| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
wierzontek Moderator

|
Wysłany: 20.3.2007, 00:59 Temat postu: KONIEC CZATÓW!!! |
|
|
Mam dosyć wpisywania przez niektórych uczestników tego forum wpisów typu "jaki on śliczny - trzymajmy za niego kciuki dziewczynki". Widzę że nie tylko ja - cytuję z forum Austrofanek, gdzie rzeczone osoby są już znane:
--------------------------------------------------------------------------------
"jeszcze raz zobacze na temacie morgiego rozmowy o innaurze albo na schlierim spowiedzi ze snow erotycznych albo na pointnerze rozmowy o czymkolwiek innym to ban!!! i dosyc postow o tresci "ale slit focia" albo "skad [pisane z kad] ja masz" lub "ta juz widzialam" lub "zaraz poszukam fotki"!!!!! nauczcie sie tez edytowac posty jesli piszecie pod nimi po 3 minutach!!!!
wlaczcie sobie gadu-gadu, a nie forum!!!
"no dobra ale my to chyba jesteśmyy profesjonalistkami w odbieganiu od tematów" a to nie jest powod do dumy, tylko do bana!!!
wolalabym isc spac niz kasowac 5 dzisiejszych, niepotrzebnych stron czatow z tego typu postami :/" copyright - Justynka
no cóż mogę się tylko podpisać i widzę że do tej pory za łagodnie to traktowałam. Oświadczam, że jak znowu będę musiała kasować po kilka stron totalnych bzdur to wystąpię o BANY i to nie czasowe ale na stałe |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justynka Moderator

Dołączył: 31 Gru 2002 Posty: 4521 Skąd: Lubin / WrocLove / Sapporo ^^
|
Wysłany: 22.3.2007, 16:04 Temat postu: |
|
|
slusznie w koncu porzadek sie robi :> _________________ ski-russia.net & NoriakiKasai.com
AJannoza mimo wszystko
Z tą ilością obrazków to jednak przegięcie, pani moderator. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|