|
Skokinarciarskie.pl Skokinarciarskie.pl
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Emu Administrator

|
Wysłany: 9.2.2009, 18:01 Temat postu: |
|
|
W ogóle ogromny impet przy lądowaniu, skoro na skutek takiego błędu aż go obróciło... Mam nadzieję, że szybko z tego wyjdzie, bo wyglądało rzeczywiście nieprzyjemnie. _________________ Władze PKP, czyli spółki matki, zapowiadają, że podobne spory kiedyś znikną. Ma temu służyć powołanie następnej spółki kolejowej o nazwie Dworzec Polski. Ta będzie odpowiadać i za kasy, i za perony, i za zapowiedzi, i za wyświetlacze.
Komentarz w sieci: Niedługo powołają spółkę PKP Śruby I Podkłady Kolejowe. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ada_mm Moderator

|
Wysłany: 9.2.2009, 22:59 Temat postu: |
|
|
Wygladal jakby na sekunde stracil przytomnosc... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kitrak Administrator

|
Wysłany: 9.2.2009, 23:03 Temat postu: |
|
|
Miałem podobną sytuację niecałe cztery lata temu na WF-ie. Nie będę opowiadał szczegółów, w każdym razie pamiętam samo uderzenie piłki w głowę, próbę powstania, ciemność przed oczami, a potem zbiegowisko wokół mnie i krew tryskającą z nosa strumieniami. Nic poważnego się nie stało, czaszka cała, tylko lekkie wstrząśnienie mózgu. :] _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Koleszkowiec Soba Diabełek forum

|
Wysłany: 9.2.2009, 23:43 Temat postu: |
|
|
Miałem tak pare razy w życiu. Jak złamałem 2 ręce np. Wstałem na nich, przemieściłem kości i nagle leeece I ciemno przed oczami  _________________
BENNY BENASSI - HYPNOTICA
LEĆ ADAM! LEĆ!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 10.2.2009, 10:12 Temat postu: |
|
|
Ja się w tej kwestii nie wypowiadam, bo nie zemdlałam nigdy w życiu. Ale mam wrażenie, że gość był nieprzytomny jeszcze kiedy zaczęli się nim zajmować sanitariusze. _________________ Władze PKP, czyli spółki matki, zapowiadają, że podobne spory kiedyś znikną. Ma temu służyć powołanie następnej spółki kolejowej o nazwie Dworzec Polski. Ta będzie odpowiadać i za kasy, i za perony, i za zapowiedzi, i za wyświetlacze.
Komentarz w sieci: Niedługo powołają spółkę PKP Śruby I Podkłady Kolejowe. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sylwia Am Kot na forum

|
Wysłany: 6.2.2010, 16:16 Temat postu: |
|
|
ciemność przed oczami i sam lot to już całkiem błogie uczucie
Kofler niedawno zaliczył upadek, niegroźny, ale nieprzyjemny. Można powiedzieć, że narta go wyrolowała i to bardzo dosłownie. Może przyjął styl Ammanna - zaliczenie kilku siniaków przed IO przynosi pozytywne, medalowe skutki oczywiście upadki obu są nieporównywalne.
Wczoraj na Q w Willingen się okazało, że J. Tepes ma lipne narty, bo zamiast się wypiąć to jedna się złamała A poważnie, to już po wylądowaniu zakantowała mu jedna narta i nie był już w stanie utrzymać równowagi, ale opuścił zeskok o własnych siłach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |