| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Justynka Moderator

Dołączył: 31 Gru 2002 Posty: 4521 Skąd: Lubin / WrocLove / Sapporo ^^
|
Wysłany: 12.12.2006, 02:02 Temat postu: |
|
|
no wlasnie, czyli Jure byl chamski :p _________________ ski-russia.net & NoriakiKasai.com
AJannoza mimo wszystko
Z tą ilością obrazków to jednak przegięcie, pani moderator. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kiimi Bez życia...

|
Wysłany: 17.12.2006, 23:17 Temat postu: |
|
|
aha moze mu sie sikac chcialo  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mni Stały bywalec

|
Wysłany: 28.12.2006, 16:39 Temat postu: |
|
|
| Jasne... sikać... pewnie gniotła go kwaśnica, którą zażrał przed skokami ;p |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kiimi Bez życia...

|
Wysłany: 30.12.2006, 15:46 Temat postu: |
|
|
czyli jednak problemy z przewodem pokarmowym  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kiimi Bez życia...

|
Wysłany: 26.3.2007, 00:02 Temat postu: |
|
|
ejjjjj ten piesek dzis byl super slodki to Bobika?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ada_mm Moderator

|
Wysłany: 26.3.2007, 09:39 Temat postu: |
|
|
mozliwe... tam wszyscy slowency za nim chodzili ale to Robi mial smycz ale piesek taki sobie (jesli o wyglad chodzi) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
.:Schlieri_fan:. Diabełek forum

|
Wysłany: 26.3.2007, 09:57 Temat postu: |
|
|
mi sie wydaje że to Robiego  hehe a ten piesek w koszulce biegał po skoczni hehe  fajniie go ubrali ale chyba tylko przez tego pieska mieji uwagę publiczności bo każdy chciał patrzeć na zwycięsce i tam jeszcze chodzili skoczkowie co zajeli 2 i 3 itp. miejsca... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Przegraniec Debil totalny i partacz
Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 91 Skąd: Z przytułka dla kretynów i ofiar losu
|
Wysłany: 26.3.2007, 10:20 Temat postu: |
|
|
Bobik nie tak bardzo się popisał na koniec sezonu w Planicy - mam nadzieję, że wszyscy Słoweńcy wezmą się do roboty w przyszłym sezonie  _________________ Jestem cieniasem i katastrofalnie głupią osobą. Potrafiłem w krótkim czasie zniszczyć coś pięknego budowanego wiele miesięcy. Teraz tego żałuję, bo jestem głupi jak worki z urobkiem młynarskim (nie obrażając efektów ciężkiej pracy pracowników młyna i spichrzów). Q-Tone słusznie mną gardzi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
deviance Kot na forum

|
Wysłany: 26.3.2007, 13:47 Temat postu: |
|
|
| .:Schlieri_fan:. napisał: | mi sie wydaje że to Robiego  hehe a ten piesek w koszulce biegał po skoczni hehe  fajniie go ubrali ale chyba tylko przez tego pieska mieji uwagę publiczności bo każdy chciał patrzeć na zwycięsce i tam jeszcze chodzili skoczkowie co zajeli 2 i 3 itp. miejsca... |
Tak, to był jego pies. Byłam wczoraj w Planicy i nie raz widziałam tam Robiego z tym psem. Nie zgodzę się, że to pies przyciągał uwagę publiczności. W końcu byli u siebie, słoweńscy skoczkowie chcieli podziękować Słoweńcom, którzy przyszli na skocznię, a było ich naprawdę sporo  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Niko Łoś na forum

|
Wysłany: 26.3.2007, 16:40 Temat postu: |
|
|
Fajny był ten piesek
Szkoda, że ta lepsza forma Roberta przyszła dopiero na koniec sezonu  _________________ ZAWSZE BĘDZIEMY O TOBIE PAMIĘTAĆ!! ;((
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
deviance Kot na forum

|
Wysłany: 26.3.2007, 17:49 Temat postu: |
|
|
| Szkoda też, że nie było drugiej serii, bo myślę, że na pewno by się poprawił. Ale z drugiej strony ten śnieg mocno przeszkadzał. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 26.3.2007, 22:32 Temat postu: |
|
|
| Wielbiciel_Kici napisał: | Bobik nie tak bardzo się popisał na koniec sezonu w Planicy - mam nadzieję, że wszyscy Słoweńcy wezmą się do roboty w przyszłym sezonie  |
Czy ja wiem... Kranjec oddał najdalszy skok w tym roku w Planicy, w serii próbnej do piątkowego konkursu miał aż 229 metrów i poprawił o 3 metry rekord Słowenii Benkovica. Poza tym w piątkowym konkursie zajał doskonałe 4. miejsce jak na ten jego kiepściutki sezon. Tylko trzeba powiedzieć, że Robi nawet bez formy w Planicy należy do faworytów  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ada_mm Moderator

|
Wysłany: 28.3.2007, 13:11 Temat postu: |
|
|
| wlasnie... w innych konkursach nie ma go w 50 a w Planicy zaawsze kolo albo na podium laduje... widac ze to jego ulubiona skocznia... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
.:Schlieri_fan:. Diabełek forum

|
Wysłany: 28.3.2007, 20:16 Temat postu: |
|
|
nop bo u siebie hehe tzn tam dosyć często trenuje i dlatego tak dobrze mu sie tam skacze zresztą u siebie chce sie pokazać z dobrej strony no nie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 28.3.2007, 23:29 Temat postu: |
|
|
| Bez przesady, jak niby on może sobie trenować na mamucie skoro jest to zabronione?! Na mamutach nie wolno sobie trenować, skoki można oddawać jedynie podczas okresu, w którym rozgrywany jest tam PŚ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ada_mm Moderator

|
Wysłany: 16.7.2007, 13:58 Temat postu: |
|
|
jako ze nasz kochany Bobik ma dzisiaj 26 urodziny skladam mu najserdeczniejsze zyczenia: zdrowia, szczescia, powrotu do dobrej formy, dobrych miejsc w zawodach i wygranych w PŚ  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ars Kot na forum

|
Wysłany: 30.11.2007, 01:49 Temat postu: |
|
|
Dziś zaczyna się kolejny sezon Pucharu Świata:D nareszcie! No i nie wypada wspomnieć, że w kwalifikacjach Robert zajął 2. miejsce:) liczę na powtórkę sprzed dwóch lat... _________________ "when you're sure you've had enough of this life, well hang on" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 9.2.2008, 22:45 Temat postu: |
|
|
| Robert wydaje się byc w coraz lepszej formie, co dobrze rokuje przed MŚ w lotach. Jak wiadomo jest on świetnym lotnikiem, nawet w okresach słabszej formy na mamutach potrafił plasowac się w czołówkach, a gdy formę ma dobrą to naprawdę powinien byc groźny. Myślę, że czołowa dziesiątka dla niego to takie minimum w Oberstdorfie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AnulkaW Stały bywalec

|
Wysłany: 10.2.2008, 13:01 Temat postu: |
|
|
On chyba za bardzo chce i przez to mu nie dkonca wychodzi ten jego wczorajszy drugi skok mogl byc lepszy ale .. jak zwykle cos nie tak bylo |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ada_mm Moderator

|
Wysłany: 10.2.2008, 19:20 Temat postu: |
|
|
no ale w Libercu byl dwa razy 13 wiec jak na niego to bardzo dobrze... zwlaszcza, ze oddawal dwa w miare rowne skoki... no ja licze na MŚ w lotach na pierwsza 6... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|