| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
carolinephotos Myszka na forum

|
Wysłany: 19.3.2007, 21:22 Temat postu: English forum... |
|
|
Wow my login still works after all this time! So who wants to talk ski jumping with me (in English?)  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Przegraniec Debil totalny i partacz
Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 91 Skąd: Z przytułka dla kretynów i ofiar losu
|
Wysłany: 20.3.2007, 08:49 Temat postu: |
|
|
Welcome back, carolinephotos. What do you think about the latest competition in Oslo? What about Adam Małysz accident?  _________________ Jestem cieniasem i katastrofalnie głupią osobą. Potrafiłem w krótkim czasie zniszczyć coś pięknego budowanego wiele miesięcy. Teraz tego żałuję, bo jestem głupi jak worki z urobkiem młynarskim (nie obrażając efektów ciężkiej pracy pracowników młyna i spichrzów). Q-Tone słusznie mną gardzi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
carolinephotos Myszka na forum

|
Wysłany: 20.3.2007, 21:52 Temat postu: |
|
|
Hi Yeah, Adam's lucky he landed that jump safely. If it had been somebody less experienced, it could have been nasty
I'm disappointed there wasn't a competition in Lillehammer, that's one of my favourite hills...
I guess we're all looking forward to Planica now though! Quali only 2 days away
What was the best competition for you this season so far?
Caroline |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Przegraniec Debil totalny i partacz
Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 91 Skąd: Z przytułka dla kretynów i ofiar losu
|
Wysłany: 26.3.2007, 08:34 Temat postu: |
|
|
I really liked the first competition in Sapporo, on Okurayama. Simon Ammann won there...
And also the second competition in Planica, the war between Anders Jacobsen & Adam Malysz... _________________ Jestem cieniasem i katastrofalnie głupią osobą. Potrafiłem w krótkim czasie zniszczyć coś pięknego budowanego wiele miesięcy. Teraz tego żałuję, bo jestem głupi jak worki z urobkiem młynarskim (nie obrażając efektów ciężkiej pracy pracowników młyna i spichrzów). Q-Tone słusznie mną gardzi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|