Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna Skokinarciarskie.pl
Skokinarciarskie.pl

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

English forum...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> English Board
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
carolinephotos
Myszka na forum
Myszka na forum

PostWysłany: 19.3.2007, 21:22    Temat postu: English forum... Odpowiedz z cytatem

Wow my login still works after all this time! So who wants to talk ski jumping with me (in English?) bardzo zadowolony
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Google

Wysłany:     Temat postu: Reklama Google

Powrót do góry
Przegraniec
Debil totalny i partacz

PostWysłany: 20.3.2007, 08:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Welcome back, carolinephotos. uśmiech What do you think about the latest competition in Oslo? What about Adam Małysz accident? uśmiech
Jestem cieniasem i katastrofalnie głupią osobą. Potrafiłem w krótkim czasie zniszczyć coś pięknego budowanego wiele miesięcy. Teraz tego żałuję, bo jestem głupi jak worki z urobkiem młynarskim (nie obrażając efektów ciężkiej pracy pracowników młyna i spichrzów). Q-Tone słusznie mną gardzi.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
carolinephotos
Myszka na forum
Myszka na forum

PostWysłany: 20.3.2007, 21:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hi bardzo zadowolony Yeah, Adam's lucky he landed that jump safely. If it had been somebody less experienced, it could have been nasty smutny

I'm disappointed there wasn't a competition in Lillehammer, that's one of my favourite hills...

I guess we're all looking forward to Planica now though! Quali only 2 days away bardzo zadowolony

What was the best competition for you this season so far?

Caroline
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Przegraniec
Debil totalny i partacz

PostWysłany: 26.3.2007, 08:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I really liked the first competition in Sapporo, on Okurayama. Simon Ammann won there...

And also the second competition in Planica, the war between Anders Jacobsen & Adam Malysz...
Jestem cieniasem i katastrofalnie głupią osobą. Potrafiłem w krótkim czasie zniszczyć coś pięknego budowanego wiele miesięcy. Teraz tego żałuję, bo jestem głupi jak worki z urobkiem młynarskim (nie obrażając efektów ciężkiej pracy pracowników młyna i spichrzów). Q-Tone słusznie mną gardzi.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> English Board Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: