Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna Skokinarciarskie.pl
Skokinarciarskie.pl

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Norwegia
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> Skoki kobiet
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 13.10.2006, 21:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

8 października w Trondheim odbyły się Mistrzostwa Norwegii, rywalizowały również panie, ale coś mi tu nie pasuje, bo w wynikach są uwzględnione jedynie dwie zawodniczki - Helena Olsson Smeby (jeszcze skacze?!?!?! myślałem, że zakończyła już karierę, a co do nazwiska - Olsson Smeby? Czyżby poślubiła brata Henriette, Josteina? robi oczy ) oraz własnie Henriette Smeby (powrót do skakania po przerwie?) Ciekawe dlaczego nie wystartowały inne zawodniczki, m.in. Sagen, Jahr czy Backe...

WYNIKI

Panie skakały również na K120 i odległości uzyskały niezłe uśmiech Henriette w drugiej serii aż 124,5 m zaskoczony
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Google

Wysłany:     Temat postu: Reklama Google

Powrót do góry
Emu
Administrator
Administrator

PostWysłany: 16.10.2006, 13:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W międzyczasie dowiedziałam się o tym od Mikeski, zajrzałam na skoky.net i dałam niusa... uśmiech Ale dzięczki, bo pełnych wyników nigdzie nie widziałam. Ciekawe, skąd właściwie Mikeska wie... zresztą może po prostu gadał z Magnussenem, w końcu uczy się angielskiego i jakoś sobie radzi, miałam okazję zamienić parę zdań po angielsku z Mikeską i Vladką... puszcza oczko
(A swoją drogą Vladzia naprawdę ładnie po angielsku gada, wygląda na to, że ma zdolności językowe.)
'Cause I speak of colors you've never seen before
(Misunderstood)

That's how I feel about ski jumping
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Jet Pilot
Administrator
Administrator

PostWysłany: 16.10.2006, 15:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

TO HENIA JUŻ SKACZE? HURRRRRRRAAAAAAAAAA!!! Brawa dla niej, wygrać z anoreksją naprawdę nie jest łatwo! Kurde, noż tak się cieszę, że nie wiem. bardzo zadowolony Moja ulubiona skoczkini z powrotem skacze!!! Przepraszam za ten praktycznie nie mający sensu post, ale chcę po prostu wyrazić publicznie moją radość! bardzo zadowolony
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 18.10.2006, 19:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak, wielkie gratulacje dla Henriette. Udało jej się wygrać z anoreksją, szkoda tylko, że wcześniej nie wiedzieliśmy o stanie jej zdrowia. Dawno temu ukazał się news odnośnie jej choroby, ale od tego czasu praktycznie nic nowego się o niej nie dowiedzieliśmy...

Tutaj zdjęcie z tego konkursu: uśmiech

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> Skoki kobiet Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Strona 17 z 17

Skocz do: