| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Quavering Tones Administrator

|
Wysłany: 21.3.2009, 20:25 Temat postu: |
|
|
No chyba lepiej przed ślubem niż po...
Poza tym chyba bezsensowne jest porównywanie zakończenia kariery sportowej (żadnych większych konsekwencji) do ślubu - nie ta kategoria czynu. _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madziula232 Kot na forum

|
Wysłany: 22.3.2009, 23:14 Temat postu: |
|
|
To bardzo podobne sytuacje. Goscie z prezentami przyszli moze juz je dali a tu klapa, slubu nie bedzie
Pomysl o ile mniej dzieci w domach dziecka by bylo mnie jakby ludzie nagle nie zmieniali decyzji i nie tesknili za wolnoscia.
Nie wazna jaka i gdzie decyzja, trzeba wziasc za nia odpowiedzialnosc..
Spojrzmy prawdzie w oczy wedlug ciebie to kazdy przyklad bedzie do niczego, bo nie chcesz dopuscic do swojej mysli ze Aho postapil nieodpowiedzialnie i jak dzieciak... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 23.3.2009, 17:56 Temat postu: |
|
|
| Pierdoły piszesz, podaruj sobie, naprawdę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
szymko Pupilek na forum

|
Wysłany: 23.3.2009, 18:32 Temat postu: |
|
|
Ta, głupoty rozmiarów wielkiego muru chińskiego. Argumenty bez sensu, podparte pokrętną logika, bzdura na bzdurze w trzech słowach. Decyzja Ahonena o powrocie nie ma nic wspólnego z odpowiedzialnością, małżeństwem, a porównania z domami dziecka są dla mnie co najmniej śmieszne. Janne wraca i moim zdaniem jest się z czego cieszyć. A nie wymyślać jakiś pierdoły i robić z siebie pseudoelokwentną dziewuszkę, droga Madziulo. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madziula232 Kot na forum

|
Wysłany: 23.3.2009, 19:31 Temat postu: |
|
|
Taa moze i pierdoly. Dla mnie Ahonen jest skoczkiem jak kazdy inny, owszem dobrze skakal ale to nie znaczy ze jest jakims bossem...
Moze i przyklady zle...ale coz jesli dla was odpowiedzalnosc nic nie znaczy to juz wasza sprawa a mi nic do tego... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
.:Schlieri_fan:. Diabełek forum

|
Wysłany: 23.3.2009, 20:16 Temat postu: |
|
|
A tam już nie ważne jak wraca tylko ciekawe jak odejdzie i na jak długo chce wrócić
hmm pewnie nie będzie występował w każdym konkursie bo jak sam powiedział to chce sie głównie skupić na T4S, IO i MŚ, więc żeby dobrze sie przygotować do tych imprez to będzie opuszczał konkursy. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justynka Moderator

Dołączył: 31 Gru 2002 Posty: 4521 Skąd: Lubin / WrocLove / Sapporo ^^
|
Wysłany: 24.3.2009, 01:47 Temat postu: |
|
|
ale sie usmialam  _________________ ski-russia.net & NoriakiKasai.com
AJannoza mimo wszystko
Z tą ilością obrazków to jednak przegięcie, pani moderator. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Masakra Tygrys na forum

|
Wysłany: 24.3.2009, 11:46 Temat postu: |
|
|
Może to nie takie glupie, co napisała Madziula, z tym że mające niewiele wspólnego z sytuacją
Po pierwsze nie można wyprowadzać ogólnej zasady "trzymanie się raz podjętej decyzji jest dobre, a zmienianie jej złe" - bo to zależy od poszczególnej decyzji i to, czy jej odwołanie jest dobre czy złe, zależy od tego, czy ona sama była dobra czy zła i można by podać tyle samo przykładów na poparcie tezy "odwoływanie decyzji jest złe" co na "odwoływanie decyzji jest dobre"
Madziula podała przykłady na sytuacje, w których decyzje mają bezpośredni wpływ na życie innych ludzi, a to, czy Janne skacze czy nie, to tylko jego sprawa i nikomu krzywdy nie robi zarówno skacząc, jak i nie skacząc a więc nie ma to nic wspólnego z odpowiedzialnością czy jej brakiem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 27.3.2009, 09:04 Temat postu: |
|
|
| Masakra napisał: | | Może to nie takie glupie, co napisała Madziula, |
Chyba jednak tak, zwłaszcza sugestia że adopcja to "koniec z wolnością"
| Cytat: | z tym że mające niewiele wspólnego z sytuacją
Po pierwsze nie można wyprowadzać ogólnej zasady "trzymanie się raz podjętej decyzji jest dobre, a zmienianie jej złe" - bo to zależy od poszczególnej decyzji i to, czy jej odwołanie jest dobre czy złe, zależy od tego, czy ona sama była dobra czy zła i można by podać tyle samo przykładów na poparcie tezy "odwoływanie decyzji jest złe" co na "odwoływanie decyzji jest dobre"
Madziula podała przykłady na sytuacje, w których decyzje mają bezpośredni wpływ na życie innych ludzi, a to, czy Janne skacze czy nie, to tylko jego sprawa i nikomu krzywdy nie robi zarówno skacząc, jak i nie skacząc a więc nie ma to nic wspólnego z odpowiedzialnością czy jej brakiem  |
Przecież dokładnie to samo napisałem.
A Madziula ma u mnie wielki + za to, że pomimo naporu przeciwników nie przestała bronić swojego stanowiska (było zabawnie, a poza tym teraz widać, że faktycznie wierzy w to, że trzeba się trzymać raz obranego zdania )  _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Masakra Tygrys na forum

|
Wysłany: 27.3.2009, 20:46 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Przecież dokładnie to samo napisałem. |
Nie. Może miałeś to na myśli, ale napisałeś co innego, w czym co prawda mogłoby to się zawierać jako jedna z interpretacji Twej wypowiedzi, ale niekoniecznie.
poza tym w regulaminie nic nie ma, że nie można powtarzać po adminie
A co do Janne, to zapowiada się nader ciekawy sezon olimpijski  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madziula232 Kot na forum

|
Wysłany: 29.3.2009, 14:27 Temat postu: |
|
|
Kazdy ma swoje zdanie, ja wasze szanuje bo to kazdego indywidualna sprawa co mysli na dany temat...
Rodzice ciagle mi mowia zebym pare razy przemyslala zanim podejme wazna decyzje, zeby potem jej nie zmieniac Wiec dlatego takie zdanie mialam o powrocie Ahonena.
Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam ani nic podobnego w moich wypowiedziach  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 30.3.2009, 07:56 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam ani nic podobnego w moich wypowiedziach zachwycony |
Nie. Lubimy Cię  _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madziula232 Kot na forum

|
Wysłany: 30.3.2009, 17:47 Temat postu: |
|
|
Mam nadzieje ze nie bylo to powiedziane z sarkazmem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 31.3.2009, 12:10 Temat postu: |
|
|
Ok. Przejdźmy do Janne robiącego coś innego niż skoki i samochody.
To związane jest z tv show "Fear Factor". Janne jedzący robaki xD
 _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 31.3.2009, 19:45 Temat postu: |
|
|
Robaki oO ?!
ale tak serio serio  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 1.4.2009, 10:41 Temat postu: |
|
|
| myblog.fr napisał: | | Saturday on the Finnish channel Nelonen there was the Fear Factor episod with Janne Ahonen. during the first part Janne was second behind Jani Sivinen after the helicopter excercice. They had to collect flags hung at a net. the second part was terrible. Janne did not look happy at all after eating worms and blood. but he was the fastest and the only man who was able to eat it. 2 of the 3 women competed the task. Jani quits half way and Matti Nykänen aft5er the first bite. Janne and Eeva Isokorpi competed the final where they had to find flags from a room that was filling with water. Janne found 4 flags and Eeva 5. So, it's a woman that won the game. |
Bleee, na video widać, że zjadł xD Serio.
http://www.nelonen.fi/videot/videoita_ohjelmista/default.asp?video=5101&newpage=1&c=16 _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 1.4.2009, 10:44 Temat postu: |
|
|
E tam, robaki są zdrowe (a przynajmniej większość)  _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madziula232 Kot na forum

|
Wysłany: 2.4.2009, 14:52 Temat postu: |
|
|
Moze i zdrowe ale jakie obrzydliwe Lecz trzeba prowac nowych rzeczy Ja bym sie nigdy nie skusila na zadnego pendrakowego stworzonka albo na dzdzownice  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2.4.2009, 20:37 Temat postu: |
|
|
Blee do tej pory ciary mnie przechodzą jak o tym pomyśle
Tak właściwie to czemu on je zjadł? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 3.4.2009, 08:15 Temat postu: |
|
|
| .:Schlieri_fan:. napisał: | Blee do tej pory ciary mnie przechodzą jak o tym pomyśle
Tak właściwie to czemu on je zjadł? |
Bo nie ma na jedzenie (ktoś powyżej sugerował, że Janne może doskwierać brak kasy i przez to wrócił na skoki ) _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|