| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Walther W. Moderator

|
Wysłany: 16.6.2006, 20:09 Temat postu: Sztab szkoleniowy |
|
|
Tu możemy dyskutować o sztabie szkoleniowym polskiej reprezentacji - komentować decyzje trenera Le Pisto'leta, oceniać pracę psychologów, proponować zmiany na stanowiskach, porównywać aktualnych szkoleniowców z dawnymi.
Osobiście chciałbym stworzyć listę trenerów polskiej reprezentacji od samego początku aż do Lepisto. Chronologicznie. Pomożecie?  _________________ Tęczowa śmieciarka to kwiat MPO
Barwami otula dzielnice
Tęczową śmieciarkę witają co dzień
Przechodnie i kamienice |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lidka Król forum

Dołączył: 31 Gru 2003 Posty: 16777215 Skąd: (prawie) Olsztyn :)
|
Wysłany: 18.6.2006, 18:06 Temat postu: |
|
|
W sumie to już podobny temat na tym forum istnieje--> "Zmiany w PZN, czyli kto powinien wylecieć ze stanowiska " Własnoręcznie ten wątek stworzyłam Ale skoro nikt Twojego tematu nie zablokował, to znaczy że i jeden i drugi może istnieć
| Cytat: | | Osobiście chciałbym stworzyć listę trenerów polskiej reprezentacji od samego początku aż do Lepisto. Chronologicznie. Pomożecie? |
Pomożemy! Przynajmniej ja spróbuję... bo szczerze mówiąc nawet nie wiem ilu tych trenerów było  _________________ Wróciłam!
Każdy ma jakieś słabości... Ja też  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Walther W. Moderator

|
Wysłany: 18.6.2006, 21:08 Temat postu: |
|
|
O zmianach możemy dyskutować w tamtym temacie, a tu o pracy trenerów
Trenerów nie musiało wcale być tak dużo, chyba, że zmieniali się tak często jak ostatnio
A ostatnio byli
Mikeska (?-1999, chyba )
Tajner (1999 - 2004)
Kuttin (2004-2006)
Lepisto (2006-?
Wiem, że w złotych latach Fortuny, trenerem był Janusz Fortecki  _________________ Tęczowa śmieciarka to kwiat MPO
Barwami otula dzielnice
Tęczową śmieciarkę witają co dzień
Przechodnie i kamienice |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lidka Król forum

|
Wysłany: 20.6.2006, 14:20 Temat postu: |
|
|
Próbowałam znaleźć cokolwiek w necie, ale tam tylko to--> http://www.pzn.pl/modules.php?name=Historia
Prezesi Polskiego Związku Narciarskiego No przecież oni są (i zawsze byli) najważniejsi  _________________ Wróciłam!
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justyś Tygrys na forum

|
Wysłany: 20.6.2006, 14:45 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem Lepistoe może okazać się dobrym trenerem. W końcu ma duże doświadczenie i każdy wie, co zrobił z młodymi Włochami  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lidka Król forum

|
Wysłany: 20.6.2006, 15:46 Temat postu: |
|
|
| Justyś napisał: | Moim zdaniem Lepistoe może okazać się dobrym trenerem. W końcu ma duże doświadczenie i każdy wie, co zrobił z młodymi Włochami  |
No właśnie--> młodymi Włochami Nie oszukujmy się-Adaś do młodych zawodników raczej nie należy Wiem że swoją uwagę powinam też skupić na innych polskich skoczkach, ale póki co-nadal dobro Adasia jest dla mnie najważniejsze
A Lepistoe jakoś nie darzę zaufaniem Skoro jest taki dobry to dlaczego nie został przy Austriakach W końcu Morgenstern ( ) to chyba głównie jego dzieło  _________________ Wróciłam!
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 2.7.2006, 20:42 Temat postu: |
|
|
| Walther W. napisał: |
Mikeska (?-1999, chyba )
Tajner (1999 - 2004)
Kuttin (2004-2006)
Lepisto (2006-?
|
Myślę, że śmiało możemy zakładać, że Lepistoe będzie trenerem Polaków przez conajmniej dwa lata  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lidka Król forum

|
Wysłany: 3.7.2006, 09:35 Temat postu: |
|
|
| spiderman napisał: | Myślę, że śmiało możemy zakładać, że Lepistoe będzie trenerem Polaków przez conajmniej dwa lata  |
Wcale nie byłabym tego taka pewna spiderman piszesz tak jakbyś w ogóle Polski nie znał Wystarczy jedno rzekome "złe przygotowanie"żeby wywołać kolejną sensację wokół polskich skoków... Jestem pewna czegoś innego-spokoju w tym roku Lepistoe raczej nie zazna Prasa i prezesi tak naprawdę czekają tylko na jedno-->cud A już od dawna wiadomo że kilka lat to zdecydowanie za mało, żeby zrobić mistrza (na przykład) z pana Roberta M.  _________________ Wróciłam!
|
| Powrót do góry |
|
 |
Domi ;) Bzyk się rozbzykał

|
Wysłany: 4.7.2006, 11:02 Temat postu: |
|
|
Sama jestem ciekawa, ile Lepistoe zostanie trenerem kadry Polski. Wiem tylko, że w kontrakcie ma zagwarantowane 2 lata, ale co z tego wyjdzie zobaczymy...  _________________
     |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lidka Król forum

|
Wysłany: 4.7.2006, 18:09 Temat postu: |
|
|
Domi napisał: | Wiem tylko, że w kontrakcie ma zagwarantowane 2 lata, ale co z tego wyjdzie zobaczymy...  |
Z góry zakładam, że to będą długie dwa lata narzekania W końcu jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził Ciekawe tylko czy Lepistoe wytrzyma to ciągłe niezadowolenie (niby)kibiców i krytykę mediów  _________________ Wróciłam!
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 4.7.2006, 18:52 Temat postu: |
|
|
Pewnie tak. Zresztą polskie media zwracają uwagę głównie na porażki, a o pozytywnych stronach szkolenia raczej zapominają. _________________
     |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
basiek Maskotka forum

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 13.7.2006, 21:13 Temat postu: |
|
|
Domi napisał: | | Pewnie tak. Zresztą polskie media zwracają uwagę głównie na porażki, a o pozytywnych stronach szkolenia raczej zapominają. |
Nie tylko polskie media, ale również sami kibice!
Heh, ciekawe, dzięki za linka. Na forum tematycznym jest taki temat "Skoki amatorskie na terenie Polski" (chyba tak się nazywa, poszukaj) Mogłabyś tam wrzucić tego linka! Na pewno się tam bardzo przyda, szczególnie, że ostatnio nic nowego tam nie przybyło... |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 15.7.2006, 13:43 Temat postu: |
|
|
| spiderman napisał: |
Nie tylko polskie media, ale również sami kibice!
|
Masz racje, ale prawdziwy kibic zauważa też pozytywne strony sztabu szkoleniowego i potrafi to docenić
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 15.7.2006, 13:50 Temat postu: |
|
|
A media nigdy nie doceniają pozytywnych stron sztabu?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 15.7.2006, 18:40 Temat postu: |
|
|
Może nie nigdy, ale rzadko... _________________
     |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 15.7.2006, 20:18 Temat postu: |
|
|
To, że tak twierdzę wcale nie oznacza, że popieram media!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 15.7.2006, 23:25 Temat postu: |
|
|
Ma się rozumieć!  _________________
     |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamil_1911 Roztańczony ogórek

|
Wysłany: 5.3.2007, 18:03 Temat postu: |
|
|
| Jak oceniacie Rafała Kota?? Jaką funkcję pełni on w polskiej kadrze A: fizjologa czy fizjoterapeuty?? Czym te dwie funkcje się różnią?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dunia Barmanka na Forum

|
Wysłany: 5.3.2007, 19:27 Temat postu: |
|
|
| kamil_1911 napisał: | | Jak oceniacie Rafała Kota?? Jaką funkcję pełni on w polskiej kadrze A: fizjologa czy fizjoterapeuty?? Czym te dwie funkcje się różnią?? |
fizjoterapeuty zdecydowanie, fizjologiem był jerzy żołądź, a potem aleksander tyka...
a czym sie różni fizjoterapia od fizjologii? Fizjologia to nauka zajmująca się procesami życiowymi organizmu ludzkiego; nauka o czynnościach i funkcjach organizmów, o zmysłach. W swych badanich opiera się na fizyce, chemii, biologii, a także współpracuje z cytologią, anatomią, biofizyką, biochemią, elektroniką i wieloma innymi. Fizjoterapeuta natomiast to specjalista, który dzięki wiedzy oraz umiejętnościom manualnym i środkom usuwa pewne dolegliwości i poprawia sprawność fizyczną. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|