Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna Skokinarciarskie.pl
Skokinarciarskie.pl

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

PROGRAM NAPRAWY FORUM
Idź do strony 1, 2, 3 ... 31, 32, 33  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> Tylko skoki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Quavering Tones
Administrator
Administrator

PostWysłany: 3.4.2006, 14:58    Temat postu: PROGRAM NAPRAWY FORUM Odpowiedz z cytatem

(Miało być wczoraj, ale mam chwilowe problemy z netem, także sorry).

Temat został założony z powodu ostatnio panującej sytuacji. Nie da się powiem ukryć, iż zarówno strona SNC, jak i nasze ukochane forum dyskusyjne przeżywa poważne problemy i jak na razie nie widać aby ktoś próbował (poza nami, forumowiczami) robić coś w kierunku zmiany tej sytuacji na lepsze.
No cóż, pomyślałem więc, że dobrze byłoby wziąć sprawy w swoje ręce, ponieważ zależy mi na tym forum (przywiązałem się do niego w każdym znaczeniu tego słowa, nawet sznurkiem zachwycony), postanowiłem przedstawić poniżej program naprawy. Jego elementy znajdą się w odpowiednio przygotowanym liście, którego ustaloną ilość kopii wyślę do odpowiednich osób odpowiedzialnych za forum i stronę ( w tym Andrew ).

Program przedstawiony jest w sposób następujący: najpierw wypisuję problem, z jakim mamy do czynienia, a następnie strategię na jego rozwiązanie. Zaznaczam przy tym, że oczywiście uprasza się każdą osobę zainteresowaną tematem o dorzucanie swoich propozycji i wątpliwości dotyczących zarówno natury technicznej, jak i merytorycznej nowego forum. Wszystkie spostrzeżenia wraz z moim programem, tak jak mówiłem, postaram się umieścić w liście, którego kopie wyślę do odpowiednich osób, a zrobię to za 7-10 dni...

A więc, do dzieła:

Pierwszym, podstawowym problemem jest coraz częstsza blokada forum: przyczyn tego stanu rzeczy może być kilka, m.in. za dużo użytkowników na forum, zbyt duża liczba postów i/lub tematów – prowadzą one jednak do tego samego wniosku -> ogólne przepełnienie serwera.

Strategia postępowania w tym przypadku jest kompleksowa i winna zmierzać do reorganizacji i poukładania wszystkich rzeczy na forum – oto mój plan:

A. UTWORZENIE NOWYCH DZIAŁÓW:

1. Archiwum – trafią tu wszystkie tematy, w których nikt nie pisał od dłuższego czasu, niż ustalona liczba dni/miesięcy (proponowana przeze mnie: 3 miesiące) – z pewnymi wyjątkami, o których mowa poniżej, zostaną one zablokowane i nie będzie możliwości pisania do nich postów, jeśli ktoś będzie chciał kontynuować jakiś temat z archiwum – zakłada nowy temat o tej samej nazwie z zaznaczeniem, że to kontynuacja, bądź też zwraca się do admina o odblokowanie tematu i przywrócenie go do forum...
WYJĄTKI: tematy dot. Konkretnych zawodników w działach kadrowych oraz tematy nastawione na przedstawianie inf. o nowych uzytkownikach (numery gg, strony net., zdjęcia itd.)...

2. Dział „Takich tematów nie chcemy” – trafią tu wszystkie nieprzemyślane tematy oraz spam – oczywiście w zablokowanej postaci, w ten sposób forumowicze nie stracą postów już w nich napisanych, a i będzie można się przy okazji pośmiać z temacików... uśmiech
3. W części tematycznej forum dział: „Inne kadry”, w której znalazłyby sie wszystkie tematy dot. kadr innych, niż te, które mają już swój własny dział, (także te już istniejące w dziale „Tylko skoki”).

Tyle, jeśli chodzi o nowe działy.

Kolejnym krokiem w celu uporządkowania forum będzie usunięcie wszystkich tematów-dubli, a także BEZWARUNKOWE USUNIĘCIE wszystkich użytkowników, którzy mają na forum napisanych mniej niż 10 postów i nie napisały przy tym niczego od miesiąca. Znakomita ilość uzytkowników nie pisze bowiem nic po zarejestrowaniu się i odchodzi w siną dal – nie wspominając przy tym oczywiście o spamerach.

