Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna Skokinarciarskie.pl
Skokinarciarskie.pl

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Skoki Narciarskie 2006
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> Gry i filmy o skokach narciarskich
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
andreas514
Kot na forum
Kot na forum

PostWysłany: 30.10.2005, 20:37    Temat postu: Skoki Narciarskie 2006 Odpowiedz z cytatem

mam nadzieję i jestem szczęśliwy :happy: :happy: bardzo zadowolony bardzo zadowolony uśmiech że za niedługo wyjdą skoki narciarskie 2006 mam nadzieję że będą fajne i że ukażą się jutro wypowiedzcie się co sądzicie o screenach z gry itp.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen
Google

Wysłany:     Temat postu: Reklama Google

Powrót do góry
Emu
Administrator
Administrator

PostWysłany: 30.10.2005, 20:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myszonku, jest sobie osobne forum o grach... Przeniosłabym wątek, ale nie mogę, bo coś mi się technicznie schrzaniło z niektórymi funkcjami administracyjnymi. zły
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 31.10.2005, 00:15    Temat postu: Skoki narciarskie 2006 Odpowiedz z cytatem

Wątek brdzo dobry ale na forum o grach. Tam się na pewno ten wątek przyda. Więc "Emu" jak będziesz mogła to przenieś je tam jak najszybciej uśmiech
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
1515JA
Kot na forum
Kot na forum

PostWysłany: 31.10.2005, 08:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mnie się te screeny nie podobają. Wkurzające są te kółka "na skoczku" podczas lotu. Ja lubiłem, jak się widziało tylko zawodnika i skocznię, a nie jeszcze jakieś kulki. No ale może i tak gra nie jest aż taka zła.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 31.10.2005, 11:54    Temat postu: Skoki narciarskie 2006 Odpowiedz z cytatem

Mnie wkurza to, że twórcy gier chcą za wszelką cenę grę zrobić bardziej realistyczną, podobną do prawdziwych skoków. Ale niestey im się to nieudaje, szczególnie patrząc na nowe screeny z gry "Skoki narciarskie 2006". Mam nadzieję, że do momentu wydania gry zostanie to jeszcze dopracowane :ysz:
Powrót do góry
1515JA
Kot na forum
Kot na forum

PostWysłany: 31.10.2005, 20:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie znoszę, jak producenci dodają zawsze jakieś tam zwężające się paski, albo - tak jak teraz - jakieś bezsensowne kulki. To ma być realistyczne??? Wkurza mnie, że dodawane są jakieś niepotrzebne elementy, które tylko mnie denerwują. Może to zabrzmi głupio, ale ja chciałbym się poczuć, jak podczas prawdziwego skoku narciarskiego - widać w dole skocznię, drzewa i zawodnika w locie. Bo skoczek narciarski raczej nie widzi żadnych kół, albo zwężających się pasków!!! (Chyba że się mylę bardzo zadowolony)
Powrót do góry
Google

Powrót do góry
ada_mm
Moderator
Moderator

PostWysłany: 31.10.2005, 21:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A gdzie mozna znalezc te screeny bo widzialam tylko z 3.
Powrót do góry
Emu
Administrator
Administrator

PostWysłany: 31.10.2005, 23:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1515JA napisał:
Może to zabrzmi głupio, ale ja chciałbym się poczuć, jak podczas prawdziwego skoku narciarskiego - widać w dole skocznię, drzewa i zawodnika w locie. Bo skoczek narciarski raczej nie widzi żadnych kół, albo zwężających się pasków!!! (Chyba że się mylę bardzo zadowolony)

Też bym chciała... niemniej jednakowoż skoczek w locie także nie widzi siebie samego. puszcza oczko Kółek i pasków tym bardziej.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
1515JA
Kot na forum
Kot na forum

PostWysłany: 1.11.2005, 12:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nie jestem pewien, czy w ogóle sobie kupię te nowe skoki. Te kółka to już jest przesada. Już w skokach 2005 denerwował mnie ten głupi pasek, ale teraz to już jest przegięcie.
Powrót do góry
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 1.11.2005, 13:36    Temat postu: SN 2006 Odpowiedz z cytatem

Ja tak czy siak i tak kupię sobie grę Skoki narciarskie 2006 bardzo zadowolony Będę miał już naprawdę niezłą kolejkcję gier o skokach bardzo zadowolony Mam już "Skoki narciarskie: 2002, 2003, 2004, 2005" i teraz na pewno zdobędę część 2006 uśmiech Wiadomo, że we wszystkie gry nie gram. Najbardziej nie podoba mi się część 2003. jest to najgorsza z wszystkich części o skokach. Najlepsza oczywiście jest część 2002. Do dziś w nią gram i uważam, że jest zdecydowanie najlepsza wśród wszystkich części gier "Skoki narciarskie".
Powrót do góry
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 1.11.2005, 13:38    Temat postu: screeny z SN 2006 Odpowiedz z cytatem

Dla ciekawskich wklejam screeny z gry "Skoki narciarskie 2006". W końcu przy tym temacie na pewno one powinny się znaleźć bardzo zadowolony

Powrót do góry
Google

Powrót do góry
1515JA
Kot na forum
Kot na forum

PostWysłany: 1.11.2005, 17:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przecież te screeny były na www.skokinarciarskie.com.

A co do skoków 2002 to się całkowicie zgadzam. 2002 to najlepsza część. Gram w nią do dziś.
Powrót do góry
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 1.11.2005, 18:05    Temat postu: screeny SN 2006 Odpowiedz z cytatem

No wiadomo, że te screeny były na podanej przez ciebie stronce i jeszcze na inncyh. Ale jeśli mamy tutaj temat o Skokach narciarskich 2006 to wypadałoby wkleić tutaj te screeny, nie? pokazuje różki
Rzeczywiście teraz przesadzili z tym paskiem czy kółkiem, jak wolicie. Nie wiem w ogóle do czego to ma służyć. To chyba sprawi, że gra stanie się trudniejsza ale zarazem po prostu głupia! W czasie lotu jak widzimy te kółka zakrywają niemal całego skoczka. Być może do momentu wydania gry zostanie to poprawione, przynajmniej ja mam taką nadzieję...
Powrót do góry
witus
Kot na forum
Kot na forum

PostWysłany: 7.11.2005, 15:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja również nie mogę doczekać się kolejnych skoków uśmiech Mam Skoki Narciarskie 2002, 2003, 2004, 2005 i teraz napewno kupię sobie 2006 uśmiech Wiem, że produkcje oprócz 2002 nie były znakomite ale chociaż fajnie było sobie kupić Skoki i pograć w mroźną zime puszcza oczko
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 7.11.2005, 16:22    Temat postu: Skoki narciarskie 2006 Odpowiedz z cytatem

Według zapewnień autorów gier ma ona wyjść w listopadzie 2005 r. Czyli w tym miesiącu powinniśmy się spodziewać nowej gry "Skoki narciarskie 2006". Czy się jednak tak stanie? Nie wiemy. Zdarzało się jednak, że długo czekaliśmy na wydanie gry DSJ3. Jednak Skoki 2006 to zepełnie inna gra i mam nadzieję, że i tym razem autorzy dotrzymają terminu zachwycony
Zgadzam się z "witusiem". Skoki narciarskie 2003, 2004, 2005 znakomite nie były ale fajnie było sobie je kupić, pograć i dołączyć do kolekcji gier bardzo zadowolony :happy:
Powrót do góry
witus
Kot na forum
Kot na forum

PostWysłany: 7.11.2005, 17:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dokładnie bardzo zadowolony

Ale największe rozczarowanie miałem po kupnie SN 2003 :ysz:
Powrót do góry
Rys
Dziecko-kwiat
Dziecko-kwiat

PostWysłany: 7.11.2005, 19:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skoki Narciarskie 2006 - oficjalna premiera polska 15 listopad
Powrót do góry
witus
Kot na forum
Kot na forum

PostWysłany: 7.11.2005, 19:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=6234

zaskoczony Czemu inni mają premiere 4 listopada? Czekajcie zaraz może jakieś screeny w sieci znajde :>

EDIT:
Znalazłem jedyne screny z zagranicy
http://www.gamestar.de/aktuell/screenshots/PlayerPicList.jsp?galleryId=1276
Powrót do góry
spiderman
Moderator
Moderator

PostWysłany: 7.11.2005, 21:31    Temat postu: świetna wiadomość Odpowiedz z cytatem

Podaliście świetną wiadomość! To znaczy, że za tydzień powinna ukazać się gra "Skoki narciarskie 2006"! :happy: bardzo zadowolony Naprawdę zaskoczyliście mnie tą wiadomością. Cena gry wyniesie na pewno jak co roku 19,90 zł i będzie dostępna w magazynie "Dobra Gra". Może gra nie będzie wcale taka zła? zachwycony Przekonać się możemy jednak dopiero wtedy, gdy w nią zagramy uśmiech Po screenach można powiedzieć, że gra jest średnia, ale co tam screeny puszcza oczko Nie będziemy oceniać gry po zwykłych screenach. Jestem bardzo zadowolony z faktu, że już za nieco ponad tydzień będę mógł wypróbować nową grę "Skoki narciarskie 2006" bardzo zadowolony Dlatego też będę z niecierpliwością wyczekiwał dnia 15 listopada 2005 roku zachwycony Proszę was jeszcze o potwierdzenie daty wydania gry w Polsce...
Powrót do góry
Rys
Dziecko-kwiat
Dziecko-kwiat

PostWysłany: 8.11.2005, 08:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=6234
Informacje na temat nowych skoków narciarskich
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> Gry i filmy o skokach narciarskich Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5

Skocz do: