| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 27.3.2009, 11:23 Temat postu: |
|
|
Jeżeli on ma wyjść z tego po 6- 8 tyg. to Nie miał zerwanych więzadeł, lecz 'tylko' naderwane. Zerwanych tak szybko by nie "zawiązał".
A tak poza tym.
Nie miał kiedy testować sprzętu? Zrobiłby sobie odpoczynek od skoczni. A nie. _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
.:Schlieri_fan:. Diabełek forum

|
Wysłany: 28.3.2009, 22:16 Temat postu: |
|
|
| Nadine napisał: | A tak poza tym.
Nie miał kiedy testować sprzętu? Zrobiłby sobie odpoczynek od skoczni. A nie. |
A kto mógł wiedzieć, że Gregor upadnie... zresztą lepiej jak to się stało teraz odrazu po sezonie, niżeli miałoby się to stać przed sezonem 09/10. Teraz ma przynajmniej czas na rehabilitację. Ja jestem dobrej myśli
| Cytat: | "Jeśli chodzi o mój upadek, to nie było w nim nic niezwykłego. Nie wydaje mi się, abym popełnił jakieś błędy. Wylądowałem z telemarkiem, po czym coś mnie zahamowało, poleciałem do przodu na głowę i w tym samym momencie wykręciłem sobie kolano. Dzięki Bogu oba wiązania odpięły się. Niemal od razu poczułem ostry ból w kolanie i już wtedy wiedziałem, że coś jest nie tak, więc pojechaliśmy zaraz na szczegółowe badania"
...
Może dziwnie to brzmi, ale w lepszym okresie nie mogło to się przytrafić, wydaje mi się, że to wszystko ma jakiś większy sens. - dodał Gregor. |
wiecej na temat operacji i rehabilitacji TUTAJ
| Q-Tone_In_Da_Mix napisał: | | W przypadku dobrych zawodników kontuzje działają wręcz odwrotnie - czyli mobilizująco. |
Dokładnie tzn moze nie wszystkich dobrych zawodników to dotyczy ale na pewno dotyczy to Gregora to jest niesamowity skoczek, do końca dąży do celu i nie poddaje się  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 3.4.2009, 13:22 Temat postu: |
|
|
A może na Empfang in Fulpmes!
"Gmina Fulpmes organizuje 04.04.2009 przyjęcie dla naszego lotnika (nadlotnika? )
18.45 Miejsce spotkania (schülerheim? coś ze szkołą związane)
Nastepnie-Wspólne biesiadowanie z kapelą muzyczną i czymśtam
Przemówienie honorowych gości
Od 20.30 Wielkie przyjęcie z Lifemusik i DJ w gminnej sali."
 _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quavering Tones Administrator

|
Wysłany: 6.1.2010, 21:19 Temat postu: |
|
|
Mimo, że nie pałam sympatią do Gregora, to muszę mu złożyć wyrazy szacunku za gest, jaki wykonał przed skokiem Koflera. Ściskając swoje kciuki pokazał, że potrafi być honorowym sportowcem, przyznam że mnie tym bardzo pozytywnie zaskoczył. _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julka Tygrys na forum

|
Wysłany: 17.1.2010, 22:11 Temat postu: |
|
|
Rzeczywiście to był całkiem miły gest.
Swoją drogą cieszę się, że to Andi wygrał TSC, a nie Gregor. Mimo, ze obu darzę sympatią ... Gregor ma jeszcze czas. i tak zapowiada sie na wielkiego skoczka, więc czasem trzeba dać szanse innym ... _________________ \ i /
>> Nigdy nie można stchórzyć, gdy widzi się już granicę własnych marzeń << |
|
| Powrót do góry |
|
 |
.:Schlieri_fan:. Diabełek forum

|
Wysłany: 7.2.2010, 14:47 Temat postu: |
|
|
Gregor ma pecha co do Turniejów Czterech Skoczni w tym sezonie nie było inaczej Wygrać dwa z czterech konkursów i ostatecznie znaleźć się tuż za podium Eh
Trzeba przyznać, że mimo wszystko potrafi się cieszyć ze zwycięstwa kolegi z drużyny
Jeśli chodzi o Igrzyska, to pomimo ostatnich uwag o tym, że Gregor traci formę, nadal twierdzę, że jest kandydatem do złota! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julka Tygrys na forum

|
Wysłany: 11.2.2010, 22:46 Temat postu: |
|
|
Też uważam, że jest kandydatem do złota.
Jego ostatnia forma pokazuje, że albo zawali skok i będzie daleko, albo tak się zmobilizuje, że skoczy świetnie. Myślę, też ma więcej szans na złoto na skoczni dużej. To jest typowy lotnik, lepiej mu na większych obiektach. _________________ \ i /
>> Nigdy nie można stchórzyć, gdy widzi się już granicę własnych marzeń << |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quavering Tones Administrator

|
Wysłany: 21.3.2010, 14:04 Temat postu: |
|
|
Mistrzostwo i wicemistrzostwo świata w lotach na zakończenie sezonu. Nieźle, choć pewnie liczył na oba prymaty. Na osłodę pozostanie mu znakomity skok, najdalszy w drużynówce. _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 21.3.2010, 22:02 Temat postu: |
|
|
| Przecież ten koleś od momentu pojawienia się w PŚ w sezonie 2006/2007 utrzymuje swoją wysoką formę, czyli już czwarty sezon z rzędu na najwyższym światowym poziomie. U niego kryzys formy równa się koniec pierwszej dziesiątki, więc to świadczy o jego poziomie. W jego przypadku niemożliwe wydaje się obniżenie lotów na tyle, by nie kwalifikował się do '30'. Chyba zawsze będzie miał formę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 22.3.2010, 00:10 Temat postu: |
|
|
Poczekamy, zobaczymy później. Ma dopiero 20 lat
Kiedyś straci formę. Może nie az tak, ale pewną część na pewno i to nie tylko na koniec 1-wszej dziesiątki. _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Koleszkowiec Soba Diabełek forum

|
Wysłany: 22.3.2010, 10:56 Temat postu: |
|
|
Myślę, że kryzys przyjdzie bo jak każdy skoczek mówi ZAWSZE przychodzi. Ale będzie to kryzys taki jak np. Małysza, czyli dla nich to będzie kompletna porażka ale mimo to wciąż czołówka i zaliczanie się do co najmniej niebezpiecznych. _________________
BENNY BENASSI - HYPNOTICA
LEĆ ADAM! LEĆ!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|