: 24.2.2005, 18:33 Temat postu: |
|
|
Wszyscy nadawali ze temat "dziewczyna Martina" jest do nieczego i bardzo szybko zostal zamkniety............a teraz znow sie pojawia i mam nadzieje ze na stale zagosci na tym forum:p bo to i tak staly punkt na temacie Martina wiec tak bedzie lepiej...........a co do Patki to nie wiem czemu niektorzy sie jej czepiaja....przeciez calkime sympatyczna z niej dziewczyna i wcale nie ma kilo tapety na twarzy mysle ze jest ladna i pasuje do Madinka:) a zreszta nam sie nie musi podobac:p ale ta sesja to faktycznie troche smieszna:p nio i ma tylko taki minus nasz kochana Patka:p:p:p ze sie okropnie ubiera:/ i to by bylo na tyle:p |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Glazeczka Łoś na forum

|
Wysłany: 24.2.2005, 19:24 Temat postu: |
|
|
| Kama napisał: | | schmicia napisał: | | stwierdzam ze patiszon zawsze wygląda źle jak koń z 10 centymetrową tapetą |
Nie przesadzaj!!!!!! mnie akurat Patka nie przeszkadza (pewnie jestem odosobnoina w moich sądach, ale co tam) choć jak już pisałam na tych małych zdjęciach za bardzo to mi się nie podoba. |
nie jesteś odosobniona. Mi również Patka nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie cieszę się, że Maddin kogoś ma. Może jesteście po prostu zazdrosne , bo zapewne wolałbyście być na miejscu Patrici u boku Martina, ale to nie powód, żeby ją obrażać.
Co do tego, że ma 10cm tapet na twarzy...hyh wiecie, niektórzy mają ciemną karnację i to wygląda tak jakby cały czas mieli tapetkę na buźce, ale tak nie jest ( wiem z własnego doświadczenia ) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ziuta Diabełek forum

|
Wysłany: 24.2.2005, 19:36 Temat postu: |
|
|
| sorry, że siem wtrącam; ale jest znaczna różnica między tapetą a karnacją :ysz: |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wierzontek Moderator

|
Wysłany: 24.2.2005, 19:51 Temat postu: |
|
|
właśnie a to co patka ma to solarium i pewno jakieś tam fluidy, bo karnacji ciemnej nie ma na pewno - wystarczy na zdjęcia z GaPa spojrzeć ja uważam że jakby se darowała te "zabiegi upiększajace" to by było lepiej bo jest ładna z natury a się pobrzydza. No i te ciuchy...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wipe Potrzebuję pracy...

|
Wysłany: 24.2.2005, 19:59 Temat postu: |
|
|
Ja Patkę lubię, ale to zapewne wszyscy 'starsi' wiedzą  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wierzontek Moderator

|
Wysłany: 24.2.2005, 20:15 Temat postu: |
|
|
a ja NIE - o tym też wszyscy wiedzą z nowości to ogólnie nie lubię niemców, mientkie miejsca w sercu zachowujem jedynie dla Miśka i Svena  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nazja Król forum

Dołączył: 17 Lut 2005 Posty: 16777210 Skąd: Konstancin-Jeziorna
|
Wysłany: 24.2.2005, 20:30 Temat postu: |
|
|
| Glazeczka napisał: |
nie jesteś odosobniona. Mi również Patka nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie cieszę się, że Maddin kogoś ma. Może jesteście po prostu zazdrosne , bo zapewne wolałbyście być na miejscu Patrici u boku Martina, ale to nie powód, żeby ją obrażać.
Co do tego, że ma 10cm tapet na twarzy...hyh wiecie, niektórzy mają ciemną karnację i to wygląda tak jakby cały czas mieli tapetkę na buźce, ale tak nie jest ( wiem z własnego doświadczenia ) |
nie sądzę,że tu należy mówić o zazdrości.Nie wiem czemu,ale utarło się takie przekonanie,że jak ktoś(czytaj:inna dziewczyna) skrytykuje dziewczynę jakiegoś popularnego gościa,to już jest zazdrosna (te,co są,to są,ale one występują w mniejszości).Mi też się zdaży czasem ją skrytykować,ale np.nie widzę siebie obok Martina w tej roli o jakiej pomyślałaś(tj.jako jego dziewczyna) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wierzontek Moderator

|
Wysłany: 24.2.2005, 21:17 Temat postu: |
|
|
znalazłam jeszcze takie;
[img]https://portal.picture-alliance.com/portal/image/6401549.jpg?sid=17976029&mime=image/jpeg&fsize=3217[/img][img]https://portal.picture-alliance.com/portal/image/6398584.jpg?sid=17946529&mime=image/jpeg&fsize=3619[/img] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grosik Myszka na forum

|
Wysłany: 24.2.2005, 21:45 Temat postu: |
|
|
| wierzontek napisał: | właśnie a to co patka ma to solarium i pewno jakieś tam fluidy, bo karnacji ciemnej nie ma na pewno - wystarczy na zdjęcia z GaPa spojrzeć ja uważam że jakby se darowała te "zabiegi upiększajace" to by było lepiej bo jest ładna z natury a się pobrzydza. No i te ciuchy...  |
u Niemek to normalne |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agacia Demon na forum

|
Wysłany: 24.2.2005, 23:47 Temat postu: |
|
|
Ja również jestem przeciw i wcale się z tym nie kryję I jestem zdruzgotana tym, co ta Cześka wyprawia Ale w końcu może wyprężyć dumnie pierś i pochwalić się medalem przed swojom kobietom  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edith Tygrys na forum

|
Wysłany: 25.2.2005, 16:37 Temat postu: |
|
|
a gdzie znalazłyście takie czadowe zdjędcia swoją drogą to nie porównujcie konia do Patrici  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
f'anka Bzyk się rozbzykał

|
Wysłany: 25.2.2005, 20:45 Temat postu: |
|
|
| Edith napisał: |
a gdzie znalazłyście takie czadowe zdjędcia swoją drogą to nie porównujcie konia do Patrici  | a ja wam mówie że ten Patkowy brzuch jest podejrzanie gruby  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lula Diabełek forum

|
Wysłany: 25.2.2005, 21:30 Temat postu: |
|
|
| schmicia napisał: | a ja wam mówie że ten Patkowy brzuch jest podejrzanie gruby  |
Ja tam dużego brzucha to nie widzę, no ale jeśli się weźmie moją wadę wzroku Schmicia, daj spokój tym brzuchem, chyba,że martwisz się, że Patricia jest w stanie błogosławionym.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wierzontek Moderator

|
Wysłany: 25.2.2005, 22:59 Temat postu: |
|
|
a Sven jest moim idolem bo kopnął dziś śnieg na Patkę aż na niego wrzasnęła kurtkę aż do kaptura jej ośnieżył jakaś pierwotna forma zalotów?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dula Zauroczony forum

|
Wysłany: 25.2.2005, 23:04 Temat postu: |
|
|
huhu, może jutro będzie "pach!" maczugą, za włosy i do jaskini  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lula Diabełek forum

|
Wysłany: 25.2.2005, 23:04 Temat postu: |
|
|
Ja też kcem to zobaczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe co na to Martin  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wierzontek Moderator

|
Wysłany: 25.2.2005, 23:09 Temat postu: |
|
|
jakby tak Svenon zrobił jak sugeruje Dulas to wieszam jego ogromny portret na ścianie i odpalam kadzidełka every day  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maja Solista na forum

|
Wysłany: 25.2.2005, 23:43 Temat postu: |
|
|
Matko Naplułam se w klawiaturę Jesteście straszne  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dula Zauroczony forum

|
Wysłany: 25.2.2005, 23:50 Temat postu: |
|
|
nie należę do frakcji potępiających istnienie Patki, podobnie jak Dżoasię - bohaterka mnie ani gnębi ani zieje Ale skoro Svenon okazał się dzisiaj taki pierwotnie męski to czemu się nie pośmiać  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maja Solista na forum

|
Wysłany: 25.2.2005, 23:57 Temat postu: |
|
|
Też ni mnie Patka ni grzębi, ni zieje Ale jeśli migusiem się nie pozbędzie tej maniery pokrywania make-up'em każdego centymetra twarzy, to...]
Na tych zdjęciach wygląda tandetnie, po prostu. Szokujące, bo na wcześniejszych zdjęciach wyglądała miło i ładnie. Przedobrzyła. Wygląda, jak pani Mariolka z klubu Go-Go. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|