Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna Skokinarciarskie.pl
Skokinarciarskie.pl

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Wszystko o rekordach
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> Tylko skoki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
iwo

PostWysłany: 26.3.2005, 20:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Oo Tak !!! Polo-Wyrocznia tak powiedział więc tak musi być pokazuje różki

na pewno wie więcej od ciebie, zwłaszcza w sprawach bezpieczeństwa skoczków, więc mam prośbę - posłuchaj go kiedyś chociaż raz podczas relacji z PŚ, bo czasem warto posłuchać mądrzejszego.

Cytat:
jego już sięsłuchać nie da (w prawdzie dopiero co zaczął,ale na komentatora chyba się nie nadaje puszcza oczko ).Tylko śmiać się można z jego tekstów bardzo zadowolony

słuchac?? a myslałem że czytasz moje posty, no ale skoro jesteś tak utalentowana, aby słuchac cos co jest napisane, to gratuluje i zapraszam do cyrku.
Cytat:
ale na komentatora chyba się nie nadaje

chyba mam wieksze kompetencje od takiego Szaranowicza chociażby
Cytat:
sięsłuchać

nowe słowo, czy braki z gramatyki??

Cytat:
"Od tego jest belka, żeby nią manipulować"

a zawodnicy, oprócz tego, że są od skakania, to jeszcze muszą myśleć (zresztą jak w każdej dysyplinie sportu)

Poza tym, to już mi się nie chce na ten temat pisać. Bo raz, że wciąż wy macie swoje zdanie, a ja swoje, dwa, że wy mnie do waszego zdania nie przekonacie, a ja was do mojego, a trzy, widzę, że tutaj koleżanka żali się, że ją zagłuszam jak przed komputerem siedzi.
Także dzięki, miło było ale jeśli chodzi o mnie, to już się skończyło.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Google

Wysłany:     Temat postu: Reklama Google

Powrót do góry
Nazja
Król forum
Król forum

PostWysłany: 26.3.2005, 20:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

iwo napisał:
słuchac?? a myslałem że czytasz moje posty, no ale skoro jesteś tak utalentowana, aby słuchac cos co jest napisane, to gratuluje i zapraszam do cyrku.

jeśli ktoś pójdzie do cyrku,to ty posłuchaj! (wiele osób chętnie by ci obiło niewyparzoną mordkę)

Cytat:
chyba mam wieksze kompetencje od takiego Szaranowicza chociażby

ty???no na pewno robi oczy (w ogóle chyba trzeba cię w uważać za wszechwiedzącego)

Cytat:
Cytat:
sięsłuchać

nowe słowo, czy braki z gramatyki??

nie panie-inteligencie!brak odstępu (powstały podczas szybkiego pisania,jeśli trudno ci się było domyśleć puszcza oczko )

Cytat:
Cytat:
"Od tego jest belka, żeby nią manipulować"

a zawodnicy, oprócz tego, że są od skakania, to jeszcze muszą myśleć (zresztą jak w każdej dysyplinie sportu)

lubisz pouczać innych,że powinni myśleć,co??tylko coś chyba jest nie tak w twojej koncepcji (że tylko ty myślisz,a inni są głupi zły )

Cytat:
Poza tym, to już mi się nie chce na ten temat pisać. Bo raz, że wciąż wy macie swoje zdanie, a ja swoje, dwa, że wy mnie do waszego zdania nie przekonacie, a ja was do mojego, a trzy, widzę, że tutaj koleżanka żali się, że ją zagłuszam jak przed komputerem siedzi.
Także dzięki, miło było ale jeśli chodzi o mnie, to już się skończyło

jeśli myślałeś,że przekonasz wszystkich do swojego zdania,to się pomyliłeś.Po to jest to forum,żeby dyskutować (i dopuszczalna jest różnica zdań robi oczy )
tylko,że z tobą trudno jest dyskutować,bo z góry zakładasz,że inni są głupsi od ciebie (tak to wygląda na podstawie twoich wypowiedzi),poza tym cały czas czepiasz się słowek,znaków interpunkcyjnych itd.(w tym miejscu powinieneś użyć tej swojej inteligencji i domyśleć sięo co chodzi-to nie jest takie trudne)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
iwo

PostWysłany: 26.3.2005, 22:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czepiam sie tylko osób wrednych oraz tych, którzy mnie obrażają. . . i nie bez powodu. to ty zaczełaś. Do czasu dyskutowałem, ale w pewnym momencie przegiełaś, wnerwiłem się i miałem ku temu powody
Cytat:
Tylko śmiać się można z jego tekstów

Cytat:
jego już sięsłuchać nie da

więc nie dziw się, że po tych tekstach odpowiedziałem tak a nie inaczej.
Cytat:
tylko,że z tobą trudno jest dyskutować,bo z góry zakładasz,że inni są głupsi od ciebie (tak to wygląda na podstawie twoich wypowiedzi)

to chyba źle je interpretujesz
I proszę Cie, nie prowokuj mnie więcej, bo naprawdę ma dość tego pisania i niekończącego drążenia tematu.
Nie jestem jakos do was wrogo nastawiony, macie po prostu inne zdanie, ale w momencie gdy się ze mnie nabijacie, to potrafie byc niemiły i niesympatyczny.
Powrót do góry
grzeeech
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 27.3.2005, 02:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

iwo napisał:
na pewno wie więcej od ciebie, zwłaszcza w sprawach bezpieczeństwa skoczków,

No zwłaszcza że sam się tyle naskakał w życiu. :ysz:
Cytat:
więc mam prośbę - posłuchaj go kiedyś chociaż raz podczas relacji z PŚ, bo czasem warto posłuchać mądrzejszego.

Wierz mi że nasłuchałem się go już dość aby mieć swoje zdanie. Niekoniecznie takie odosobnione.
Cytat:

Ale w tej dyscyplinie sportu wszystko odbywa się na progu. Potem już myślenie wiele nie pomoże. Zrozum to co Ci tu wszyscy piszą, że po to jest jury aby zapewnić bezpieczeństwo zawodnikom. Po to aby nie musieli się martwić w powietrzu o swoje zdrowie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
iwo

PostWysłany: 27.3.2005, 09:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jury, sędziowi, wszystko się zgadza . . .ale nikt mi nie powie, że niebezpieczeństwo skoczków nie jest uzaleznione od nich samych.
Powrót do góry
grzeeech
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 27.3.2005, 11:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

iwo napisał:
Jury, sędziowi, wszystko się zgadza . . .ale nikt mi nie powie, że niebezpieczeństwo skoczków nie jest uzaleznione od nich samych.

No w pewnym sensie na pewno. Tak samo jak twoje bezpieczeństwo przechodzenia przez ulice jest uzaleznione od Ciebie. puszcza oczko
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Google

Powrót do góry
Nazja
Król forum
Król forum

PostWysłany: 27.3.2005, 12:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

iwo napisał:
czepiam sie tylko osób wrednych oraz tych, którzy mnie obrażają. . . i nie bez powodu. to ty zaczełaś. Do czasu dyskutowałem, ale w pewnym momencie przegiełaś, wnerwiłem się i miałem ku temu powody

akurat nikogo wrednego nie zauważyłam na tym forum (a pierwszą osobą,którą bym wskazała,to..domyślasz się kto),ja też siędo wrednych nie zaliczam.
I powiedz,w którym momencie cię obraziłam!!! bo jeśli w tych,które wskazałeś:

Cytat:
Tylko śmiać się można z jego tekstów

Cytat:

to można się było łatwo domyśleć,że kontunuując temat mówiłam o Tajnerze (bo,co też mówiłam,moim zdaniem nie pasuje do roli komentatora),a nie o tobie

Cytat:
więc nie dziw się, że po tych tekstach odpowiedziałem tak a nie inaczej
.
właśnie się dziwię,bo z własnej winy nie zrozumiałeś,o co chodzi,a od razu naubliżałeś ludziom posłuchaj! robi oczy

Cytat:
Cytat:
tylko,że z tobą trudno jest dyskutować,bo z góry zakładasz,że inni są głupsi od ciebie (tak to wygląda na podstawie twoich wypowiedzi)

I
nie wydaje mi się;a jeśli nawet,to uświadom mnie-jak mam rozumieć "zapraszam do cyrku" czy "czepiam się osób wrednych"

Cytat:
proszę Cie, nie prowokuj mnie więcej, bo naprawdę ma dość tego pisania i niekończącego drążenia tematu.
Nie jestem jakos do was wrogo nastawiony, macie po prostu inne zdanie, ale w momencie gdy się ze mnie nabijacie, to potrafie byc niemiły i niesympatyczny.

ja nikogo nie prowokuje,tylko nie życzę sobie,żeby mnie ktos wyzywał (nie jesteś Bóg wie kim,żeby sobie na to pozwalać).I jak już wspomniałam,skoro się nabijam/nabijamy,pokaż moment,w którym to uczyniliśmy robi oczy

ja też nie mam ochoty cały czas się wyzywać,ale nie będę tolerować wyzwisk. I powstrzymuj się bardziej,bo ludzie nie będą od ciebie stronić (to taka rada na przyszłość puszcza oczko )
Powrót do góry
Nazja
Król forum
Król forum

PostWysłany: 27.3.2005, 12:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

gdyby skoczkowie tylko widzieli,jakie wirtualne kłótnie i awantury wywołają ich dalekie skoki robi oczy
Powrót do góry
iwo

PostWysłany: 27.3.2005, 13:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
to można się było łatwo domyśleć,że kontunuując temat mówiłam o Tajnerze

łatwo również mnożna było sie domysleć, że mówisz o mnie, bo wszystko na to wskazywało, i wcale nie jest to takie oczywiste, że kontynuowałas wątek Tajnera
Cytat:

Cytat:

to co pisze w swoich postach to wiem najlepiej chyba tylko ja ... traktuje każdego jak równego sobie, nie zakładam z góry że ktos prezentuje niższy poziom intelektualny ode mnie, dopóki tego kogoś nie poznam. Także nie oceniaj ludzi powierzchownie, na podstawie tego, co piszą na forach, bo nawet nie masz pojęcia kim jestem i z kim masz do czynienia, a opowiadasz jakies bzdury, że niby ja "zakładam, że inni są głupsi ode mnie"

Cytat:

Cytat:
Tylko śmiać się można z jego tekstów bardzo zadowolony

następnym razem sprecyzuj, o kim piszesz i do kogo, bo potem może to wywołać niepotrzebne awantury . . .jak już napisałem odniosłem wrażenie, że to o mnie i miałem
prawo tak pomyslec
Cytat:
akurat nikogo wrednego nie zauważyłam na tym forum (a pierwszą osobą,którą bym wskazała,to..domyślasz się kto),ja też siędo wrednych nie zaliczam.

to twoje zdanie . . . odnoszę wrażenie, że jest chyba inaczej

Cytat:
ja też nie mam ochoty cały czas się wyzywać,ale nie będę tolerować wyzwisk.

póki co, to jeszcze nikt tu sie nie wyzywał . . . ale jak tak dalej pójdzie, to impertynencje będą tutaj na porządku dziennym
Cytat:
I powstrzymuj się bardziej,bo ludzie nie będą od ciebie stronić (to taka rada na przyszłość puszcza oczko )

a ty powstrzymuj sie od pochopnego oceniania ludzi
Powrót do góry
Nazja
Król forum
Król forum

PostWysłany: 27.3.2005, 13:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

[quote="iwo"]następnym razem sprecyzuj, o kim piszesz i do kogo, bo potem może to wywołać niepotrzebne awantury . . .jak już napisałem odniosłem wrażenie, że to o mnie i miałem prawo tak pomyslec[quote]
skoro poprzedni wątek dotyczył Tajnera,to chyba mogę dopisać coś do siebie nie przepisując,czy nie cytując wszystkiego.A jeśli się nie zrozumiało można spytać,albo delikatnie zwrócić uwagę,że jest niezrozumiale (a nie do "cyrku wysyłać")

Cytat:
Cytat:
to twoje zdanie . . . odnoszę wrażenie, że jest chyba inaczej

dobrze,więc żeby nie było niejasności-mówisz w tym momencie o mnie,czy może się pomyliłam?!?!?

Cytat:
Cytat:
ja też nie mam ochoty cały czas się wyzywać,ale nie będę tolerować wyzwisk.

póki co, to jeszcze nikt tu sie nie wyzywał . . . ale jak tak dalej pójdzie, to impertynencje będą tutaj na porządku dziennym

wiesz,nie przywykłam,do przyrównywania mnie do istot cyrkowych (mogłam się tylko domyślać,czy miałeś na myśli klauna,jakieś zwierzę robi oczy ).Może "wyzwiska"to nie do końca właściwe słowo,ale określanie kogoś wrednym nie należy do komplementów (a kontekst twojego zdania nie wskazywał nawet,że było to pozytywnie powiedziane).Poza tym wmawiasz mi,że obrażam kogoś (a dokładnie ciebie)kiedy nic takiego nie miało miejsca.Tylko jak już powiedziałam,nie będę siedzieć cicho i przytakiwać,gdy ktoś stosuje pewne,niezbyt miłe zwroty...

Cytat:
I
Cytat:
powstrzymuj się bardziej,bo ludzie nie będą od ciebie stronić (to taka rada na przyszłość puszcza oczko )
a ty powstrzymuj sie od pochopnego oceniania ludzi

to działa również w drugą stronę robi oczy

Cytat:
Także nie oceniaj ludzi powierzchownie, na podstawie tego, co piszą na forach, bo nawet nie masz pojęcia kim jestem i z kim masz do czynienia,

więc nie dawaj ku temu podstaw.Mogę dokładnie powiedzieć to samo-nie wiesz kim jestem i z kim masz do czynienia...
Powrót do góry
iwo

PostWysłany: 27.3.2005, 14:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
wiesz,nie przywykłam,do przyrównywania mnie do istot cyrkowych (mogłam się tylko domyślać,czy miałeś na myśli klauna,jakieś zwierzę robi oczy )

nie zgadłaś, bo nie miałem zamiaru porównywać cię ani do klauna, ani do zwierzaka. Stwierdziłem, że twoja umiejętności nadawałyby sie do cyrku, gdzie jak wiesz występuja ludzie wyjatkowe uzdolnieni i posiadający wyjątkowe umiejętności
Cytat:
ale określanie kogoś wrednym nie należy do komplementów

nie rozumiem, skąd ten wniosek, że to akurat o tobie . . .powidziałem ci wprost, że jesteś wredna?? to ty sobie wymyslilas jakies wyzywanie od wrednych, podczas gdy nic takiego nie miało miejsca . . . wnioskujesz tak tylko na podstawie swoich domysłów.
Powrót do góry
Google

Powrót do góry
Hautka
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 27.3.2005, 14:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ej, spokojnie! puszcza oczko

Emu napisał:
W całej tej sytuacji winiłabym raczej sędziów. Przypomnę, że choćby Maddin postulował kiedyś anulowanie rekordów skoczni, żeby nie było pokusy bicia nie wiadomo jak wyśrubowanych wyników.

Ale wydaje mi się, że to nie chodzi o ustanowienie rekordu w sensie oficjalnym...przeciez i tak każdemu zależy żeby skoczyć najdalej jak się da, choćby po rekord nieoficjalny. Za rekordy chyba nie ma jakiś bonusów pieniężnych??
Administrator
Administrator

PostWysłany: 27.3.2005, 14:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tu owszem, więc w sumie pomysl Maddina niewiele by dał... Oczywiście gratyfikacji za rekordy nie ma. Czemuż nie można skakać 130 m i być zadowolonym?... robi oczy
'Cause I speak of colors you've never seen before
(Misunderstood)

That's how I feel about ski jumping
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Hautka
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 27.3.2005, 14:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bo jest ryzyko, że ktoś skoczy 131
Król forum
Król forum

PostWysłany: 28.3.2005, 09:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

iwo napisał:
nie zgadłaś, bo nie miałem zamiaru porównywać cię ani do klauna, ani do zwierzaka. Stwierdziłem, że twoja umiejętności nadawałyby sie do cyrku, gdzie jak wiesz występuja ludzie wyjatkowe uzdolnieni i posiadający wyjątkowe umiejętności

Cytat:
nie rozumiem, skąd ten wniosek, że to akurat o tobie . . .powidziałem ci wprost, że jesteś wredna?? to ty sobie wymyslilas jakies wyzywanie od wrednych, podczas gdy nic takiego nie miało miejsca . . . wnioskujesz tak tylko na podstawie swoich domysłów.

więc to był komplement robi oczy ??dziwny...Wygląda teraz na to,że szukam kłótni i zarzuciłam ci biedakowi przezywanie mnie (na podstawie tego zdanie poniżej zresztą)
Cytat:
czepiam sie tylko osób wrednych oraz tych, którzy mnie obrażają. . . i nie bez powodu. to ty zaczełaś

to i tak do niczego nie doprowadzi.Nie będę już odpowiadać na twoje posty,odpowiada ci to? (w każdym razie ja się już w to nie bawię) puszcza oczko
Powrót do góry
Nazja
Król forum
Król forum

PostWysłany: 28.3.2005, 09:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Emu napisał:
Czemuż nie można skakać 130 m i być zadowolonym?... robi oczy

to chyba zależy na której skoczni skoczy się te 130m puszcza oczko
Powrót do góry
Hautka
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 28.3.2005, 15:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

np. na k-90... zaskoczony śmiejący się
Król forum
Król forum

PostWysłany: 28.3.2005, 18:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

o tak-wtedy będzie wniebowzięty śmiejący się Gorzej jak to będzie K185 zamyślony
Powrót do góry
Bartus Marczus
Forumowicz z ostrzeżeniem
Forumowicz z ostrzeżeniem

PostWysłany: 1.4.2005, 15:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nazja napisał:
o tak-wtedy będzie wniebowzięty śmiejący się Gorzej jak to będzie K185 zamyślony

I to jeszcze w PLANICY!! gdzie nawet latają po 235..... hehhe :happy:
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Nazja
Król forum
Król forum

PostWysłany: 1.4.2005, 16:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

więc właśnie;nie mogą być zadowoleni z takich skoków (tj.nieco powyżej 100m) puszcza oczko
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> Tylko skoki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Następny
Strona 3 z 21

Skocz do: