| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Najlepiej na przyszłość rokuje... |
| Klemens Murańka |
|
66% |
[ 4 ] |
| Paweł Słowiok |
|
0% |
[ 0 ] |
| Tomasz Byrt |
|
0% |
[ 0 ] |
| Aleksander Zniszczoł |
|
0% |
[ 0 ] |
| Jakub Kot |
|
0% |
[ 0 ] |
| Maciej Kot |
|
16% |
[ 1 ] |
| ktoś inny... |
|
16% |
[ 1 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 6 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Walther W. Moderator

|
Wysłany: 13.4.2006, 14:27 Temat postu: |
|
|
A Kuttin zarabiał niebotyczne pieniądze, kiedyś słuchałem o tym w radio. Może mu dokładali ? I powinni dać na małe ośrodki, według mnie najpierw na nizinne, poza górami. _________________ Tęczowa śmieciarka to kwiat MPO
Barwami otula dzielnice
Tęczową śmieciarkę witają co dzień
Przechodnie i kamienice |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 13.4.2006, 14:29 Temat postu: |
|
|
Nic by się związkowcom PZN-u nie stało, gdyby uzbierali jakąś sumkę pieniędzy i przeznaczyli ją Zagórzowi! Wiadomo jaki tam jest piękny ośrodek. Jednak skocznia K40 nie ma igelitu, a tamtejszy klub nie ma na niego pieniędzy. PZN obiecywał, że da kasę, a nie dał  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Walther W. Moderator

|
Wysłany: 13.4.2006, 14:31 Temat postu: |
|
|
Jak Tajner czegoś nie zrobi w tej sprawie, to przestanę już w ogóle go lubić. Najpierw włodarczyk obiecywał, potem Tajner a żaden na razie z tego nie wybrnął. _________________ Tęczowa śmieciarka to kwiat MPO
Barwami otula dzielnice
Tęczową śmieciarkę witają co dzień
Przechodnie i kamienice |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 13.4.2006, 14:36 Temat postu: |
|
|
PZN powinien docenić Zagórz! Mają ładne obiekty, konkursy w tej miejscowości są na ogół najlepszymi z cyklu Lotos Cup Na zawody przychodzą tłumy!
Brakuje im jednak większego obiektu. Wiadomo, są plany budowy K85, ale to tylko plany! Ciekawe czy zostaną kiedykolwiek zrealizowane... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Walther W. Moderator

|
Wysłany: 28.2.2007, 20:28 Temat postu: |
|
|
A niedługo Lotos Grand Prix - zawody dzieci i młodzików w międzynarodowej obsadzie w kompleksie Średniej Krokwi! Łącznie w 7 kategoriach (rocznikach) wystąpi ok. 120 skoczków -
po 4 Niemców i Węgrów
po 6 Finów, Holendrów, Czechów, Rumunów, Białorusinów
po 7 Bułgarów i Ukraińców
po 12 Słoweńców i Austriaków
oraz
49 Polaków
Z Polaków wystąpią nasze największe młode gwiazdy: Maciej Kot, Tomasz Byrt, Klimek Murańka, Paweł Słowiok, Krzysztof Miętus, Aleksander Zniszczoł i inni. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Koleszkowiec Soba Diabełek forum

|
Wysłany: 2.3.2007, 15:33 Temat postu: |
|
|
Kurde chcialbym skakac w Lotos Cup'ie ale to niemozliwe :/ Przeceiz niebede z Kuusamo do Wisly jezdzil... Mam dom i w Wisle i Zakopanym ale zadziej jestem w Polsce niz w Suomi :/ Fajnie by bylo Moze kiedys :] Mam jeszcze rok jak praiwe 16 latkowie moga skakac  _________________
BENNY BENASSI - HYPNOTICA
LEĆ ADAM! LEĆ!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 12.3.2007, 00:48 Temat postu: |
|
|
| Podobają mi się te materiały o Lotos Cup przygotowane przez Roberta Walczaka, prezentowane na TVP1. Zastanawia mnie tylko dlaczego redaktor nie pyta się nigdy Polo Tajnera o stan skoczni, wszystko ładnie i pięknie, ale czy nikt nie zauważa, że skoczkowie muszą skakać na takim g-ó-w-n-i-e?! |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 12.3.2007, 01:22 Temat postu: |
|
|
Gowno to malo poweidzialne <lol2> TO SYF jak w KALKUCIE Te tory to na amatorskich skocznach bywaja duzo lepsze... TO TOR ale przeszkod... Szal na to patrzec. Niedlugo to ta mnogi polamia ja ktak dalej pujdzie.
Spider, Moze i pyta ale Polo to przemilcza alb oodpowiada cos czego niepuszczaja na antenie... a szkoda ciekawe co by powiedzial... _________________
LEĆ ADAM! LEĆ!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 12.3.2007, 01:43 Temat postu: |
|
|
Skocznie w Łabajowie zimą ze śniegiem wyglądają jeszcze jako tako, ale gdy się je zobaczy latem to można się łapać za głowę Wyglądają bardzo dziko, jakby od lat stały nieczynne. Nie do wiary, że PZN nie może im załatwić igelitu od tylu lat. I nie ma żadnego usprawiedliwienia w postaci nowej skoczni w Malince, trzeba także zadbać o mniejsze obiekty! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Werter Czarna owca

|
Wysłany: 25.3.2007, 18:28 Temat postu: |
|
|
| Dzisiaj Adam udowodnil, ze jest niezastapiony.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 25.3.2007, 21:49 Temat postu: |
|
|
To pewne  _________________
LEĆ ADAM! LEĆ!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 25.2.2009, 13:20 Temat postu: |
|
|
Dlaczego wszyscy chcą "drugiego Małysza"?
Ja nie.
Chcę pierwszego Stocha, Rutkowskiego, Kota, czy juz powoli także Murańkę. Nie muszą mieć od razu KK, później MŚ, czy czego tam jeszcze. Niech utrzymują się w czołówce nie chwilowo, lecz stale i wskakiwać na podium nie kosztem trzech zawodników, lecz odległościami.
Przespaliśmy cały okres Małyszomanii. Chociaż do kadry dołączyli młodzi, Ł. Rutkowski, czy M. Kot, ale to jeszcze nie to. Obaj są bardziej nierówni niż Stoch . Małysz to wyjątek, ale innym trzeba trochę pomóc. Jakoś ich "oszlifować".
"Nie od razu Rzym zbudowano" jak to mówią.
A nie pisać, że drugiego Małysza nie będzie. Gdyby Kamil, czy Maciej byli Austriakami, czy nawet Finami to pewnie by już wygrywali. A nie mówiono np. , że "drugiego Goldbergera nigdy nie będzie"...
W Finlandii pewnie też nie mówią, że "drugiego Ahonena już nie będzie". A może akurat będzie...
Finowie znaleźli Larinto, chociaż już trochę "zeszło z niego powietrze"
Austriacy - Schlierenzauera i Eggenhofera
Norwegowie - Evensena, choć ten jeszcze skacze nierówno, wcześniej Jacobsena. _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|