Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna Skokinarciarskie.pl
Skokinarciarskie.pl

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

PŚ A
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> Kombinacja norweska
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 4.2.2007, 12:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polacy do Zakopanego przyjeżdżają głównie dla Małysza. Na zawody Pucharu Kontynentalnego czy zawody kombinacji norweskiej przychodzi garstka kibiców, nawet setki można się nie doliczyć. Już na mistrzostwach Polski w skokach narciarskich jest więcej kibiców niż na kombinacji z udziałem najlepszych zawodników świata. Gdyby nie Małysz to na PŚ w Zakopanem nie byłoby 26 tys. tylko 2 600 kibiców...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Google

Wysłany:     Temat postu: Reklama Google

Powrót do góry
frau_kanzlerin
Moderator
Moderator

PostWysłany: 9.2.2007, 00:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dodam tylko, ze najwiekszy aplauz wzbudzil na skoczni nie zaden z zawodnikow, tylko podana przez spikera wiadomosc, ze malysz prowadzi w titisee zachwycony z drugiej strony trzeba oddac sprawiedliwosc tym, ktorzy przyszli - ludzie fajnie kibicowali i zywo reagowali na dalekie skoki. inna sprawa, ze zakopane zupelnie nie zadalo sobie trudu, zeby w jakikolwiek te zawody rozreklamowac. powieszenie kilkunastu plakatow raczej nie wystarczy, zeby przyciagnac ludzi.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 13.2.2007, 20:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ile w ogóle było kibiców? Można było się naliczyć tysiąca? Bo wydaje mi się, że na skoczni była tylko mała garstka kibiców. Nie wiem jak było na trasie biegu...
Powrót do góry
wanha mestari
Moderator
Moderator

PostWysłany: 19.2.2007, 14:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem, czy byl tysiac... ale sporo turystow przyszlo i robili troche halasu uśmiech W niedziele widzialam tez gromady z kolonii/obozow, ktore zbieraly autografy oraz fotografowaly sie z Francois Braud cool
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Monyka
Smoczek na forum
Smoczek na forum

PostWysłany: 18.3.2007, 02:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pierwsze z dwóch zawodów w Oslo się nie odbyły, więc Hannu ma już zapewnioną czwartą z rzędu kryształową kulę Mr. Green
ale na jakieś głębsze rozważania chyba się skuszę po drugich zawodach puszcza oczko
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 18.3.2007, 23:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Muszę przyznać, że organizatorzy zrobili dzisiaj wszystkich kibiców w jajo wrrr Zawody przecież zostały odwołane, a okazuje się, że je rozegrano po konkursie skoczków specjalistów! wrrr Normalnie nie wiem co powiedzieć wrrr Jestem a little bit wkur...
Powrót do góry
Google

Powrót do góry
Monyka
Smoczek na forum
Smoczek na forum

PostWysłany: 19.3.2007, 07:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no dokładnie.. myślałam, że już nie będzie, potem patrzę w program i co? były o 17 coś kiedy ja smacznie odsypiałam nocną F1 wrrr wrrr wrrr
Powrót do góry
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 19.3.2007, 23:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zawody pierwotnie miały się odbyć rano, ale z powodu silnego wiatru i rozmiękłych torów najazdowych zostały odwołane. Komentator na Eurosporcie wyraźnie to podkreślił i nic nie wskazywało na to, że zawody odbędą się później. A tu patrzę wieczorem na stronki poświęcone kombinacji norweskiej i widzę wyniki konkursu wrrr Co za szuje jedne.
Powrót do góry
Jet Pilot
Administrator
Administrator

PostWysłany: 15.4.2007, 10:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A mi się coś na wspominanie zebrało. uśmiech Kto z forum był na PŚ w Zakopcu? uśmiech
Pamiętacie genialną spikerkę, która nie dość, że najpierw czytała nazwisko zawodnika, a potem imię, to jeszcze większość przekręcała? śmiejący się śmiejący się Najbardziej zapadli mi w pamięć: Kirszajsen Bjern (raz nawet Kirszenszajsen powiedziała zachwycony), różne odmiany Kabajasi Norihito, Takahahaszi Dajto, Martinez Mefju, Rajan Epsen (tak, Epsen, nie Espen zachwycony), Gala Adam (zamiast Gała). Oprócz pani spiker przypominam sobie, jak podczas II piątkowego treningu, który oglądałem z wieży sędziowskiej (kiitos, herra Karialainen uśmiech ), Ronny Heer o mało co się 'w locie' nie wypieprzył, ledwo się uratował. Pamiętam także fanklub Andrzeja Zaryckiego, pamiętam, jak w niedzielę rano nawtykali tych choineczek w zeskok od groma, a podczas deptania śniegu między seriami wszystkie pięknie 'wykosili'. śmiejący się śmiejący się Krzywa linia HS też była, mam gdzieś zdjęcie. zachwycony

A, właśnie, widział mnie ktoś? zachwycony (zielona kurtka, kamera na statywie, niebiesko-biała czapka z flagą Finlandii, biegałem z tą kamerą na odcinku sektor A - sektor C. zachwycony
Powrót do góry
wanha mestari
Moderator
Moderator

PostWysłany: 18.4.2007, 11:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mnie najbardziej podobal sie "Rajn Aspen" oraz "Kristofer Bieler" (czytane BIELER!!!)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 14.11.2007, 17:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dlaczego na stronce kombinacjanorweska.pl została zlikwidowana możliwość dodawania komentarzy pod newsami?
Powrót do góry
Google

Powrót do góry
Andre
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 20.11.2007, 22:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bo uruchomili forum na stronie i doszli do wniosku, że taka forma wypowiadanie się internautów bedzie wystarczająca. Choć ja twierdze ze możliwość dalszego komentowania pod newsami byłaby wskazana.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora WP Kontakt
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 25.11.2007, 13:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rzeczywiście jest tak jak mówisz, a możliwość wypowiadania się pod newsami bardzo by się przydała. Forum to zupełnie co innego...
Powrót do góry
Daniell
Myszka na forum
Myszka na forum

PostWysłany: 16.8.2008, 21:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie żyje Austriak Alfred Rainer, w zeszłym sezonie coraz częsciej zajmował dobre lokaty w PŚ ... bardzo smutny
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 17.8.2008, 01:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, no to jest nie do wiary! Nie wiem co powiedzieć...

[*]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> Kombinacja norweska Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strona 10 z 10

Skocz do: