| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Quavering Tones Administrator

|
Wysłany: 30.12.2009, 16:03 Temat postu: |
|
|
Już w zeszłym roku Kofi mógł być zamiast Schlieriego pierwszoplanową postacią w PŚ, wtedy przeszkodził mu upadek, teraz może stać się jednym z kandydatów do kolejnego w jego karierze medalu olimpijskiego, może nawet złotego. _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 31.12.2009, 02:10 Temat postu: |
|
|
W zeszłym chyba nie.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bombolina2005 Bzyk się rozbzykał

|
Wysłany: 31.12.2009, 03:06 Temat postu: |
|
|
no przez dwa lata nikt nie zaglądał, w lutym nawet mi nikt nawet nie odpowiedział... ale jak to w sporcie bywa, jak zawodnik nie ma sukcesów to wszyscy o nim zapominają... dopiero jak zwycięża, odnosi sukcesy to nagle ponownie jest w kręgu zainteresowań...
no bo na przykład czy teraz jakiś polityk jeździ na skoki, żeby kibicować Adasiowi...? _________________ There are many things I'd like to say to you... |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 31.12.2009, 12:19 Temat postu: |
|
|
| spiderman napisał: | W zeszłym chyba nie.  |
Jeszcze jeden dzień, a mój post będzie aktualny, a Twój nie
Chodziło mi oczywiście o sezon  _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julka Tygrys na forum

|
Wysłany: 1.1.2010, 22:03 Temat postu: |
|
|
Faktycznie kofler prezentuje ładną formę.
Prowadzi w TCS. W Innsbrucku skacze u siebie, więc może być dobra lokata. _________________ \ i /
>> Nigdy nie można stchórzyć, gdy widzi się już granicę własnych marzeń << |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 1.1.2010, 23:57 Temat postu: |
|
|
a tak w ogóle to podejrzena sprawa z tą dyskwalifikacja za kombinezony w kwalifikacjach... _________________ There are many things I'd like to say to you... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2.1.2010, 17:13 Temat postu: |
|
|
Na eurosporcie był wywiad z Ammannem, który powiedział, że cała sytuacja go zdziwiła, ponieważ stale skacze w tym kombinezonie. Być może to samo było z Koffim... _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 5.1.2010, 00:11 Temat postu: |
|
|
| Austriacy to wieczni kombinatorzy, więc nie ma się co dziwić, że występują takie sytuacje jak dyskwalifikacje za nieprawidłowe kombinezony. A pamiętajmy, że Kofler wypłynął wówczas, gdy Austriacy najwięcej kombinowali z kostiumami, jednak jego plusem jest to, że się nie zagubił, a potrafił później odzyskać dobrą formę, w przeciwieństwie np. do Liegla, Hafele czy Nagillera, którzy po 'kostiumowym' sezonie właściwie już się nie liczyli i wkrótce skończyli ze skakaniem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 6.1.2010, 19:56 Temat postu: |
|
|
Gratulacje za wygraną w TCS! Nikt chyba nie wątpił, że Kofi nie da sobie wydrzeć przewagi  _________________ Move Your Body 
Ostatnio zmieniony przez Quavering Tones dnia 6.1.2010, 21:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nala Stały bywalec

|
Wysłany: 6.1.2010, 20:10 Temat postu: |
|
|
W końcu! Zawsze wierzyłam w Kofiego Już prawie na ostatnich igrzyskach miał złoto, wtedy zabrakło 0,1 punkta, teraz nie zabrakło niczego jak dla mnie Andi zostawał zawsze w cieniu swoich kolegów, w końcu pokazał, że też potrafi i oby tak dalej do IO  _________________ "A to ja prawdziwym jestem królem bo Ty wybrałaś właśnie mnie..."
szczęśliwa mężatka:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 7.1.2010, 01:42 Temat postu: |
|
|
| Q-Tone_In_Da_Mix napisał: | Gratulacje za wygraną w TCS! Nikt chyba nie wątpił, że Kofi nie da sobie wydrzeć przewagi  |
Ja wątpiłem, tymbardziej, że i w kwalifikacjach i w serii próbnej skoczył słabo jak na swoje możliwości. Schlierenzauer spokojnie mógł mu dołożyć po 4 m w każdej serii i to on wygrałby TCS, jednak miał dzisiaj słabszy dzień. A Kofler wreszcie coś wygrał indywidualnie, jednak na pewno nigdy nie będzie to zawodnik do masowego wygrywania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 7.1.2010, 10:34 Temat postu: |
|
|
| spiderman napisał: | | Q-Tone_In_Da_Mix napisał: | Gratulacje za wygraną w TCS! Nikt chyba nie wątpił, że Kofi nie da sobie wydrzeć przewagi  |
Ja wątpiłem, tymbardziej, że i w kwalifikacjach i w serii próbnej skoczył słabo jak na swoje możliwości. Schlierenzauer spokojnie mógł mu dołożyć po 4 m w każdej serii i to on wygrałby TCS, jednak miał dzisiaj słabszy dzień. A Kofler wreszcie coś wygrał indywidualnie, jednak na pewno nigdy nie będzie to zawodnik do masowego wygrywania. |
Cóż, kolejny przykład na to, że serie próbne i kwalifikacje nie dają miarodajnego obrazu możliwości zawodnika. Kolejnym przykładem jest Simon Ammann, który w kwalifikacjach rzadko skacze w swoim stylu (jak chociażby w Bischofshofen). _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julka Tygrys na forum

|
Wysłany: 17.1.2010, 22:14 Temat postu: |
|
|
Po medalu olimpijskim przyszedł kolejny tytuł.
Faktycznie zgodzę się, że Kofler nie jest zawodkiem do "masowego" wygrywania. Ale jest taką solidną firmą. Podobnie jak Loitzl. _________________ \ i /
>> Nigdy nie można stchórzyć, gdy widzi się już granicę własnych marzeń << |
|
| Powrót do góry |
|
 |
martuśka Kot na forum

|
Wysłany: 1.2.2010, 17:31 Temat postu: |
|
|
Do tego dodałabym jeszcze Kocha, tylko on jeszcze się nie "objawił" a też skacze od lat i równo.
Biedny Kofi _________________ Ohne Skispringen ist alles doof!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
AustroFanka Diabełek forum