Dla osób mających postów 10 i więcej limit dot. wyrzucenia z forum będzie wynosił pół roku – chyba, że w czasie tym forumowicz w jakiś sposób powiadomi admina, że jego absencja BĘDZIE DŁUŻSZA NIŻ PÓŁ ROKU (poprawka)

W przypadku dalszych problemów z wchodzeniem użytkowników na forum -> przeniesienie forum na większy serwer.

Tyle, jeśli chodzi o organizację forum.

Kolejny problem: wygląd obecnego forum.

Strategia jest prosta: zmiana wyglądu forum na nowe – naprawa ikonek i załatanie dziur.

Następny problem: kwestia zakładania nowych tematów – strategia: powstanie nowy regulamin zakładania tematów, którego główne punkty zakładają m.in.:

1. Jeśli ktoś utworzy temat dublujący inny, to zostanie on zablokowany i usunięty.
2. Temat nie wnoszący nic nowego do forum, lub który zawiera spam zostaje zablokowany i przeniesiony do wspomnianego wcześniej działu.
3. 3. Można założyć do trzech tematów na miesiąc, większa liczba bez uzasadnionej przyczyny skończy się wiadomo czym – wywaleniem z forum...

To by było na tyle, jeśli chodzi o najpoważniejsze i najbardziej istotne zmiany. Szykuje się także kilka drobnych innowacji natury technicznej i merytorycznej – m.in. temat „Gorące wątki” – w których omawiać będziemy świeże newsy, które dopiero co się pojawiły na każdej innej niż SNC stronie – bądź w innym niż net źródle inf...

Tak jak wspominałem, liczę na was, drodzy współforumowicze (ale słowo zachwycony), iż weźmiecie udział w tejże szlachetnej akcji i pomożecie w ratowaniu forum i wyprowadzeniu go z chaosu (to już prawie jak utworzenie IV Rzeczpospolitej zachwycony).

Z uwagi bowiem na przedłużającą się nieobecność Andrew, trzeba samemu coś postanowić, jeśli chcemy, aby forum wróciło do dawnej świetności.
Treść tegoż oświadczenia pozostawiam Waszej uwadze na – tak jak mówiłem – okres od 7 do 10 dni – w tym czasie jeśli zechcecie – dodajcie swoje spostrzeżenia i propozycje. Po tym okresie przejdę do kolejnej fazy prg naprawy forum (czyli mówiąc epicko: od słów do czynu)...

Ostatnio zmieniony przez Quavering Tones dnia 1.9.2006, 15:19, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Google

Wysłany:     Temat postu: Reklama Google

Powrót do góry
Luk
Pupilek na forum
Pupilek na forum

PostWysłany: 3.4.2006, 15:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeszcze trochę i będzie tu milion postów! To lekka przesada zachwycony Nie znam większego forum.
A i czy forum jest na płatnym, dobrym serwerze?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Walther W.
Moderator
Moderator

PostWysłany: 3.4.2006, 16:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sprawie programu - nie zgadzam się do końca w kwestii usuwania nieaktywnych użytkowników, jak będę miał czas to napiszę o co mi więcej chodzi
Przechodnie i kamienice
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Quavering Tones
Administrator
Administrator

PostWysłany: 3.4.2006, 17:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Walther Weissenberger napisał:
W sprawie programu - nie zgadzam się do końca w kwestii usuwania nieaktywnych użytkowników, jak będę miał czas to napiszę o co mi więcej chodzi

Sorki, tam jest błąd, mały bo mały - ale dość istotny :]
Nadine
Moderator
Moderator

PostWysłany: 3.4.2006, 17:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do tematów [ Zablokowany] , które sa na tym forumto powiny byc usunięte , a jest ich kilka :

Np . w dziale "Tylko skoki" jest - 20 ! takich pokazuje różki robi oczy

Nie tylko o skokach - 6

Kadra Polska - 7
Fińskie skoki narciarskie - 9 !

na innych nie wiem, bo nie wchodze tam

Zablokowany ,to po co tam jeszcze siedzi mam pytanko pokazuje różki robi oczy

Cytat:
. Archiwum – trafią tu wszystkie tematy, w których nikt nie pisał od dłuższego czasu, niż ustalona liczba dni/miesięcy (proponowana przeze mnie: 3 miesiące)

dobry pomysł bardzo zadowolony

Cytat:
Dział „Takich tematów nie chcemy” – trafią tu wszystkie nieprzemyślane tematy oraz spam – oczywiście w zablokowanej postaci, w ten sposób forumowicze nie stracą postów już w nich napisanych, a i będzie można się przy okazji pośmiać z temacików...

Np. widziałam temat zablokowany o tytule "O" śmiejący się śmiejący się śmiejący się / zakładającemu chodziło o której gdzieś tam zaczynaja się kwalifikacje / LOL

Z usunięciami użytkowników też dobry pomysł

Np. są osoby zarejsestrowane 2005 r 2004 , 2003 , nawet 2002 a postów zero
to po co to ?

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Quavering Tones
Administrator
Administrator

PostWysłany: 3.4.2006, 17:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra - poprawiłem - dzięki dla Walthera za zwrócenie uwagi na tę część, oto, co mogą zrobić kompowe "chochliki" :]
Google

Powrót do góry
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 3.4.2006, 18:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Archiwum – trafią tu wszystkie tematy, w których nikt nie pisał od dłuższego czasu, niż ustalona liczba dni/miesięcy (proponowana przeze mnie: 3 miesiące) – z pewnymi wyjątkami, o których mowa poniżej, zostaną one zablokowane i nie będzie możliwości pisania do nich postów, jeśli ktoś będzie chciał kontynuować jakiś temat z archiwum – zakłada nowy temat o tej samej nazwie z zaznaczeniem, że to kontynuacja, bądź też zwraca się do admina o odblokowanie tematu i przywrócenie go do forum...

Pomysł według mnie nietrafiony... Oczywiście może zostać stworzony dział "Archiwum", ale wydaje mi się, że tematy się tam znajdujące nie powinny być zablokowane! Gdy ktoś będzie chciał napisać coś w danym temacie z Archiwum to ten temat automatycznie powinien zostać przeniesiony na forum tematyczne uśmiech To taka moja propozycja. Bez sensu byłoby zakładanie nowych tematów o tej samej nazwie, jako kontynuacja już istniejących...
Powrót do góry
Quavering Tones
Administrator
Administrator

PostWysłany: 3.4.2006, 18:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

spiderman napisał:
Cytat:
Archiwum – trafią tu wszystkie tematy, w których nikt nie pisał od dłuższego czasu, niż ustalona liczba dni/miesięcy (proponowana przeze mnie: 3 miesiące) – z pewnymi wyjątkami, o których mowa poniżej, zostaną one zablokowane i nie będzie możliwości pisania do nich postów, jeśli ktoś będzie chciał kontynuować jakiś temat z archiwum – zakłada nowy temat o tej samej nazwie z zaznaczeniem, że to kontynuacja, bądź też zwraca się do admina o odblokowanie tematu i przywrócenie go do forum...

Pomysł według mnie nietrafiony... Oczywiście może zostać stworzony dział "Archiwum", ale wydaje mi się, że tematy się tam znajdujące nie powinny być zablokowane! Gdy ktoś będzie chciał napisać coś w danym temacie z Archiwum to ten temat automatycznie powinien zostać przeniesiony na forum tematyczne uśmiech To taka moja propozycja. Bez sensu byłoby zakładanie nowych tematów o tej samej nazwie, jako kontynuacja już istniejących...

Zakładanie kontynuacji to jedna z dwóch możiwości, jeśli taka Wasza wola, zróbmy więc odblokowywanie tematów i przywracanie na ogólne forum (za prośbą bądź też automatycznie po napisaniu)...
Nadine
Moderator
Moderator

PostWysłany: 3.4.2006, 18:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i jeszcze emblematy pokazuje różki niektóre rozszerzają bardzo ramkę a na temat postu jest mało miejsca .

powinny być największe 100 na 100 px lub `150 na 150px

widziałam nawet 105577 bajtów , robi oczy

albo 400 na 350 px

za duuuże wg mnie ... robi oczy pokazuje różki

Powrót do góry
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 3.4.2006, 18:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zróbmy tak, tylko wydaje mi się, że nie za prośbą, a od razy po napisaniu jakieś posta uśmiech

Cytat:
Dział „Takich tematów nie chcemy” – trafią tu wszystkie nieprzemyślane tematy oraz spam – oczywiście w zablokowanej postaci, w ten sposób forumowicze nie stracą postów już w nich napisanych, a i będzie można się przy okazji pośmiać z temacików... uśmiech

Jak dla mnie to taki dział wcale nie musi być zakładany. Wszystkie spamy według mnie powinny być usuwane z forum, bez względu na to jaką treść zawierają i czy są groźne czy nie... A nieprzemyślane tematy w sumie też mogą być usuwane. Chyba, że jest w nich napisana bardzo duża ilość postów, to wówczas mogą zostać uśmiech

Cytat:
W części tematycznej forum dział: „Inne kadry”, w której znalazłyby sie wszystkie tematy dot. kadr innych, niż te, które mają już swój własny dział, (także te już istniejące w dziale „Tylko skoki”).

Tutaj akurat się zgodzę ze wszystkim, nic dodać nic ując zachwycony Świetny pomysł zachwycony
Powrót do góry
Quavering Tones
Administrator
Administrator

PostWysłany: 3.4.2006, 18:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Jak dla mnie to taki dział wcale nie musi być zakładany. Wszystkie spamy według mnie powinny być usuwane z forum, bez względu na to jaką treść zawierają i czy są groźne czy nie... A nieprzemyślane tematy w sumie też mogą być usuwane. Chyba, że jest w nich napisana bardzo duża ilość postów, to wówczas mogą zostać

Byłoby nieźle - gdyby jednak powstał - dodatkowo byłby przestroga dla tych, którzy sa wielkimi entuzjastami zakładania Nowych Tematów puszcza oczko

Co do emblematów to zgadzam się w zupełności :] Byłaby to jedna z fundamentalnych zasad przebywania na forum :]

Swoją drogą interesuje mnie, czy chcielibyście, aby były nadal obrazki określające emblemat (te generowane przez forum) :]
Google

Powrót do góry
Walther W.
Moderator
Moderator

PostWysłany: 3.4.2006, 19:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
1. Archiwum – trafią tu wszystkie tematy, w których nikt nie pisał od dłuższego czasu, niż ustalona liczba dni/miesięcy (proponowana przeze mnie: 3 miesiące) – z pewnymi wyjątkami, o których mowa poniżej, zostaną one zablokowane i nie będzie możliwości pisania do nich postów, jeśli ktoś będzie chciał kontynuować jakiś temat z archiwum – zakłada nowy temat o tej samej nazwie z zaznaczeniem, że to kontynuacja, bądź też zwraca się do admina o odblokowanie tematu i przywrócenie go do forum...
WYJĄTKI: tematy dot. Konkretnych zawodników w działach kadrowych oraz tematy nastawione na przedstawianie inf. o nowych uzytkownikach (numery gg, strony net., zdjęcia itd.)...

Dla mnie może być archiwum. Ale czas dłuższy niż 3 miesiące, może 4. A co do stron dla przedstawień nowych, to takie tematy powinny być nawet przyklejone.
Cytat:

2. Dział „Takich tematów nie chcemy” – trafią tu wszystkie nieprzemyślane tematy oraz spam – oczywiście w zablokowanej postaci, w ten sposób forumowicze nie stracą postów już w nich napisanych, a i będzie można się przy okazji pośmiać z temacików... uśmiech

Nie wiem, czy potrzebny taki dział... Myślę, że mógłby być sobie jeden temat, gdzie złaszalibyśmy SPAM orz tematy typu pamiętne "O której są kwalifikacje", czy też "O" bardzo zadowolony (które poszłyby do usunięcia odrazu), a na dodatek byłyby w tym temacie głosowania nad tematami kontrowersyjnymi (które wielu podobałyby się, ale miałyby tyle samo przeciwników)

Cytat:
3. W części tematycznej forum dział: „Inne kadry”, w której znalazłyby sie wszystkie tematy dot. kadr innych, niż te, które mają już swój własny dział, (także te już istniejące w dziale „Tylko skoki”).

No tak, tylko że czasem przydałyby się tematy o osobnych zawodnikach, np. Kuettel i Ammann - są z jednego kraju. Czy takie tematy też pakować do tego działu? (Nie miałbym nic przeciwko, ale tak tylko mówię)

Cytat:

Kolejnym krokiem w celu uporządkowania forum będzie usunięcie wszystkich tematów-dubli, a także BEZWARUNKOWE USUNIĘCIE wszystkich użytkowników, którzy mają na forum napisanych mniej niż 10 postów i nie napisały przy tym niczego od miesiąca. Znakomita ilość uzytkowników nie pisze bowiem nic po zarejestrowaniu się i odchodzi w siną dal – nie wspominając przy tym oczywiście o spamerach.

Dla osób mających postów 10 i więcej limit dot. wyrzucenia z forum będzie wynosił pół roku – chyba, że w czasie tym forumowicz w jakiś sposób powiadomi admina, że jego absencja BĘDZIE DŁUŻSZA NIŻ PÓŁ ROKU (poprawka)

Tematy duble winny być łączone w jeden. I jeżeli reforma miałaby być przeprowadzona, to odrazu porobić po parę takich tematów...

Moja propozycja do usuwania użytkowników.

*Nie piszących (0-10 postów) w czasie: 1 października 2005 i dawniej usunąć z listy.

*Nie piszących (0 postów w okresie 2 października 2005-1 lutego 2006 z dorobkiem 0-10 postów w całej karierze) - usunąć z listy

*Poinformować mailowo o ewentualnym usunięciu użytkowników nie piszących w okresie 2 października - 1 lutego, ale tylko tych z dorobkiem powyżej 10 postów w całej karierze

Cytat:
W przypadku dalszych problemów z wchodzeniem użytkowników na forum -> przeniesienie forum na większy serwer.

Oczywiście.

Cytat:
3. 3. Można założyć do trzech tematów na miesiąc, większa liczba bez uzasadnionej przyczyny skończy się wiadomo czym – wywaleniem z forum.
..

Veto! Jeżeli tematy zakładane przez danego użytkownika są sensowne, to nie ma powodu wprowadzać takich rygorów.
Przechodnie i kamienice
Powrót do góry
Quavering Tones
Administrator
Administrator

PostWysłany: 3.4.2006, 19:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Cytat:
3. 3. Można założyć do trzech tematów na miesiąc, większa liczba bez uzasadnionej przyczyny skończy się wiadomo czym – wywaleniem z forum.
..

Veto! Jeżeli tematy zakładane przez danego użytkownika są sensowne, to nie ma powodu wprowadzać takich rygorów

Napisałem "bez uzasadnionej przyczyny" - a sensowność zakładanego czwartego i każdego kolejnego tematu jest właśnie taką uzasadnioną przyczyną :]

Dlatego Veto było przedwczesne.

Łączenie tematów dubli ma sens tylko w przypadku, jeśli w dublu zostały napisane jakies sensowne informacje a nie tylko krzyczenie, że taki temat już był :]

Ale sugestia ok i zgadzam się z nią jak najbardziej z tym, że z wyżej wymienionym zastrzeżeniem :]

Ostatnio zmieniony przez Quavering Tones dnia 3.4.2006, 19:49, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Walther W.
Moderator
Moderator

PostWysłany: 3.4.2006, 19:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście, że łączenie dubli tylko, jak są w nich sensowne treści puszcza oczko

I wycowuję swoje veto, bo trafiło do mnie to uzasadnienie puszcza oczko
Przechodnie i kamienice
Powrót do góry
Simimanka :)
Pisarka na forum
Pisarka na forum

PostWysłany: 3.4.2006, 20:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja się zgadzam!!! A mam takie małe pytanko: Czy znalazło by się miejsce na Szwajcarów????? Bo na "Tylko skoki" umieściłam za dużo tematów na ich temat (czego szczerze teraz żałuję)!
A jestem pewna, że na forum o Szwajcarach miałby kto pisać!

Kiedy poranne niebo promienieje
Ty, Panie jesteś na nim w jasności
Ty, najsławniejszy, najwspanialszy.
Kiedy Alpy promienieją chwałą
Módlcie się Szwajcarzy, módlcie się.
Czujemy i rozumiemy
Czujemy i rozumiemy
Boga w naszej Ojczyźnie
Boga, Pana w naszej Ojczyźnie.

The faith gets miracles... Maine Liebe Simi :*

Powrót do góry
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 4.4.2006, 13:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Tematy duble winny być łączone w jeden. I jeżeli reforma miałaby być przeprowadzona, to odrazu porobić po parę takich tematów...

Absolutnie nie! Po co łączyć tematy duble? Posty byłyby pomieszane i wiadomo kto do kogo pisał... Uważam, że z tematów dubli usunąć ten, w którym jest mniej postów uśmiech

Cytat:
Moja propozycja do usuwania użytkowników.

*Nie piszących (0-10 postów) w czasie: 1 października 2005 i dawniej usunąć z listy.

*Nie piszących (0 postów w okresie 2 października 2005-1 lutego 2006 z dorobkiem 0-10 postów w całej karierze) - usunąć z listy

*Poinformować mailowo o ewentualnym usunięciu użytkowników nie piszących w okresie 2 października - 1 lutego, ale tylko tych z dorobkiem powyżej 10 postów w całej karierze

Z tym się również nie zgodzę. Bzdurą jest usuwanie użytkowników, którzy na forum napisali już parę postów. Moja propozycja wygląda następująco:

- Usunąć wszystkich użytkowników, którzy na forum nie piszą od 6 miesięcy, ale którzy nie napisali więcej niż 1 post. Zostawić wszystkich, którzy mają napisane od 2 postów wzwyż i nieważne kiedy po raz ostatni pisali na forum.
Powrót do góry
Walther W.
Moderator
Moderator

PostWysłany: 4.4.2006, 15:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po co trzymać takich co napisali ze dwa razy na krzyż i to jeszcze parę lat temu. Można wysłać do nich informację - jak ktoś podał maila to na maila, a jak ktos nie podał to na wiadomość prywatną - np. "W związku z Twoją przedłużającą się absencją w pisaniu na forum SNC, chcemy, abyś potwierdził(a) fakt, że chcesz dalej być użytkownikiem..."
Przechodnie i kamienice
Powrót do góry
Monyka
Smoczek na forum
Smoczek na forum

PostWysłany: 4.4.2006, 17:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Uważam, że z tematów dubli usunąć ten, w którym jest mniej postów

ale załóżmy, że na tym z większą ilością już nie piszą robi oczy a ten nowy się rozwija, więc takie kasowanie byłoby bez sensu robi oczy
ja bym zostawiła ten w którym ostatnio więcej postów powstało zachwycony

Cytat:
Bzdurą jest usuwanie użytkowników, którzy na forum napisali już parę postów.

no tak, ale jeśli nie pisze taki użytkownik nic już od roku robi oczy

Cytat:
Można wysłać do nich informację - jak ktoś podał maila to na maila, a jak ktos nie podał to na wiadomość prywatną - np. "W związku z Twoją przedłużającą się absencją w pisaniu na forum SNC, chcemy, abyś potwierdził(a) fakt, że chcesz dalej być użytkownikiem..."

i to jest niezły pomysł puszcza oczko
Powrót do góry
Quavering Tones
Administrator
Administrator

PostWysłany: 8.4.2006, 14:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
- Usunąć wszystkich użytkowników, którzy na forum nie piszą od 6 miesięcy, ale którzy nie napisali więcej niż 1 post. Zostawić wszystkich, którzy mają napisane od 2 postów wzwyż i nieważne kiedy po raz ostatni pisali na forum.

To nie przyczyni się do porządku... Trzeba zostać przy pierwotnej wersji...

No, już myślałem że z tą stroną źle... Forum nie działało przez ładnych parę dni, również sama strona SNC przeżywa kłopoty i z tego powodu najazd krytyki różnych dziwacznych person... Zacząłem juz nawet myśleć o daniu sobie spokoju z tym wszystkim, ale teraz widzę, że jednak jest o co walczyć...

Jutro postaram się zebrać wszystkie elementy z tego tematu do kupy i wysłać do odpowiednich ludzi... tak jak obiecałem...

Nie ukrywam też, że zamierzam zadeklarować się do czynnej pomocy w realizacji punktów programu naprawy...
Nala
Stały bywalec
Stały bywalec

PostWysłany: 8.4.2006, 15:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Quavertone trzymam kciuki za Twoją interwencję puszcza oczko Mam nadzieję, ze coś sie zmieni pozytywnie na tym forum a przede wszystkim będzie można na nie wejść bez większych przeszkód. Pozdrawiam uśmiech

szczęśliwa mężatka:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> Tylko skoki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 31, 32, 33  Następny
Strona 1 z 33

Skocz do: