Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna Skokinarciarskie.pl
Skokinarciarskie.pl

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Poznańska Mafia
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 609, 610, 611, 612  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> Kadra Niemiec
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Justine
Anioł na forum
Anioł na forum

PostWysłany: 7.12.2004, 15:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Konkluzja? Moim zdaniem powinnyśmy się spotkać i szczerze sobie wszystko wyjaśnić, ale tylko pod warunkiem że wszystkie cztery podejdziemy do tego poważnie i wyjaśnimy sobie co kogo gryzie - bo wina niewątpliwie leży pośrodku. Nie może być tak jak ostatnio że jedna próbuje rozmawiać, druga wszystko ignoruje - tym razem bez ściemniania. To już chyba ostatnia okazja żeby to wszystko posklejać.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Google

Wysłany:     Temat postu: Reklama Google

Powrót do góry
Ziuta
Diabełek forum
Diabełek forum

PostWysłany: 7.12.2004, 17:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Konkluzja? Moim zdaniem powinnyśmy się spotkać i szczerze sobie wszystko wyjaśnić, ale tylko pod warunkiem że wszystkie cztery podejdziemy do tego poważnie i wyjaśnimy sobie co kogo gryzie - bo wina niewątpliwie leży pośrodku. Nie może być tak jak ostatnio że jedna próbuje rozmawiać, druga wszystko ignoruje - tym razem bez ściemniania.

Hmm... O ile sobie przypominam, to my z Madzikiem miałyśmy wiele chęci na spotkania, ale zawsze coś komus wypadało i to w ostatniej chwili i do spotkań nie dochodziło :ysz:
Ale, jak mówią, nie sądźcie a nie będziecie sądzeni! Jeżeli chcecie zrobić Reaktywację Mafii, to można spróbować.
Zatem w sprawie spotkania, to w tym roku kalendarzowym to marne widzę szanse, bo ja pracuję prawie codziennie do 20:00. Chyba że w przerwie poświątecznej...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
wipe
Potrzebuję pracy...
Potrzebuję pracy...

PostWysłany: 7.12.2004, 18:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja również jestem za przerwą międzyświąteczną bo wcześniej to nie dam rady. Ale od razu mówię - nie piszę się na to spotkanie jeśli nie wszyscy będą wyrażać chęci. Organizowanie spotkania to jedno, ale na spotkaniu trzeba też ze sobą szczerze rozmawiać a nie udawać że kogoś nie ma, jak to już się zdarzało. Bo jeśli to spotkanie ma wyglądać tak jak nasze ostatnie - jedna się stara, inna ignoruje, a reszta głupio się czuje - to to bez sensu. Albo wszystkie sie staramy albo żadna... smutny
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG WP Kontakt
Justine
Anioł na forum
Anioł na forum

PostWysłany: 7.12.2004, 18:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mogę się również spodkać po świętach., najlepiej po 16.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Ziuta
Diabełek forum
Diabełek forum

PostWysłany: 8.12.2004, 11:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Bo jeśli to spotkanie ma wyglądać tak jak nasze ostatnie - jedna się stara, inna ignoruje, a reszta głupio się czuje - to to bez sensu.

Hmm... nie bardzo wiem, co masz na myśli, kto się starał i kto kogo ignorował (bo mam wrażenie że pijesz do mnie albo do Madzika), ale mniejsza z tym.
Trochę dziwnie zabrzmiał ten post, bo najpierw piszesz że tęsknisz za mafią a potem piszesz że spotkanie ma się odbyc na Twoich warunkach... Ja z góry zaznaczam, ze jeżeli to spotkanie ma polegać na cięciu wątroby i wzajemnym zalewaniu się żółcią, to ja się wypisuję. Na co dzień mam wystarczająco dużo zgrzytów, warknięć i zatargów i na spotkaniach ze znajomymi chciałabym odreagować tę całą codzienność.
Chętnie się spotkam, ale po to by poplotkować, pośmiać się, poobgadywać skokanów.... Dla mnie mafia, to jej początki, okres sprzed pierwszego wyjazdu Marty do Stanów, polowanie na Vellu na Targach.... I jeżeli mamy się spotkać, po to by się pokłócić (bo przecież żadna z nas się nie poczuwa do spowodowania zaistniałej sytuacji i ma sto argumentów na poparcie swojej tezy), to ja wolę żyć wspomnieniami...
Powrót do góry
wipe
Potrzebuję pracy...
Potrzebuję pracy...

PostWysłany: 8.12.2004, 13:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Trochę dziwnie zabrzmiał ten post, bo najpierw piszesz że tęsknisz za mafią a potem piszesz że spotkanie ma się odbyc na Twoich warunkach

Ziutex, broń Boże nie chodzi o stawianie warunków - chodzi tylko i wyłącznie o to abyśmy traktowały się na równi.

Cytat:
nie bardzo wiem, co masz na myśli, kto się starał i kto kogo ignorował (bo mam wrażenie że pijesz do mnie albo do Madzika), ale mniejsza z tym.

Nie wiem skąd te podejrzenia, bo akurat uważam że ty bardzo się starałaś, zresztą dużo wtedy rozmawiałyśmy puszcza oczko

Cytat:
Ja z góry zaznaczam, ze jeżeli to spotkanie ma polegać na cięciu wątroby i wzajemnym zalewaniu się żółcią,

Mam nadzieję, że tak nie będzie jednak myślę że łatwiej byłoby nam choć w pewnym stopniu wrócić do tego co było jeśli każda powie - Słuchaj, uraziło mnie to i tamta, nie rób tego więcej - przynajmniej będzie jasność

Cytat:
bo przecież żadna z nas się nie poczuwa do spowodowania zaistniałej sytuacji i ma sto argumentów na poparcie swojej tezy

Wiesz, chyba trochę dojrzałam od tamtego czasu, bo akurt wiem że miałam w zaistniałej sytuacji winę i nie zamierzam udawać że tak nie było zachwycony

Cytat:
Dla mnie mafia, to jej początki, okres sprzed pierwszego wyjazdu Marty do Stanów, polowanie na Vellu na Targach.

Wątpię żeby taka Mafia jeszcze wróciła, każda z nas bardzo się zmieniła - ja otwarcie przyznaję że skoczkowie już mnie tak nie rajcują jak kiedyś. Tamten wyjazd też mnie zmienił, co chyba każda z was zauwazyła, a może nie każda zaakceptowała...

A tak apropos, szkoda że nie odezwał się tu Madzik... smutny
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG WP Kontakt
Google

Powrót do góry
Justine
Anioł na forum
Anioł na forum

PostWysłany: 8.12.2004, 13:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie mam zamiaru nikomu wymyślać, ani sie z nikim kłócić, jeśli o to chodzi. Poza tym nie lubię niejasnych sytuacji i chciałabym wyjaśnić kilka spraw. W żadnym wypadku nie mam ochoty na rozgrzebywanie spraw, chcę wiedzieć dlaczego ktoś się na mnie obraził. Wiem, że to co było nie wróci, każdy sie zmienia i nie powinien to być powód do nieodzywania sie lub naskakiwania na niego. W końcu przyjaźń polega na wzajemnej akceptacji, ponoć.
Ziuta
Diabełek forum
Diabełek forum

PostWysłany: 8.12.2004, 15:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to OK, jeżeli mamy się spotkać żeby pogadać, to jestem za. Jak już mówiłam, po Świętach a przed Nowym Rokiem pasuje mi każdy temin (póki co zachwycony). Ale lojalnie uprzedzam, jeżeli ktoś się rzuci na mnie z pazurami, to uciekam śmiejący się
Justine napisał:

chcę wiedzieć dlaczego ktoś się na mnie obraził

Nikt się na nikogo nie obraził, po prostu kontakt się urwał...
Cytat:

każdy sie zmienia i nie powinien to być powód do nieodzywania sie lub naskakiwania na niego

Ja się nie zmieniłam (co najwyżej się postarzałam zachwycony ), i na nikogo nie naskakiwałam, a jak chciałas pogadac, to trza było zagadnąć. Ja niestety w domu nie mam Netu, ale na maile odpowiadam (z pracy zachwycony)
wipe napisał:

A tak apropos, szkoda że nie odezwał się tu Madzik...

Uch... Madzik jet pierwszorocznym studentem i jako taki miota się pomiędzy zaliczeniami, kolokwiami i bibliotekami (mam nadzieję że jej to w końcu minie zachwycony); do tego dołożyła sobie fiński; a obecnie jest w stanie rozsypki przed wyjazdem do Harr... Madzik, ostatnio, z porządnego Madzika zrobił sie nieuchwytnym Madzikiem śmiejący się
Powrót do góry
wipe
Potrzebuję pracy...
Potrzebuję pracy...

PostWysłany: 8.12.2004, 15:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja rozumiem bo też kiedyś była studentką pierwszego roku, ale Madzia w tym czasie na Antykach się odezwała, a tu nie... No cóż, może brak chęci zachwycony

Cytat:
Uch... Madzik jet pierwszorocznym studentem i jako taki miota się pomiędzy zaliczeniami, kolokwiami i bibliotekami (mam nadzieję że jej to w końcu minie ); do tego dołożyła sobie fiński; a obecnie jest w stanie rozsypki przed wyjazdem do Harr... Madzik, ostatnio, z porządnego Madzika zrobił sie nieuchwytnym Madzikiem
Powrót do góry
Justine
Anioł na forum
Anioł na forum

PostWysłany: 8.12.2004, 15:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
a jak chciałas pogadac, to trza było zagadnąć

Nie mam w zwyczaju załatwiać spraw przez maila, a kontakt próbowałam utrzymać, ale zawsze inicjatywa wychodziła ode mnie, a chęć powinna wychodzić też czasami z drugiej strony.
Cytat:
po Świętach a przed Nowym Rokiem pasuje mi każdy temin

Mnie również-póki co, jak by się zmieniło to dam znać, ale raczej powinnam byc wolna, każdeo dnia po 16 (jak pisałam)

Ja obecnie też jestem nieco zalatana między uczelnią, pracą, biblotekami i lekarzami zły muszę jedna sprawę załatwić do końca roku a czarno to widzę, bo czarno jest w Wydziale Komunikacji zły A plan mojej pracy dyplomowej narazie leży odłogiem i nic nie zapowiada rychłęgo zabrania sie za nigo, mimo ze 3 stycznia muszę go oddać.
MadziaL
Moderator
Moderator

PostWysłany: 8.12.2004, 23:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam czas pomiędzy Świętami a Nowym Rokiem :]
Google

Powrót do góry
MadziaL
Moderator
Moderator

PostWysłany: 14.12.2004, 01:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to chyba sprawa upadła z tego, co widzę... Ale pozory dobrych chęci zachowane.
Justine
Anioł na forum
Anioł na forum

PostWysłany: 14.12.2004, 09:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jak sie miałyśmy umawiać na po świętach jak ciebie nie było, Ziuta też sie nie odezwała. Miałyśmy ustalić termin z Martą, a okazało by się, że wam moze akurat nie pasować.
MadziaL
Moderator
Moderator

PostWysłany: 14.12.2004, 12:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Faktycznie, Harrachov to miejsce odcięte od świata, gdzie nie działają telefony... Zresztą Ziutex i ja mamy wolne pomiędzy świętami a nowym rokiem, więc termin i tak musicie dostosować do swojej pracy.
Ziuta
Diabełek forum
Diabełek forum

PostWysłany: 14.12.2004, 14:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Justine napisał:
A jak sie miałyśmy umawiać na po świętach jak ciebie nie było, Ziuta też sie nie odezwała. Miałyśmy ustalić termin z Martą, a okazało by się, że wam moze akurat nie pasować.

Dziewczyy, od Was wyszła inicjatywa spotkania, dobry zwyczaj nakazuje podać datę i godzinę spotkania... My z Madzikiem wyraziłyśmy chęć na spotkanie podając najdogodniejszy termin, na który się zgadzacie. Jak wiecie, my mamy w tym czasie ustawowo wolne, więc Wy jako osoby pracujące ustalcie termin spotkania, a my się dostosujemy. Gdyby nam nie pasowało, to Was poinformujemy. I już.
Mam jeszcze prośbę, żebyście w miarę możliwości ustaliły ten termin do końca tygodnia, bo ja w domu nie mam Netu. Gdyby się nie udało, to ewentualnie Madzik mi da znać co i jak.
Powrót do góry
Justine
Anioł na forum
Anioł na forum

PostWysłany: 14.12.2004, 15:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

OK, to może 28.12 powiedzmy o 16:30 na starym?
wipe
Potrzebuję pracy...
Potrzebuję pracy...

PostWysłany: 14.12.2004, 15:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie było mnie w pobliżu komputera przez ostatnich kilka dni więc wybaczcie że się nie wypowiedziałam. Ja nie pracuję już więc również mam 'ustawowo wolne'. Pasuje mi każdy dzień w czasie przerwy miedzyświątecznej. Proponuję żeby Justyna coś zaproponowała, ja od siebie mogę dodać że wolałabym aby nie był to 29.12 bo mam wizytę u alergologa zaklepaną, a nie chcę przychodzić cała pokłuta. Dziś już mnie nie będzie na necie, będę jutro sprawdzić co Justyna zaproponowała uśmiech
Powrót do góry
Ziuta
Diabełek forum
Diabełek forum

PostWysłany: 14.12.2004, 15:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

28.12 mi pasuje. Nie wiem czy Marta będzie mogła przyjść w dzień przed nakłówaniem? Ale jakby co, to ja sobie termin zapisuję.
Powrót do góry
MadziaL
Moderator
Moderator

PostWysłany: 14.12.2004, 15:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieję, że to nie wypadnie w czasie kwalifikacji do pierwszego konkursu TCS... :]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Justine
Anioł na forum
Anioł na forum

PostWysłany: 14.12.2004, 16:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Mam nadzieję, że to nie wypadnie w czasie kwalifikacji do pierwszego konkursu TCS... :]

To najwyżej przyjdziesz później, nie ma problemu.
Cytat:
ja od siebie mogę dodać że wolałabym aby nie był to 29.12

No ale 28 chyba Ci pasuje uśmiech
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> Kadra Niemiec Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 609, 610, 611, 612  Następny
Strona 610 z 612

Skocz do: