| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 4.2.2007, 12:42 Temat postu: |
|
|
| Polacy do Zakopanego przyjeżdżają głównie dla Małysza. Na zawody Pucharu Kontynentalnego czy zawody kombinacji norweskiej przychodzi garstka kibiców, nawet setki można się nie doliczyć. Już na mistrzostwach Polski w skokach narciarskich jest więcej kibiców niż na kombinacji z udziałem najlepszych zawodników świata. Gdyby nie Małysz to na PŚ w Zakopanem nie byłoby 26 tys. tylko 2 600 kibiców... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
frau_kanzlerin Moderator

|
Wysłany: 9.2.2007, 00:54 Temat postu: |
|
|
dodam tylko, ze najwiekszy aplauz wzbudzil na skoczni nie zaden z zawodnikow, tylko podana przez spikera wiadomosc, ze malysz prowadzi w titisee z drugiej strony trzeba oddac sprawiedliwosc tym, ktorzy przyszli - ludzie fajnie kibicowali i zywo reagowali na dalekie skoki. inna sprawa, ze zakopane zupelnie nie zadalo sobie trudu, zeby w jakikolwiek te zawody rozreklamowac. powieszenie kilkunastu plakatow raczej nie wystarczy, zeby przyciagnac ludzi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 13.2.2007, 20:33 Temat postu: |
|
|
| A ile w ogóle było kibiców? Można było się naliczyć tysiąca? Bo wydaje mi się, że na skoczni była tylko mała garstka kibiców. Nie wiem jak było na trasie biegu... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wanha mestari Moderator

|
Wysłany: 19.2.2007, 14:24 Temat postu: |
|
|
Nie wiem, czy byl tysiac... ale sporo turystow przyszlo i robili troche halasu W niedziele widzialam tez gromady z kolonii/obozow, ktore zbieraly autografy oraz fotografowaly sie z Francois Braud  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Monyka Smoczek na forum

|
Wysłany: 18.3.2007, 02:12 Temat postu: |
|
|
pierwsze z dwóch zawodów w Oslo się nie odbyły, więc Hannu ma już zapewnioną czwartą z rzędu kryształową kulę
ale na jakieś głębsze rozważania chyba się skuszę po drugich zawodach  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 18.3.2007, 23:04 Temat postu: |
|
|
Muszę przyznać, że organizatorzy zrobili dzisiaj wszystkich kibiców w jajo Zawody przecież zostały odwołane, a okazuje się, że je rozegrano po konkursie skoczków specjalistów! Normalnie nie wiem co powiedzieć Jestem a little bit wkur... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Monyka Smoczek na forum

|
Wysłany: 19.3.2007, 07:32 Temat postu: |
|
|
no dokładnie.. myślałam, że już nie będzie, potem patrzę w program i co? były o 17 coś kiedy ja smacznie odsypiałam nocną F1  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 19.3.2007, 23:54 Temat postu: |
|
|
Zawody pierwotnie miały się odbyć rano, ale z powodu silnego wiatru i rozmiękłych torów najazdowych zostały odwołane. Komentator na Eurosporcie wyraźnie to podkreślił i nic nie wskazywało na to, że zawody odbędą się później. A tu patrzę wieczorem na stronki poświęcone kombinacji norweskiej i widzę wyniki konkursu Co za szuje jedne. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jet Pilot Administrator

|
Wysłany: 15.4.2007, 10:14 Temat postu: |
|
|
A mi się coś na wspominanie zebrało. Kto z forum był na PŚ w Zakopcu?
Pamiętacie genialną spikerkę, która nie dość, że najpierw czytała nazwisko zawodnika, a potem imię, to jeszcze większość przekręcała? Najbardziej zapadli mi w pamięć: Kirszajsen Bjern (raz nawet Kirszenszajsen powiedziała ), różne odmiany Kabajasi Norihito, Takahahaszi Dajto, Martinez Mefju, Rajan Epsen (tak, Epsen, nie Espen ), Gala Adam (zamiast Gała). Oprócz pani spiker przypominam sobie, jak podczas II piątkowego treningu, który oglądałem z wieży sędziowskiej (kiitos, herra Karialainen ), Ronny Heer o mało co się 'w locie' nie wypieprzył, ledwo się uratował. Pamiętam także fanklub Andrzeja Zaryckiego, pamiętam, jak w niedzielę rano nawtykali tych choineczek w zeskok od groma, a podczas deptania śniegu między seriami wszystkie pięknie 'wykosili'. Krzywa linia HS też była, mam gdzieś zdjęcie.
A, właśnie, widział mnie ktoś? (zielona kurtka, kamera na statywie, niebiesko-biała czapka z flagą Finlandii, biegałem z tą kamerą na odcinku sektor A - sektor C.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wanha mestari Moderator

|
Wysłany: 18.4.2007, 11:50 Temat postu: |
|
|
| Mnie najbardziej podobal sie "Rajn Aspen" oraz "Kristofer Bieler" (czytane BIELER!!!) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 14.11.2007, 17:06 Temat postu: |
|
|
| Dlaczego na stronce kombinacjanorweska.pl została zlikwidowana możliwość dodawania komentarzy pod newsami? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andre Tygrys na forum

|
Wysłany: 20.11.2007, 22:06 Temat postu: |
|
|
| Bo uruchomili forum na stronie i doszli do wniosku, że taka forma wypowiadanie się internautów bedzie wystarczająca. Choć ja twierdze ze możliwość dalszego komentowania pod newsami byłaby wskazana. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 25.11.2007, 13:31 Temat postu: |
|
|
| Rzeczywiście jest tak jak mówisz, a możliwość wypowiadania się pod newsami bardzo by się przydała. Forum to zupełnie co innego... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniell Myszka na forum

|
Wysłany: 16.8.2008, 21:59 Temat postu: |
|
|
Nie żyje Austriak Alfred Rainer, w zeszłym sezonie coraz częsciej zajmował dobre lokaty w PŚ ...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 17.8.2008, 01:11 Temat postu: |
|
|
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, no to jest nie do wiary! Nie wiem co powiedzieć...
[*] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|