| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 10.2.2007, 10:45 Temat postu: |
|
|
| Quavertone napisał: | | A tak poza tym to dzisiaj po raz ostatni zwróciłem się własnie w tej sprawie do SNC. Daję im 19 dni licząc od dziś na odpowiedź. Jeśli nie odpowiedzą lub ich odpowiedź będzie negatywna, no to moje administrowanie tutaj i obecność nie będą miały dalszego sensu... |
I jak, otrzymałeś od władz SNC odpowiedź? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 15.2.2007, 21:26 Temat postu: |
|
|
Trochę dziwnie wyszło
Kilka jest np "Forum Finomanek i Finomanów" a reszta po staremu . O co chodzi
Trochę dziwnie jest _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justynka Moderator

Dołączył: 31 Gru 2002 Posty: 4521 Skąd: Lubin / WrocLove / Sapporo ^^
|
Wysłany: 16.2.2007, 03:25 Temat postu: |
|
|
glupie to moim zdaniem :p _________________ ski-russia.net & NoriakiKasai.com
AJannoza mimo wszystko
Z tą ilością obrazków to jednak przegięcie, pani moderator. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quavering Tones Administrator

|
Wysłany: 16.2.2007, 12:48 Temat postu: |
|
|
Wobec braku odpowiedzi od SNC i ostatnich wydarzeń - postanowiłem, tak jak zapowiadałem - odejść z forum.
Dzięki wam wszystkim za wspólnie spędzone chwile. Kto ma ze mną kontakt, ten ma - kto nie ma - zawsze się może dowiedzieć ...
Forum zostawiam w dobrych rękach (mam nadzieję), aby się nad nim los za bardzo nie pastwił
Jednocześnie chciałem przeprosić, że nie dotrzymałem słowa i nie doprowadziłem sprawy naprawy forum do końca (a już powinienem to był zrobić przed rozpoczęciem sezonu zimowego, jak obiecywałem)...
Szkoda, że władze SNC mają gdzieś sprawy forum i nie reagują na wszelkie propozycje pomocy przy jego odbudowie (najwyraźniej same skoki chyba straciły na popularności, skoro nikomu nie zależy na zrobieniu forum z prawdziwego zdarzenia) - przy okazji dzięki tym wszystkim, którzy próbowali ze mną coś wskórać u władz SNC
To by było chyba na tyle, oficjalnie zabanuję się w poniedziałek Żegnajcie =] _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jet Pilot Administrator

|
Wysłany: 16.2.2007, 14:33 Temat postu: |
|
|
| Quavertone zostawił to forum m. in. w moich rękach, moim zadaniem jest oczywiście wszystko to, co robią moderatorzy + kilka innych rzeczy. Spokojnie, uprawnień nie będę nadużywał, a nawet jeśli tak, to Emu, bądź ktoś inny z adminów może mi je zabrać. Co do dostępu do serwera - zwyczajnie ZASYPIĘ skrzynki mailowe Stawego i Andrew, żeby wreszcie coś, do cholery jasnej, zrobili. (do masowego wysyłania maili zachęcam także innych użytkowników) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 16.2.2007, 20:09 Temat postu: |
|
|
Szkoda ,że nawet jako zwykły użytkownik. Fajnie było
Ja z odejsciem z tego forum miałam kłopot , chciałam kilka tyg. temu odejść ,ale kilka godzin później pomyślałam sobie ,że "Jak raz w to wejdziesz, to już nie wyjdziesz" Forum jest jak magnez
Nie ma dnia na necie bez forum /chyba ,że siły wyższe..../ _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Masakra Tygrys na forum

|
Wysłany: 16.2.2007, 21:13 Temat postu: |
|
|
| Justynka napisał: | | glupie to moim zdaniem :p |
to gdzie mają się wpisywać Finofani, Twoim zdaniem? Skorzystałabyś z męskiego WC? To tak samo  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justynka Moderator

|
Wysłany: 17.2.2007, 01:57 Temat postu: |
|
|
jakos wszystkie fora nazywaja sie "kadra ...", wiec dlaczego nie moze byc "kadra Finlandii" ???????? _________________ ski-russia.net & NoriakiKasai.com
AJannoza mimo wszystko
Z tą ilością obrazków to jednak przegięcie, pani moderator. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jet Pilot Administrator

|
Wysłany: 17.2.2007, 10:02 Temat postu: |
|
|
| Voila. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Monyka Smoczek na forum

|
Wysłany: 17.2.2007, 17:16 Temat postu: |
|
|
ale "Kadra....." nie brzmi jak forum dla Fanów tylko jak forum dla Kadry ;P
a poza tym na fińskim forum z panów oprócz Quavertone'a chyba nikt się nie wypowiadał... może jeszcze Soba i Spiderman... a reszta to kobitki ;P |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Masakra Tygrys na forum

|
Wysłany: 18.2.2007, 14:58 Temat postu: |
|
|
E, teraz się odznacza ta "kadra" i znowu jest ukierunkowanie na panie Wydaje mi się, że lepiej by było, gdyby wszystkie "podfora" miały ujednolicone nazwy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 18.2.2007, 18:00 Temat postu: |
|
|
Teraz to już poplątanie się robi , Kadra Fnlandii się odznacza teraz
Może jeszcze dojdzie opcja w stylu "Niemieccy Skoczkowie" itd... _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justynka Moderator

|
Wysłany: 20.2.2007, 01:30 Temat postu: |
|
|
teraz jest ok :>
pisze sie o skoczkach, ktorzy sa w kadrze, prawda? :] _________________ ski-russia.net & NoriakiKasai.com
AJannoza mimo wszystko
Z tą ilością obrazków to jednak przegięcie, pani moderator.
Ostatnio zmieniony przez Justynka dnia 20.2.2007, 01:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 20.2.2007, 01:33 Temat postu: |
|
|
| Jet Pilot napisał: | | Co do dostępu do serwera - zwyczajnie ZASYPIĘ skrzynki mailowe Stawego i Andrew, żeby wreszcie coś, do cholery jasnej, zrobili. (do masowego wysyłania maili zachęcam także innych użytkowników) |
Podaj treść takiego maila, tutaj, publicznie i zachęć wszystkich do wysyłania tej treści na podane maile  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Masakra Tygrys na forum

|
Wysłany: 20.2.2007, 01:33 Temat postu: |
|
|
Nie do końca, bo nadal odznacza się "Forum Finomanek"  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justynka Moderator

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 20.2.2007, 01:46 Temat postu: |
|
|
No i jeszcze treść maila  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Walther W. Moderator

|
Wysłany: 20.2.2007, 17:32 Temat postu: |
|
|
| Możecie też słać na adres redakcji |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 20.2.2007, 19:02 Temat postu: |
|
|
No więc proszę państwa! Jak zauważyliście, dzięki mojej interwencji zniknął ten czerwony napis u góry forum, który straszył nas od około roku.
Quavertone po otrzymaniu praw administratorskich zrobił na forum porządek, opracował nowy regulamin, wprowadził nowe rangi, przydzielił nowych moderatorów, rezygnując ze starych, nieaktywnych. Kilka dni temu postanowił ustąpić. Nie otrzymywał odpowiedzi od władz SNC, wkurzył się i zrezygnował.
Dzisiaj skontaktowałem się z jednym z redaktorów SNC i zrobił on porządek z tym czerwonym napisem. Kolejna rzecz z głowy. Od dzisiaj jednak nie będzie nas straszył napis u góry strony, a to jest wielki plus. A wygląd forum pozostaje na razie taki jaki jest. Domyślam się, że mało kto chciałby teraz zmiany wyglądu forum. Mam rację? Pamiętacie jeszcze w ogóle jak ono wyglądało przed włamaniem? Bo ja już nie. Chyba wszyscy przyzwyczaili się do obecnego wyglądu
Nie działające emotikony zostały usunięte. Proszę korzystać z tych, które są dostępne  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 20.2.2007, 21:20 Temat postu: |
|
|
do tego napisu to się jakoś przyzwyczaiłam nawet nie widziałam ,że zniknął  _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|